Skin Treats – Rapunzel shampoo & conditioner

You know I’m a sucker voor leuke teksten, letters en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom werd ik ook direct enthousiast toen ik de Skin Treats Rapunzel shampoo en conditioner zag staan laatst bij Big Bazar. En ze waren ook nog eens in de aanbieding, dus die verdwenen eigenlijk zonder na te denken in mijn mandje. Raad ik je aan om het ook te doen of er heel hard voorbij te rennen?

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

Ik werd dus echt verliefd op de verpakking. De shampoo zit in een lichtgele fles met drukdop. “Dirty mind, clean hair”, ik lag gestrekt! That’s so me 😉 De contitioner ziet er vrijwel hetzelfde uit, maar heeft een meer lichtroze kleur en draagt de tekst “Pull my soft hair baby”. Op beide flessen staat HAIR dik gedrukt, zodat je goed weet welke fles je moet gebruiken. Uit deze lijn is er namelijk ook nog een douchegel, bodylotion en scrub verkrijgbaar.

Ja! Ja, ja ja..! In je mandje gooien die shampoo en conditioner en wel snel een beetje! Dit spul is heerlijk. De Rapunzel lijn is verrijkt met arganolie en dat doet echt wonderen voor je haar. Het is zacht, het glanst en is makkelijk door te borstelen. Ik gebruik deze combi nu een aantal weken en ik pak eigenlijk niet meer naar mijn oude shampoo. Dit is zoveel fijner!

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

Zowel de shampoo als conditioner hebben een erg subtiele geur. De shampoo schuimt goed, je hebt er dus niet erg veel van nodig. Het is niet een hele dikke substantie, maar hij glanst werkelijk van je hand af. Goudgele shine, dat moet je haar wel heerlijk voeden.

De conditioner gebruik ik wel iets ruimer, zeker nu mijn haar weer een stuk langer is. Uit deze fles komt een volle, romige, stevige substantie die fijn uitsmeert. Na 3-5 minuten spoel je  het uit en dan is je haar super zacht en shiny! Mijn haar werd er in elk geval super goed doorkambaar van.

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

Ik ben dus zeker zeer tevreden met deze Skin Treats Rapunzellijn! Helaas zit hier geen Big Bazar om de hoek, anders ging ik binnenkort nieuwe halen want mijn flessen beginnen al bijna leeg te raken. Toen ik ze kocht waren ze in de aanbieding (2 voor €4,00) en dat was bijna 1 euro korting. Dus ook als ze niet in de aanbieding zijn, zijn ze goed te betalen. Beide flessen bevatten 200ml.

homeofdaisies skin treats rapunzel hair shampoo conditioner review big bazar shoppen shower douche argan olie oil

Heb jij ervaring met Skin Treats Rapunzel? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marleen schreef:

  Ik ken het merk wel, maar heb er nog geen shampoo en conditioner van! Alleen heb ik een showergel van Skin Treats. Ze ruiken erg lekker! 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Ireen schreef:

  Ik heb ze bij de kruidvat gekocht. Allebei voor 99 cent per stuk.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Deze review is al een aardige tijd geleden geschreven 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s