Mijn week in plaatjes #24

Een hele drukke, hele gezellige, hele blije week! Zo kan ik week 24 wel samenvatten. Veel buiten de deur geweest, oude bekenden gezien, inspiratie opgedaan en natuurlijk weer veel te veel lekkere dingen gegeten. Kijk je mee?

storageemulated0SilentCameraSoft1434485703620

Stiekem zag ik enorm op tegen de laatste dagen van de week. Ik was namelijk al erg moe en donderdag had ik voor mijn werk een congres (C-Day van Logeion) in Nieuwegein en omdat dat van Zeeland in de spits niet zo makkelijk bereikbaar is.. zowel niet met OV als met de auto, konden we bij mijn oud studiegenoot Dewi (die van Lekker in een Potje!) logeren. Dus na een dag werken ‘even snel’ douchen, spullen pakken, eten (lief vriendje had pita gyros gehaald, scheelde weer kook- en opruim stress) en ohja ik moest nog een blog klaarzetten.. oeps! Gelukkig ging het allemaal heel soepel en snel en kon ik zelfs nog heel even relaxt op de bank zitten. De autorit was ook fijn en het weerzien met Dewi super leuk! Ze woont echt in een super lief huisje, vlakbij het centrum, dus konden het niet laten het bijkletsen op het terras voort te zetten. En zo zat ik dus op woensdagavond wijntjes te drinken en vega bitterballen te eten in Utrecht. Hoe tof?!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Donderdag was ik vroeg wakker, maar had best goed geslapen. Binnies – de kat van Dewi – kwam heerlijk bij me kroelen. Na een ontbijtje moesten we alweer richting Nieuwegein. Daar aangekomen heerlijke koffie met een koekje. Na een aantal plenaire sessies, pauze met heerlijke donuts en fruitspiezen. En die lunch, phoe, niet te doen zo lekker en veel keus. Natuurlijk kwam ik niet voor het eten, maar man man man wat was dat goed! ’s Middags hadden we ‘fasterclasses’ een soort masterclass maar dan in 1,5 uur. Zeker de eerste was ontzettend inspirerend en daar kan ik zeker wat mee (vooral voor mijn blog haha maar dat maakt niet uit). We wilden eigenlijk weg voor de netwerkborrel, maar oh wat ben ik blij dat we zijn gebleven. De ‘pre-bitterballen-speach’ zoals de presentator het zelf noemde was FAN-TAS-TISCH! Wat heb ik gelachen zeg, heerlijk! Over hoe Communicatie zich verhoudt met leiderschap in de historie, tranen met tuiten! Die man kon echt presenteren – in tegenstelling tot de hoofdredacteur van de NOS webredactie die ook zijn tone of voice best had mogen aanpassen. Maar goed. Toffe, inspirerende, heerlijke dag!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Vrijdag helaas niet thuis werken, want ik had een Google Analytics bespreking met mijn collega. Blijft toch ingewikkelde materie als je echt diepgaande dingen wil weten. Gelukkig zijn we weer goed geholpen en tot nieuwe inzichten gekomen! Het was super warm, dus toen ik thuis kwam eerst even afgekoeld met ijskoud citroenwater en geluncht. Daarna naar de stad gegaan om mijn muismat op te halen, ik ben zooo blij! Die hielp me daarna met nog een uurtje werken 🙂 Ohja en mijn giraf zei “Hoi” tegen de giraffes op het shirt van Claudia van Vintagerie.com hihi.  ’s Avonds zoals verwacht mega inkakker na die drukke week, maar dat was niet zo erg.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Zaterdag lekker rustig aan gedaan, beetje voor mijn blog bezig geweest. Jochem zei me mee uit eten te nemen na zijn werk omdat we een jaar verloofd waren, maar wat die lieverd niet wist is dat ik dat al lang geregeld had. Hij kwam eerder thuis van zijn werk en had een cadeautje voor me. Ik ga nog niet laten zien wat het is, want het is een sieraad voor onze bruiloft. Super mooi en heel blij mee! Daarna verraste ik hem dus met uit eten in het restaurant waar ik altijd heb gewerkt. Mijn lieve collega’s hadden de tafel extra versierd met kleine hartjes, vet cute! Ik nam een kreeftenmenu dus zat er bij het hoofdgerecht heel charmant bij 😉 Voor het toetje hadden ze nog een verrassing voor ons; een bord met chocola beschreven en een ijsfontein. Leuk toch?! Echt een hele fijne avond gehad!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Zondag was ik moe, niet zoveel gedaan. Eind van de middag lekker samen in het park gezeten tot Jochem zijn Franse vriend kwam. Super leuk, want we hebben elkaar al sinds ons Frankrijk-debacle afgelopen september niet meer gezien.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Maandagmorgen moest ik natuurlijk gewoon werken, viel wel even tegen. Was toch nog vermoeider dan ik had verwacht. Gelukkig had ik een klusje waarbij ik niet zoveel hoefde te denken; dozen inpakken! Ze gaan de kantoren renoveren dus onze spullen worden tijdelijk opgeslagen. Toen ik thuis kwam lekker geluncht buiten en daarna naar de stad met Jochem. Per ongeluk goed geslaagd voor leuke spulletjes voor de bruiloft en nog op het terras gezeten. Soms voelt het in je eigen stad ook een beetje als vakantie, heerlijk! Op de weg naar huis liepen we langs de bakker en… Jochem zijn schuld hoor die oeblie! ’s Avonds hadden we nog 2 afspraken voor de bruiloft met de DJ en de locatie om de indeling door te spreken. Allemaal goed gegaan en nu krijgen we steeds meer een beeld van hoe het er allemaal uit gaat zien. Ik heb er zin in!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Dinsdag werd mijn moeder geopereerd en ik ging met haar mee. We moesten erg lang wachten wat best vervelend was. Gelukkig kan ik mijn werkplek meenemen en toen ik om 3 uur eindelijk had geluncht (zolang moesten we dus wachten sinds half 11!) heb ik nog even wat gewerkt. Toch fijn dat ik mijn werk letterlijk overal mee naar toe kan nemen zolang ik maar internet heb! Operatie is goed gegaan en ze mocht ’s avonds weer mee naar huis.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto log blog foto's nieuwegein utrecht congres c-day logeion lekkerineenpotje dewi collega de branding restaurant uit eten kreeft frankrijk trouwen bruiloft

Zo, dat was me het weekje wel hè! Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marleen schreef:

  Klinkt als een prima weekje! 🙂

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Zeker weten 😄 jij een goede week gehad? Xo

   Liked by 1 persoon

   1. Marleen schreef:

    Ja best wel! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s