Liedjes voor het ultieme zomergevoel

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, je krijgt zin om je teennagels te lakken en regelmatig ruik je een barbecue in de verte. Het is zomer! Echt mijn ultieme feel-good seizoen. De mensen zijn over het algemeen ook veel vrolijker gestemd, de kleding is fleuriger en de buren vinden het iets minder vervelend dat je even keihard je favo nummer uit de boxen laat knallen. Zomer! Ik neem je mee in mijn ultieme summer vibes liedjes.

homeofdaisies zomer summer liedjes songs youtube list lijst platen herinneringen memories summervibes

Op YouTube heb ik twee muzieklijsten: de lijst ‘Muziek’ met allemaal random fijne liedjes en de lijst ‘Zomer’. Die laatste staat misschien niet zo vaak aan, maar oh when I do… Zeker als ik even een dipje heb op mijn werk is het zo lekker even een paar zomerknallers te horen. Fijne beach geluiden, andere talen, maar (schrik niet!) ook hele (en dan bedoel ik hele hele!) foute platen. Enjoy 😉

Miranda – Vamos a la playa

Des’ree – Life

Vengaboys – We’re going to Ibiza

Ed Sheeran – Shirtsleeves

Manu Choa – Me gustas tú

Jamie Lidell – Another day

Klangkarussel – Sonnentanz 

Sergio Mendez ft. Black Eyed Peas – Mas que nada

Crystal Fighters – Plage

Lorna – Papi Chulo

Fritz & Paul Kalkbrenner – Sky and Sand

The Underdog Project – Summer Jam

Peter Fox – Haus am see

En oh oh oh ik heb er nog zoooo veel meer, zeker van die ‘gouwe ouwe’ en vreselijk foute (Sean Paul, Sisco, Dante Thomas, noem maar op). Maar, wat ik wel mis is echt nieuwe platen. Er zitten een paar liedjes van vorig jaar of paar zomers ervoor tussen (en natuurlijk my fav Ed Sheeran met een niet uitgebracht nummer). Wat is volgens jou dé zomerplaat van 2015? Of heb je een andere alltime fav? Hoor het graag en laat die zonnige dagen maar voortduren! xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Claudia schreef:

    Heerlijk al die zomer liedjes en ik heb inderdaad laatst mijn teennagels gelakt! Weet je wat ook een heerlijk nummer is: Mijn Liefde van Gerard Joling en Jandino

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s