Mijn week in plaatjes #20

Kort en bondig: leuke week! En dat ik heel moe ben geweest vergeet ik gewoon want soms is het het gewoon waard. Zon, markt, nieuwe boeken, fotoshoot, strandwandeling, vakantie boeken… 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

 

Woensdag was een super fijne dag. Het begon met dat ik even op mijn bankrekening keek en zag dat mijn belastinggeld al was gestort. De dag ervoor had ik een brief gekregen waarin stond dat het tot 14 dagen kon duren. Niet dus hihi super chill! Meteen mijn spaarrekening weer gespekt 🙂 Het was heerlijk weer die dag en toevallig moest ik nog naar Vlissingen om foto’s te maken voor mijn werk. Niet vervelend! Ik ging wederom eind van de ochtend, zodat ik mijn lunchpauze eraan vast kon plakken. Heerlijk van de zon en zeelucht genoten op de boulevard. ’s Avonds maar niet wezen zwemmen, lekker rustig aan gedaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Donderdag was het Hemelvaartdag. Ik had niet echt vooruit gewerkt voor mijn blog, dus dat heb ik mooi die ochtend gedaan. Daarna lekker op het gemakje getut. Ik was bijna klaar en toen hoorde ik allemaal herrie in de straat, dus ik liep naar beneden om te gaan kijken. Kwam er een brandweerwagen met paard door de straat! Super tof zo ouderwets. Ik kon nog net snel een foto maken voor hij weer weg was. Die middag hebben we een rondje over de rommelmarkt in de stad gedaan. Stonden eigenlijk allemaal precies dezelfde kramen als bij Pasen. Jammer hoor! Wel spotte ik een kraam met hele mooie boeken, maar omdat ik weer eens niet wist welke titels ik al wel en niet had ben ik eerst naar huis gegaan om te checken. Maar goed ook, want 2 boeken die ik bijna had gekocht had ik al haha! Wel met 4 nieuwe thuisgekomen. Na de lunch op het terras met Jochem zijn we naar de waterkant gegaan bij ons huis. Jochem ging vissen, ik probeerde me verder door mijn boek te worstelen. Wat een drama, na 154 bladzijdes had ik het gezien en heb ik hem voorgoed weggelegd. Jammer, want dit was een verjaardagscadeau, maar zooo langdradig! Helaas liet de zon zich maar weinig meer zien dus niet echt kleur op kunnen doen. ’s Avonds ‘Focus’ en ‘Johnny Q’ gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Vrijdag na het werk had ik afgesproken met een vriendin die ik ken van de studie. Lekker op het terras geluncht (ja, ik alweer!), bijkletst, sproetjes gekweekt (we zijn allebei gingers dus moesten voorzichtig doen haha) en nog een rondje door de stad gelopen. Toen ze naar huis ging heb ik de fatboy buiten gelegd en ben ik in een nieuw boek begonnen: De mannen tester van Heleen van Royen. Die leest als een trein, ik was in 2 uurtjes al op pagina 86! Jochem wilde graag uit eten, dus gingen we deze keer naar de Zuid-Amerikaan. Zoals altijd namen we weer hetzelfde haha; hij spareribs en ik de vega enchiladas. Wat wel een beetje tegenviel bij me, want ik meen me te herinneren dat ze vorige keer echt het hele bord in beslag namen en nu alles behalve.. Jochem zijn spareribs daarentegen waren heel mals en er zat veel vlees tussen dus daar heb ik ook nog stiekem wat van geproefd. Daarna was ik moe en ging redelijk vroeg slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Zaterdag had ik afgesproken voor een fotoshoot, dus de hele ochtend bezig geweest met voorbereiden. Tas inpakken, sieraden uitzoeken, schoenen uitzoeken etc. De fotograaf had wat ideetjes doorgestuurd die ze wilde uitwerken, heel high fashion. Helaas regende het de hele tijd dus ik was bang dat we niet naar buiten konden. Toen ik uiteindelijk helemaal was opgedirkt hebben we de gok genomen om toch naar het bos/duinen te rijden en tadaaaa het was gewoon droog! Ik had nooit eerder een high fashion shoot gedaan, dus moest wel even wennen aan al die gekke poses maar was echt heel leuk om te doen. Helaas vond de fotograaf achteraf de foto’s niet zoals ze in gedachten had en heeft ze er slechts een paar gestuurd. Ze wil ook niet haar naam erbij hebben. Jammer, want ik vind ze echt mega gaaf en heb er echt al toffe reacties op gehad. Na de shoot ben ik – heel glamourous – boodschappen gaan doen en was ik daarna blij dat ik op de bank zat. Na een warme douche had ik toch wel erg last van mijn lijf dus weinig meer gedaan. We keken American Sniper, echt een heel indrukwekkende film (gebaseerd op een waargebeurd verhaal). Aanrader!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Zondagmorgen fijn aan mijn blog gewerkt terwijl Jochem uitsliep. Vind ik altijd fijn om te doen, heeft hij er geen last van en kan ik rustig doorwerken. Ik ben namelijk altijd veel vroeger wakker dan hij. Na een gezamenlijke brunch zijn we naar het strand van Borssele gereden. Daar heerlijk gewandeld en uitgewaaid. Daarna doorgereden naar Vlissingen om daar wat te drinken. Helaas, toen ik terugkwam ontdekte ik dat er iemand tegen mijn spiegel had gezeten en die letterlijk nog aan een draadje hing. Daar kan ik zo boos om worden hè, mensen die doelbewust andermans spullen kapot maken! Echt, al zit je er per ongeluk tegenaan, leg dan een briefje onder mijn ruitenwisser ofzo. Grrr! Hij kon echt niet teruggeklikt worden (kon vorige keer nog wel), want nu is er echt iets afgebroken. Uiteindelijk heeft Jochem hem professorisch aan elkaar weten te maken met een touwtje, zodat ik er in elk geval mee naar huis kon. Ik was meteen de rest van de dag chagrijnig, grrr! Hoewel… als je vriendje dan vraagt of ie cheddar op je hoofd mag gooien van de andere kant van de tafel… