Mijn week in plaatjes #21

Wat ik me vooral herinner van afgelopen week is dat ik veel vrije dagen had, het over het algemeen lekker weer was en dat ik heul veul leuke dingen heb gedaan! Van terrassen, in de zon zitten, familiedag tot shoppen. Kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Woensdag at ik na het werk bij Sophie en we waren zo lekker aan het kletsen dat we helemaal niet op de tijd hadden gelet. Helemaal te laat voor Aqua Gym, dus zijn we baantjes gaan zwemmen en verder gekletst haha. Overdag was ik trouwens alleen aan het werk, dus besloot ik mezelf op wat lekkers (oh wat slecht!) te trakteren bij de bakker. This one’s my fav: chocolade croissant met banketbakkersroom. Ik miste wel de slagroom die er normaal ook nog op zit!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Donderdag was ik super moe, had heel slecht geslapen (al bijna de hele week). Ik vond het dus echt niet zo erg dat Anne onze donderdag dinnerdate wilde verschuiven. Ik heb mezelf echt door de dag moeten slepen (oké mét een broodje smos!) en was blij dat ik thuis was. Daar begon ik alvast met wat enveloppen schrijven voor onze trouwkaarten. Het ideetje hiervoor zat al een tijdje in mijn hoofd en was wel even ontspannend om wat te knutselen. Ik at een paar broodjes shoarma en lag op de bank tv te kijken tot Jochem thuis was. Maar joy, ik kon vervolgens weer eens niet in slaap komen. Heel vervelend! (ohja en slapen met nat haar is zo niet goed voor je kapsel de volgende dag…)

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Vrijdagmorgen kwam de postbode mijn pakketje van Bol.com bezorgen waarin het info boekje van Capitool zat over onze huwelijksreisbestemming. Omdat we deze bestemming echt niet hadden verwacht, willen we ons eerst even goed inlezen wat er te doen is, wat de gebruiken zijn etc. Wel super veel zin in nu ik er wat in heb gebladerd en gelezen! ’s Middags nog even op het terras gezeten, daarna met de slaapbank gesjouwd want die is eindelijk verkocht. Er is nu echt een zee van ruimte op de logeerkamer, zeker toen ik daarna die kamer ook nog eens flink heb uitgemest, papieren heb uitgezocht en wat dingen beter heb ingedeeld. Omdat ik zo lekker bezig was, had ik de tijd niet in de gaten en was Jochem al thuis. Omdat we allebei gaar waren zijn we maar wat bij de Mac gaan eten 😉 We hadden kortingsbonnen dus een berg dingen besteld hahaha soms is dat echt ff lekker! Omdat ik weer een ideetje heb voor een tattoo maar twijfel over de plek, zei Jochem: anders teken ik toch wat op je? Ik gaf hem mijn super fine eyeliner pen van Essence, omdat dit net zo werkt als een gewone stift, en hij kon aan de slag. Super grappig trouwens dat sommige mensen dachten dat het een echte was, maar nee! Hij ging er daarna gewoon weer af. Ben er overigens nog steeds niet uit wat en waar precies mijn nieuwe inkt wordt…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Zaterdag hadden we familiedag van Jochem, super leuk! Maar eerst gingen we ’s morgens op jacht naar een bureau voor in de logeerkamer, want daarom is de slaapbank weg zodat we kantoor kunnen maken. Bij twee kringlopen geweest, wel wat gezien maar nog niet helemaal naar ons zin. Wel een heeeele toffe stoel gekocht, ik ben zo blij! Maar die zal ik wel laten zien in een aparte blog over de kamertransformatie. Voor de familiedag zouden we picknicken, nou was het me toch slecht weer! Zo jammer! Dus uiteindelijk hebben we maar beetje in de auto gegeten en toen het droog werd een rondje in het bos gelopen, spelletjes gespeeld met de kinderen en daarna koffie gedronken, nog meer gekletst, gespeeld (was leuk op het springkussen hè Lotte, jij ook nog spierpijn? haha!) en daarna nog gegeten. Echt een hele leuke dag en zo fijn dat halverwege de middag de lucht opklaarde en zelfs de zon nog kwam! Ik was daarna echt kapot dus thuis tijdens de film in slaap gevallen haha

