1 jaar verloofd

Vandaag zijn Jochem en ik 1 jaar verloofd. Dus precies 1 jaar geleden ging hij op één knie voor me zitten en stelde die hele grote vraag: “wil je met me trouwen?”. In dat jaar is veel gebeurd, hebben we veel gefantaseerd, bedacht, gepraat, geshopt, overlegd en gespaard. Stukje bij beetje wordt onze dag vormgegeven en dag voor dag weer een stapje dichterbij…

homeofdaisies verloofd 1 jaar verjaardag anniversairy cyprus engaged

Gelukkig hebben Jochem en ik in heel veel dingen dezelfde smaak, dus de stijl van de bruiloft was zo bepaald. Al op het strand in Cyprus prikten we een datum om naar toe te werken. Bij thuiskomst werd ik in no time bridezilla en pinde er  flink op los met Pinterest, zocht naar locatie’s die leuk zouden zijn voor ons feest, maakte een afspraak voor dé jurk, zocht voorbeelden van trouwkaarten en bedankjes. Samen bezochten we locaties, vielen vaak onze monden open van verbazing toen we de prijzen aanhoorden (no way José, dat is ons hele budget voor alleen wat te eten!) en keken weer verder.

We vroegen onze getuigen wat heel bijzonder was (en ze zeiden ja – ook wel fijn haha!) en spaarden er op los. Want ja, een bruiloft is nu eenmaal niet gratis en onszelf in de schulden werken is wel het laatste wat we willen. Ook bedachten we de ‘trouwpot’ een vaas met smalle hals en hele dikke buik, waar we ons kleingeld in gooien. Mijn beste vriendin én getuige Anne shopte in Londen dit lieve hartje die we aan zijn hals hingen. De trouwpot staat in de woonkamer en regelmatig legen vrienden en familie hun kleingeld erin. Zo lief! Dit natuurlijk onder het mom ‘hoe meer kleingeld, hoe meer jullie kunnen drinken tijdens het feest’ haha!

homeofdaisies verloofd 1 jaar verjaardag anniversairy cyprus engaged

Het voorbereiden van een bruiloft is misschien niet iets waar ik nu precies 365 dagen mee bezig ben, maar het fantaseren erover blijft heerlijk. Ook mensen die ik minder vaak spreek vragen toch altijd weer hoe het staat met de voorbereidingen en dan ben je er toch weer even uitgebreid over aan het vertellen. Het is en blijft een fijn gevoel.

Ik ben ook zo benieuwd hoe het is als het straks allemaal voorbij is en we dus geen bruiloft meer hoeven te plannen. De dag zit erop, de cadeautjes zijn uitgepakt, de kaarten hangen aan de muur, de ringen zitten om onze vingers en dan zitten we daar op de bank, getrouwd te zijn. Het lijkt me echt een heel gek idee! Ik had verwacht dat wedding planning een mega stressvolle aangelegenheid zou zijn, maar dat valt me echt reuze mee. Misschien omdat we er zo ruim de tijd voor hebben genomen. Binnenkort versturen we de kaarten, maken we de bedankjes en heb ik een afspraak om mijn jurk door te passen. We bestellen de ringen en dan is het eindelijk zover. Dan zeg ik voor altijd ‘ja’ tegen mijn beste vriend, degene van wie ik houd. Op wie ik verschrikkelijk boos kan zijn, schreeuwen en ruzie maken. Met wie ik de allerleukste, grappigste en stomste momenten kan hebben. Lol kan trappen, kan huilen. Aan wie ik mijn grootste angsten en mijn diepste pijnen kan laten zien. En waarvan ik weet (want daar heb ik nooit een seconde aan getwijfeld) dat hij nooit bij me weg zal gaan. Ik houd van je schat! 

homeofdaisies verloofd 1 jaar verjaardag anniversairy cyprus engaged

Nog een paar maandjes wachten.. Hopelijk worden jullie nog niet gek van al mijn wedding updates? Doe jij een gok welk bedrag er in de trouwpot zit? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s