Absolute Iris N39 eau de toilette

“Hmm wat ruik je lekker!” zei ik een tijdje terug tegen mijn collega. Bleek ze zo’n leuk mini flaconnetje parfum van Kruidvat te dragen. “En ze zijn ook nog eens heel goedkoop, maar €3,49,” zei ze. Kijk, dat is helemaal leuk om te weten! Ik ging dus naar de winkel, rook aan alle testertjes en besloot dat ik de Absolute Iris N39 het lekkerst vond. 

homeofdaisies kruidvat review absolute iris n39 the master parfumer eau de toilette mini bloem geur muskus la vie est belle dupe lancôme

De geur komt van The Master Parfumer af en voor zover ik weet is deze alleen bij Kruidvat verkrijgbaar. Ik heb het flesje van 15ml, maar hij is ook verkrijgbaar in 50ml (€7,99). Super betaalbaar, maar is de kwaliteit er ook naar? Daar kan ik direct voluit ‘Ja!’ op antwoorden. Want de geur blijf je de hele dag goed ruiken en waar ik zelfs één van de geuren uit de Daisy by Marc Jacobs lijn al na een uur niet meer ruik, ruikt de Absolute Iris ’s avonds nog helemaal goed na een hele dag werken. Heel fijn!

homeofdaisies kruidvat review absolute iris n39 the master parfumer eau de toilette mini bloem geur muskus la vie est belle dupe lancôme

Als ik sec naar de ingrediënten kijk, past deze geur echt goed bij me. Het is een mix van Iris, Patchouli en Muskus. Zeker het bloemige van de Iris en het kruidige van Muskus zie je veel terug in mijn hele parfumcollectie. Buitenom dat ik het echt een hele lekkere geur vind, blijkt het ook nog eens een dupe te zijn van La Vie Est Belle by Lancôme. Kijk, dat is pas een budgettopper! Voor het geld van 1 flesje Lancôme, kun je hier zeker de hele collectie van The Master Parfumers halen.

homeofdaisies kruidvat review absolute iris n39 the master parfumer eau de toilette mini bloem geur muskus la vie est belle dupe lancôme

Ik ben dus echt super enthousiast over deze geur en de afgelopen paar weken draag ik hem eigenlijk dagelijks. Aanrader dus en misschien dat ik binnenkort ook nog de grote versie en/of andere geurtjes uit The Master Parfumer collectie ga halen!

xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s