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Zondag voorspelden ze super lekker weer, dus ik was er al vroeg uit om beetje in het huis te rommelen, de enveloppen af te maken, ontbijtje voor te bereiden. Na het ontbijt snel mijn bikini aangetrokken en richting het water. Het was zooo fijn! Eerst zaten we uit de wind, we smolten bijna weg zo warm haha. Eind van de middag naar huis gegaan, even boodschappen gehaald want we hadden bijna niks in huis en was er zaterdag niet meer van gekomen omdat we veel later thuis waren dan gedacht. Nou, supermarkt was echt een hel, want iedereen wilde natuurlijk barbecueën, dus mensen stonden nog net niet te vechten om pakjes vlees. Pfff! Snel weer weg en een salade voorbereid. Nog even in het park van de zon genoten voor we gingen eten. Ook al zo’n fijne dag!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Maandag waren er wat steden open had ik gelezen en Jochem had nog een gratis meereiskaart van NS. We besloten dus naar Den Haag te gaan, o.a. naar Primark. Ik weet wel weer meteen waarom ik nooit met de trein ga, want man man man, vertraging, uitgevallen treinen, overvolle treinen… Doe mij maar de auto hoor haha hoewel het nu wel fijn is als ik niet hoef rijden. Uiteindelijk een half uur later in Den Haag aangekomen dan gepland. Primark was ook mega druk, maar we hebben het redelijk snel gedaan. Binnen 2 uur stonden we weer buiten allebei met een tas spullen. Jochem slaagde ook nog bij C&A en later nog voor zijn trouwschoenen! Super fijn! Mijn vriendin uit Rijswijk kwam nog even koffie drinken (de chocoladetaart bij Marks&Spencers is een aanrader hoor!), gezellig gekletst en belooft écht binnenkort weer af te spreken haha. We besloten toch in Goes te gaan eten en haalden pizza af. Na ’t eten ging vrij snel het lampje uit..

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms
Maar even serieus, die hoed… Oh. Em. Gee! Die is echt ideaal voor mensen die niet tegen zon komen want je hebt werkelijk een complete parasol op je hoofd hahaha en hij was vet zwaar. Dus nee, ik heb hem weer teruggelegd!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

Dinsdag weer werken, zo dat was even wennen. Het voelde echt als maandag, alleen moet ik op maandag maar een halve dag werken dus dat viel dan wel tegen haha! Ik besloot in de pauze even naar de stad te gaan, omdat ik nog wat dingen uit de reclamefolders wilde halen. Toen zag ik dat Pieces bij ons dicht gaat, echt jammer want vind dat een fijne  winkel. Wel shopte ik een high waist broek, een vest, een ketting, 2 paar oorbellen en een hoofdbandje voor 21 euro 🙂 Na het werk heb ik foto’s gemaakt van mijn Primark aankoopjes, die komt vrijdag online! Ook weer een lekker receptje geprobeerd en die was lekker genoeg om ook binnenkort te publiceren. Altijd fijn als de dag zo meewerkt haha. ’s Avonds nog wat huishoudelijke dingetjes gedaan. Jochem kwam trouwens met behang thuis voor ons kantoortje, super benieuwd want hij gaat het donderdag al fixen. Nog even snel before foto’s maken en dan nog een bureau op de kop tikken en dan zijn we weer klaar 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

homeofdaisies mijn week in plaatjes plof foto instagram primark shoppen zonnen sproetjeskweken zon zondag pinksteren vrij lang weekend shoppen den haag koffie zwemmen zwembad slaap moe hms

 

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Stephanie schreef:

    Ooh, ik weet naarwaar jullie op reis gaan, staat ook nog op mijn wishlist :-); gaat volgens mij een mooie reis worden!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s