Mijn week in plaatjes #22

Leuke week! Veel leuke dingen ondernomen, op leuke plaatsen geweest en helemaal blij met al mijn nieuwe kleren 🙂 

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Woensdag was ik blij dat ik weer een van mijn nieuwe items van Primark kon aantrekken. Als ik iets nieuws heb, zou ik soms zo graag allemaal tegelijk aantrekken haha! Silly me 😉 Ik moest nog wat ruilen in de stad, dus fietste in mijn pauze daarheen.. langs de slager… en ja hoor, ik kocht op de terugweg toch een broodje kipkerrie. Zoooo lekker! Ook kreeg ik een mailtje van My Lovely Notebook waarbij we definitieve afspraken maakte voor het bloggen. Dat konden jullie gisteren lezen, maar op Instagram poste ik deze foto waarbij ik vertelde dat er een geheimpje online zou komen maandag hihi ben nog steeds super excited! Na het werk kwam Sophie eten. Normaal gaan we natuurlijk zwemmen, maar het was zulk lekker weer dat Jochem voorstelde een rondje te fietsen. Sophie komt oorspronkelijk niet uit Zeeland, dus we hebben haar weer wat nieuwe spots laten zien. Dat was super leuk (en vermoeiend) want we zijn ongeveer 1,5 uur weggeweest. Super gelachen, vooral door alle vliegjes die Sophie had ingeslikt (“Ik hoest alleen nog maar vliegjes op de komende dagen, kuch, kuch”) Na het fietsen een ontspannende douche genomen, mét geurkaars van Primark.

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Over nieuwe kleren gesproken, ik ben echt niet weg te denken uit mijn bloemige vestje van Pieces die ik in de final sale kocht (€7,50, woohoooe!). Ik heb hem echt bijna elke dag aan. Dit kan echt niet! Donderdag was een drukke dag op mijn werk, vol vergaderingen enzo. Jochem was die dag vrij, dat is dan altijd balen dat we die dan niet samen hebben, want normaal werkt hij van 9-9 die dag. Ook was mijn collega jarig en we hadden lekkere trek (ze viert het week later) dus zei ik tegen Jochem dat hij wel koffie kon komen drinken mits hij wat lekkers meenam. Nou, dat hebben we geweten! Hij kwam met een doos chocoladesoesjes aanzetten, hmmmm zo lekker! ’s Avonds had ik natuurlijk mijn donderdag dinner-date met Anne en ook daar werden wat lekkere dingen weggewerkt zoals de dark Kinder Bueno (yummie!). Echt een cheat dag dus haha

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Vrijdag was echt een stressochtend. Ik had een blunder gemaakt die me bijna de hele ochtend heeft gekost om te fixen. Vervolgens was ik meteen helemaal op. Ondanks mijn mega to do list heb ik echt alleen maar op de bank gelegen ’s middags.  ’s Avonds kwam mijn schoonzusje eten, dat was gezellig en daarna hebben we Divergent gekeken (heb meteen weer zin om het vervolg te kijken!)

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Zaterdagmorgen nog wel veel voor mijn blog kunnen doen, voordat ik met Anne naar Antwerpen ging. We bedachten ons laatst dat we – naast onze wekelijkse dinner dates – eigenlijk niet meer zoveel samen doen. Dat is jammer en daar moesten we verandering in brengen. We gingen eerst ff rondje shoppen op de Meir, lekker op het terras gezeten (in de zon, yay), zijn daarna naar de bios gereden, film uitgezocht, kaartjes gekocht en heerlijk gegeten (ik had asperges, zooo lekker en zo lang geleden!) bij Take Two. De film was overigens ook echt prachtig, Still Alice, alleen het einde vond ik zo tegenvallen. Ik heb nog zoveel vragen 😦

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Zondag was ik super vroeg wakker, balen! Wel lagen mijn aankopen nog in de woonkamer, dus werd ik blij van mijn nieuwe ballerina’s. Echt lang geleden dat ik ballerina’s kocht, ik ben stiekem toch meer een hakken meisje. Maar aangezien ik die niet aan mag van mijn ergotherapeut naar kantoor… De stof en print doen me een beetje denken aan die fantastische high heels die ik bij Sascha had gespot, maar deze zijn niet alleen plat maar ook nog eens leuker geprijsd haha! Ik kocht overigens nog wel een stel high heels, want ik vind dat ik wel in mijn vrije tijd vaker op hakken mag (en moet!) lopen. Ik ben het echt een beetje verleerd… Omdat mijn ochtend zo vroeg begon heb ik echt veel kunnen doen. Bloggen, planning maken, wc gepoetst, opgeruimd beneden, alles afgestoft, afwas weggewerkt. Heerlijk! Toen de mannen ook eindelijk uit bed waren zijn we naar Ikea gereden voor mijn nieuwe bureau. Het is echt totaal iets anders geworden dan dat ik op internet had uitgezocht (in het echt komen dingen toch anders over moet ik zeggen, hij was zooo klein en wiebelig!). En omdat het een veel grotere werd dan bedacht, was het lichtelijk proppen in de auto. Ik heb zoveel gelachen haha heerlijk die mannen half op elkaar/half onder het bureau op de half weggeklapte achterbank. En ik had lekker veel ruimte voorin haha. Jochem klaagde halverwege (het is bijna een uur rijden naar Ikea Breda) dat zijn bil sliep. Anyway, grappig! Begin van de avond kreeg ik melding van mijn 200e like op mijn site – super tof – en ik maakte ook nog mijn eigen Facebookpagina aan. Intussen hielp  ik Jochem met zijn gerecht wat overheerlijk was (rollade met aardappeltjes en groente uit de oven). Toen ik na 20.00 uur ein-de-lijk op de bank zat was ik echt totalloss. Maar zo fijn zo’n productieve dag 🙂

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Maandagochtend veel dingen voor mijn werk moeten inhalen die ik vrijdag eigenlijk had willen doen. Productieve ochtend dus en hij vloog werkelijk voorbij. Jochem was er ook al op tijd uit en toen ik thuis kwam was hij al begonnen met het behangen van de logeerkamer/kantoor. Ik besloot de deur te schilderen, zodat deze ook mooi wit is (die hangt namelijk al 2 jaar in zijn originele, ongeschilderde kleur te hangen..). Omdat ik 2 nachten weinig had geslapen, had ik hem wel verwacht. De man met de hamer sloeg me halverwege de middag omver en dus wederom niks van mijn to do list kunnen doen. Alleen nog even gekookt en that’s it.

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Dinsdag gelukkig een betere nacht slaap gehad (ondanks bizarre, onsamenhangende dromen) en niet zo vaak wakker geweest. Wederom een dag vol vergaderingen, die vliegen altijd voorbij (behalve als ze rete saai zijn natuurlijk). Na het werk dan eindelijk boodschappen gedaan (dat stond al sinds vrijdag op mijn to do list..) en toen Jochem thuis kwam stelde hij voor sushi te eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Dus fietsten we (het waaide echt hard) met moeite naar de andere kant van de stad en toen… was ie dicht! Hè?! Hij is altijd open! Hing ook geen briefje aan de deur, niets. Balen! Dus gingen we uiteindelijk maar frietjes halen en filmpje kijken thuis.

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

homeofdaisies primark shoppen week in plaatjes plog foto's pieces antwerpen shoppen H&M newlook bioscoop still alice ikea auto bureau kantoor

Zo, dit was me wel weer een weekje. Wat is jouw hoogtepunt van deze week? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Druk weekje! Leuk om te zien!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s