Vakantie Fails

Vakantie fails. Heb jij ze wel eens meegemaakt? Nou, ik kan er genoeg opnoemen. Niet zozeer dat ze de hele vakantie in de soep gooien (hoewel, 3 weken wegspoelen op een Franse camping..) maar niet al te beste herinneringen. Hopelijk is niet alles té herkenbaar voor jullie, maar hieronder noem ik wat #fails van de afgelopen jaren.

 Je auto die er op de Franse snelweg mee ophoudt, je geen ANWB hebt, de Fransmannen geen Engels spreken, gesleept wordt en of je 'even' 5000 euro wilt dokken (don't think so!) en dus de auto in Frankrijk laat staan en met blablacar en OV naar huis gaat.

– Op dag 1 een kakkerlak in je kamer hebben die pas op de laatste dag dood gaat. Dat hele ‘kakkerlak vangen’ gebeuren en hoe we hem ontdekte was dan weer wel mega grappig. Anne is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn heldin die er een glas overheen durfde te zetten en hem in de hoek onder de kast schoof waar hij dus de rest van de 10 dagen heeft gestaan.

homeofdaisies vakantie fails vacation red mijn vakantie frankrijk griekenland kos mallorca frankrijk auto kakkerlak anwb vliegtuig
– Mijn slipper die afbreekt na het stappen, zodat je achteruit de berg op moet naar het hotel en intussen tegen een stroom kakkerlakken loopt.

– Ziek worden van het eten, 3 dagen op de wc zitten en ruzie maken met je kamergenoot wie er op de kamer en wie er op de gang naar wc moet.

– Een kamer krijgen met badkamer zonder drempel zodat het tot in de gang nat is als je doucht (volgende dag nieuwe kamer gevraagd, die stukken beter en groter was hihi!)

– Dat er geen water uit de douche komt terwijl je net je haar hebt ingezeept, je je vriendin naar de receptie stuurt en dan als antwoord krijgt “Probeer het over een uur nog eens..”

– Denk je lekker in t hotel zwembad een duik te nemen, krijg je spontaan uitslag als je alleen nog maar je voet erin hangt.

– Mijn allereerste keer vliegen zat ik niet naast mijn toenmalige vriendje maar naast 2 onbekenden. Toen die jongen heel lief de hand van zijn vriendin vasthield tijdens het opstijgen, vroeg ik of hij de mijne ook wilde vasthouden want ik vond het stiekem toch best eng.

– Oh en diezelfde vlucht zei ik “jeetje, wat praten die mensen allemaal hard zeg!” waarop mijn buurman zei dat waarschijnlijk mijn oren dichtgeklapt waren. Daarna voelden mijn oren 3 dagen alsof ze bloedden. Nu altijd vliegen met dopjes en dan nóg doen ze pijn.

– Je auto die er op de Franse snelweg mee ophoudt, je geen ANWB hebt, de Fransmannen geen Engels spreken, gesleept wordt en of je ‘even’ 5000 euro wilt dokken (don’t think so!) en dus de auto in Frankrijk laat staan en met blablacar en OV naar huis gaat.

homeofdaisies vakantie fails vacation red mijn vakantie frankrijk griekenland kos mallorca frankrijk auto kakkerlak anwb vliegtuig
– Leuke barmannen ontmoeten, die blijkbaar de sleutel van je kamer heeft ontfutseld bij de receptie en ’s morgens vroeg opeens je kamer binnen komt (wtf true story!) Toen was ie meteen gedegradeerd tot super creap!

– Op mijn eerste vakantie zonder mijn ouders (wel met die van een vriendin) naar Frankrijk. “Heb je alles bij je?” “Ja hoor!”… en er dan op de Pont de Normandie bedenken dat je heel je beautycase thuis bent vergeten. Die shampoo’s enzo is niet zo erg, maar vervolgens zit je de eerste dag al bij de huisarts om een Franse anti-conceptie pil.

– En volgens mij was het diezelfde vakantie in Frankrijk dat we 3 weken lang bijna non-stop regen hebben gehad, waardoor we veel eerder naar Nederland terug zijn gegaan (waar het dus wél lekker weer was)

– Maar de meest grote epic fail is toch wel de relatie die uitging halverwege de vakantie, waardoor we een week eerder naar huis gingen. En de reisleidster maar vragen “Is er iemand overleden dat jullie nu al naar huis gaan? Want dan krijg je het van de verzekering vergoed!” Uhm, zo voelde de sfeer misschien, maar nee…

homeofdaisies vakantie fails vacation red mijn vakantie frankrijk griekenland kos mallorca frankrijk auto kakkerlak anwb vliegtuig
– Ohja en diezelfde vakantie zaten we op de heenweg een paar rijen uit elkaar, maar op de terugweg mochten we fijn samen een paar uur op het vliegveld wachten, 4 uur naast elkaar in het vliegtuig en daarna nog ruim 2 uur in de auto terug naast elkaar zitten. Awkward!

Wat is jullie meest grote vakantie fail? 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Haha leuk om te lezen! Één van mijn grootste vakantiefails is toch wel dat we de tentharingen met een bus haarlak in de grond probeerden te slaan. Die bus haarlak is toen letterlijk ontploft. Oeps.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Oh dat is wel scary een ontploffende bus haarlak 😱

   Like

   1. Vooral heel erg lachen. En douchen want ja we zaten helemaal onder de haarlak :’)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s