Review: Freeman anti-stress mask

Wat is er nu fijner dan op zondag even helemaal zen te worden en lekker te kliederen met beautyproducten? Kopje thee erbij en genieten maar! Vandaag review ik Freeman Facial Anti-Stress Mask met dode zee mineralen. Een lichtelijk zeemonster-groen goedje, maar je hoeft er gelukkig niet mee over straat 😉

homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig

Dit masker zit in een bijna net zo’n zeegroen-kleurige tube met dubbel-druk dop. De tube bevat 150ml en dat is genoeg om toch aardig wat relaxte zondagen mee te beginnen. Voor het dode zee gevoel hebben ze nog wat verdwaalde sint jabobsschelpen en opspattende zee op de voorkant gezet, maar zie daar niet erg de toegevoegde waarde van. De dop werkt trouwens fijn, want dit is er tenminste een die ik wel fatsoenlijk open en dicht krijg (da’s niet met allemaal het geval).

homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig

De textuur lijkt redelijk dik als je het in je hand knijpt, maar hij smeert wel makkelijk uit. Hierdoor kun je hem makkelijk verdelen en zo dun of dik smeren als je zelf wilt. Het product belooft de poriën diep te reinigen en is daarom ideaal voor de T-zone en vettige huid.

homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig

Na het aanbrengen staat er geen vaste droogtijd. Dit vind ik altijd wel vervelend, want sommige duren een eeuw voor ze droog zijn. Dat is bij deze niet het geval, hoewel hij ook niet heel kort duurt. Met zo’n 10 minuten voel je dat hij droog begint te worden. Niet lachen want anders breekt je gezicht 😉

homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig
Net aangebracht
homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig
Bijna helemaal droog

Na ruim een kwartier spoel ik hem af met lauwwarm water. Dit gaat vrij makkelijk, want door de warmte en vocht wordt het product weer zacht. Ook gaat het makkelijk uit mijn haar en wenkbrauwen. Fijn! Mijn huid voelt na het maskertje heerlijk zacht en schoon aan. Wel smeer ik altijd een laagje dagcrème om trekkerigheid te voorkomen.

homeofdaisies freeman beauty mask masker anti-stress dead sea minerals dode zee mineralen blauw zeegroen monster sint jacobsschelp badkamer zondag relaxen rustig

Omdat mijn huid soms heftig kan reageren op maskertjes, was ik erg benieuwd, maar mijn huid reageert er erg goed op. Ik heb dus al regelmatig gebruikt. Ook fijne bijkomstigheid: de producten van Freeman Beauty worden niet getest op dieren. Je kunt het dus met een gerust hart in je winkelwagen leggen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, €3,99 voor 150ml en na een keer of 5 gebruik is het einde van mijn fles nog lang niet in zicht.

Fijne no-stress sunday! xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marleen schreef:

  Hij klinkt heel fijn! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Is ie ook echt. Aanrader!

   Liked by 1 persoon

 2. Sanne schreef:

  Ik heb zelf rosacea (een huidziekte, met heel veel roodheid, bultjes en jeuk in je gezicht). Ik kan bijna nooit maskertjes opdoen zonder dat mijn huid daar nog meer van opfokt, maar als ik dit zo lees denk ik dat dit nog wel eens zou kunnen werken! Thanks!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hmm sowieso wel voorzichtig mee doen, misschien eerst een klein stukje proberen voordat je je hele gezicht smeert. Succes! Xo

   Like

   1. Sanne schreef:

    Ja dat is een goeie! Thank meid 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s