Mijn huidige go-to look

Soms heb ik zo’n periode, dan draag ik eigenlijk elke dag dezelfde look. Misschien niet per sé omdat hij zo makkelijk en snel is, maar wel omdat hij zo mooi staat. Dus sta ik de afgelopen weken iets eerder op en ga met mijn kwasten aan de slag om deze look te creëren. Zeker sinds ik de Revolution Nudes & Smoked Collection oogschaduw palette heb, is dit echt mijn go-to look. Check hem hieronder + stap voor stap uitleg hoe ik hem maak.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Met mijn lichte huid, sproetjes en donkerrode haren, zijn herfstkleuren altijd goed bij mij. Waar ik in het verleden vaak naar matte tinten pakte, is deze look vol glitter en glam! Ik begin natuurlijk met mijn ‘goedemorgen/blote billen’ gezicht. Deze heb ik gereinigd en ingesmeerd met dagcrème voor ik aan het make-uppen ga.

Ik begin met het de Essense I love Stage Eyeshadow Base en die breng ik tegenwoordig niet alleen op mijn oogleden aan, maar ook onder mijn ogen als concealer. Dit dep ik in mijn huid met de Egg Sponge van PS Beauty.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Dit laat ik even goed intrekken en intussen begin ik met mijn wenkbrauwen. Deze borstel ik in model met het borsteltje dat op mijn wenkbrauwpotlood (Etos, kleur 002) zit. Daarna begin ik met de buitenlijnen te trekken. Hiermee bepaal je de vorm van je wenkbrauw. Omdat de mijne van zichzelf redelijk in vorm zijn, volg ik mijn natuurlijke lijn.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Vervolgens teken ik ze langzaam, met kleine haaltjes in.

Vhomeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Dan is het tijd voor de oogschaduw. Ik gebruik 4 kleurtjes, waarvan er 3 dichtbij elkaar zitten op de palette. Ik begin met een middenbruine kleur aan te brengen vanaf tweederde van mijn bewegend ooglid en veeg deze naar buiten uit. Ik neem ook direct mijn arcadeboog mee en zorg dat hij steeds iets lichter wordt.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Vervolgens pak ik een lichtbruine/goudkleur en deze breng ik in de binnenste hoek van mijn bewegend ooglid aan.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Ik geef mijn arcadeboog nog meer dimensie door met een hele donkerbruine kleur, precies onder het bot, nog wat meer schaduw te creëren.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Na een likje mascara op de bovenste wimpers, breng ik met een platte kwast een lijntje onder mijn ogen aan. Wederom begin ik op tweederde met de middenbruine kleur en deze werk ik naar de buitenkant van mijn oog uit.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

In het binnenste gedeelte onder mijn onderste wimpers, breng ik een gouden oogschaduw aan. Om meer diepte te krijgen, breng ik ook hier onder mijn onderste wimperrand met de donkerbruin een klein streepje aan.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Door in de binnenkant van je ogen een high lighter aan te brengen, sprankelen je ogen! Ik neem hiervoor een high lighter uit de palette met een goudgele ondertoon. Deze breng ik ook onder mijn wenkbrauw aan. Zie je het verschil?

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Als laatst breng ik op zowel mijn bovenste als onderste wimpers een laagje mascara aan en dan zijn mijn ogen klaar.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Voor mijn dagelijkse look gebruik ik eigenlijk weinig producten op mijn gezicht, omdat ik dat niet zo nodig vind. Ik poeder het alleen even af met de Essence Mosaik Compact Powder en een fluffy kwast.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Wel breng ik wat bronzer aan op mijn jukbeenderen om wat strakkere contouren te krijgen. Hiervoor gebruik ik de Royal Bronzing Pearls.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Ik heb pas een nieuwe high lighter gekocht van Essence, de Soo Glow! Cream to Powder Highlighter. Dit voelt dus heel creamy maar droogt poederig op. Werkt fijn! Deze smeer ik aan de bovenkant van mijn jukbeenderen, in mijn cupidboog (dat kuiltje boven je lip naar je neus) en op de brug van mijn neus.

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Als finishing touch stift ik mijn lippen met Essence 06 Barely There!

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

homeofdaisies look everyday bruin goud lootd make-up easy ginger rood haar essence revolution

Tadaaaa! Wat vind je van mijn look? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s