Mijn week in plaatjes #23

Uhm ja. Vermoeid en vermoeiend is wel hoe ik mijn week wil samenvatten. Maar ook zeker wel eventjes van het leven genoten, want van alleen maar op de bank liggen wordt niemand gelukkig. Van sushi wel. Van sushi en zon wordt iedereen toch blij 🙂 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Woensdag was me het dagje wel. Echt, ik heb tot iets na 12 uur non stop vergaderingen gehad. Van de een, naar de ander en intussen werd mijn to do lijst langer en langer. Omdat ik dinsdag ook al de hele middag afspraken had, was intussen mijn mailbox ook een grote rotzooi. Ik ben dus de hele middag druk bezig geweest orde op zaken te stellen en verslagen te tikken. De dag vloog voorbij en toen halverwege de middag in een dipje belandde besloot ik naar mijn thuis kantoor te verhuizen. Heerlijk! (met Oreo ijsje, yay!) Ik ontdekte ook dat mijn nieuwe bureau zo shiny and new is dat het lazertje van mijn muis zo erg weerkaatst dat hij het niet doet. Meteen maar ff een muismat besteld en tot die binnen is doen mijn belastingpapieren dienst 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Donderdag was niet mijn dag. Alles duurde lang, waardoor ik super moest haasten, ik fietste naar de verkeerde locatie (bedacht ik me gelukkig wel voordat ik voor de deur stond) etc etc. Ook kwam ik niet zo in het werkritme, maar gelukkig gingen we uit lunchen. Heerlijk op het terras in de zon, dat doet een mens goed 🙂 Sproetjes gekweekt! ’s Avonds alleen gegeten met Anne en toen moest ze alweer weg dus heb ik nog lekker blogjes gelezen tot Jochem thuis kwam. Alleen kon ik ’s avonds niet in slaap komen, dus wist al van te voren dat ik vrijdag weinig waard zou zijn.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Vrijdag lekker op mijn thuis kantoortje gewerkt. Zo fijn! Veel kunnen doen 🙂 ’s Middags was het super lekker weer, dus was eigenlijk van plan om de zon op te zoeken. Maar ze gaven ook vette regen en onweersbuien af eind van de middag in Zeeland en omdat het zo benauwd was ben ik alleen even met de fatboy voor de deur gaan zitten. Blij dat ik niet naar het strand ofzo was, want ik smolt zo’n beetje! Heb misschien 2x 20 minuten buiten gezeten, maar het was echt niet te doen. Dus vooral beetje in huis bezig geweest en mijn boek uitgelezen. ’s Avonds had ik vervolgens een instorter, zoals wel verwacht na weinig uurtjes slaap. Jochem heeft toen voor het eten gezorgd, want ik had echt geen energie. Ook toen we film gingen kijken al op de bank in slaap gevallen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy
Hier heb ik zoveel leuke reacties op gehad, dus het recept van deze Caramel Latte komt donderdag online 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy
Bailey was buiten toen het regende, dus ze was een punker toen ze thuis kwam hahaha

Zaterdag voelde ik me nog steeds niet beter. Ik had ’s middags een afspraak, maar die heb ik afgezegd. Alleen maar heel de dag op de bank gelegen, Grey’s gekeken. Ik baalde enorm, want het was heerlijk weer dus had graag wat leuks gaan doen. ’s Avonds was ik iets energieker, dus wel gekookt maar verder niks meer gedaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Zondag nog steeds niet fit dus wederom mijn afspraken afgezegd. Zo balen! Want afspraak was met een studiegenootje die ik alweer een tijdje niet heb gezien en die pas is verhuisd. Ben super benieuwd naar haar huis en haar vriend die ik nog steeds niet heb ontmoet. Hopelijk gauw nieuwe datum prikken. Ik was al wel vroeg wakker zondag en kon niet meer slapen dus op het gemakje wat met nieuwe make-up gespeeld en met de fatboy in de zon aan een nieuw boek begonnen. Jochem wilde ’s middags graag vissen dus gingen we naar een rustig plekje in de stad waar ik lekker in de zon kon liggen. Eind van de middag toch nog even naar het terras gegaan en zelfs nog sushi gaan eten (aangezien we dinsdag voor een dichte deur stonden hihi). Het was daar heel rustig, dus dat was wel fijn (Hoi Joyce, je leest altijd hè, leuk je weer even gesproken te hebben en gaan snel daten!!).

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Maandag zag ik pas echt dat ik op mijn gezicht een beetje was verbrand. Stom! Niet genoeg ingesmeerd, dus mijn voorhoofd en neus waren een beetje rood en trekkerig. Goed smeren dus, jullie ook! Na het werk hadden we meteen een afspraak voor onze bruiloft dus ik moest een beetje haasten. Uiteindelijk kon ik ook pas even na 3 uur lunchen. Wel een goed gesprek gehad, zo tof om de dag steeds meer vorm te zien krijgen! ’s Avonds in bed nog in mijn dagboek geschreven, die houd ik bij voor de voorbereidingen voor het trouwen. Ik schrijf er dus niet dagelijks en ook niet wekelijks in, maar als er wat gebeurd omtrent de bruiloft.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Dinsdag had ik zo’n dag dat alles niet helemaal wilde. Toen ik lunch wilde halen ontdekte ik dat er allemaal deuken in mijn euro zaten. Gek hè! Alsof er iemand op heeft gebeten om te kijken of het niet per ongeluk eentje van chocola was. Het is alweer een jaar geleden dat we op Cyprus waren, de tijd gaat zo snel. Mis die plek echt, was zo fijn daar! Toen ik na het werk boodschappen ging doen, liep ik nog even Kruidvat binnen en zag dat ze van NYC nieuwe lip lacquers hadden. Die moest ik natuurlijk even swatchen. Ik vond de meeste kleuren niet goed dekkend, heel doorzichtig, maar die twee roze tinten waren echt goed gepigmenteerd. Toch liet ik ze liggen, want vond dat ze niet echt indroogde. Tot ik mijn handen ging wassen voor het koken en ik tot de ontdekking kwam dat ze er echt niet af te bikken zijn! Sterker nog, na 6x mijn handen wassen zag je het nog. Toen ik mijn make-up eraf haalde ook nog met reinigingsdoekje aan de gang geweest en toen was het er wel bijna helemaal af haha. Misschien toch maar halen? We gingen niet zwemmen omdat ik eind van de dag last van mijn schouder kreeg. Sophie wilde wel een nieuwe serie kijken en bleek nooit Grey’s Anatomy te hebben gezien. Na aflevering 1 zei ze meteen “Volgende!” en na 3 afleveringen is ze hooked 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom sushi zon bank moe chronisch ziek werk gras boek lezen serie kijken greys anatomy

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Joyce schreef:

    Daiss! Ik lees altijd haha dus nu ook weer! Vind je blog leuk om te volgen 🙂 en dat daten moeten we nog even van de grond laten komen haha. Hopelijk lukt het over een paar weekjes. Tot snel! Liefs xxx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s