Homeofdaisies update | Bloggen voor My Lovely Notebook

Hi! Misschien heb je het al gezien, maar gisteren is mijn eerste blogpost voor My Lovely Notebook online gekomen. Ik zal je hieronder uitleggen hoe de samenwerking tot stand is gekomen en wat je de komende tijd kunt verwachten (én nog wat andere kleine homeofdaisies updates!)

homeofdaisies mylovelynotebook.nl my lovely notebook samenwerking update trouwen trouwplannen notitieboek organiseren organizing pen hema

Er verandert natuurlijk niets aan deze site; hier blijf ik gewoon dinsdag t/m zondag elke dag 1 blog posten. Daarnaast blog ik 1x per maand voor My Lovely Notebook. Zoals de naam vast doet vermoeden, zullen die blogposts daar vooral gaan over notitieboekjes en hoe je ze kunt gebruiken om je leven een stukje leuker, makkelijker en georganiseerder te maken.

Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen? Nou, heel simpel eigenlijk. Ik zag de oproep die eigenaresse Juliette deed, dat ze op zoek was naar bloggers om mee samen te werken. Ik reageerde, we mailden wat over en weer om afspraken te maken over onderwerpen en deadlines en tadaaaa daar kwam gisteren (maandag) mijn eerste bericht op haar site online.

Ik vind het echt super leuk om te doen en heb echt zin om de komende tijd over de meest uiteenlopende onderwerpen te vertellen. Want, je weet hoe gek ik ben op mijn notitieboekjes! Je bent nu vast ontzettend benieuwd waar mijn blogpost over gaat. Lees ‘Trouwplannen? Zo houd je ze overzichtelijk!

Facebook
Ook heb ik een Facebookpagina aangemaakt. Deze vind je op Facebook.com/Homeofdaisies. Bij 200 likes geef ik een verrassingspakket weg, dus vergeet zeker niet een duimpje omhoog te doen en ook je vriendinnen/zus/moeder/nicht/tante kennis te laten maken met homeofdaisies 🙂

Kantoor
Yaaaay mijn kantoor is zo goed als klaar! Er zit een fris behangetje op, de deur heeft een nieuw likje verf gekregen, ik heb een nieuw bureau aangeschaft en mijn bureaustoel (oh, hij is zó leuk! Kringloop vondst *heart eyes*) is schoongemaakt en ingevet. Op het moment dat ik dit tik is het maandagavond en helaas al te donker om nog foto’s te maken, maar ik beloof je plechtig deze week de before/after te laten zien.

Dus dit was even een quick update over Homeofdaisies.nl. Ik ben super benieuwd of je al bekend was met My Lovely Notebook? En – voor mijn lieve Vlaamse volgers – ze verzenden ook naar België! Dus neem zeker ook een kijkje in de webshop (ik had bedacht een paar van mijn fav’s te linken, maar ze zijn serieus allemaal prachtig, tof of grappig). Vergeet me niet te liken 😉 xo Daisy  

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s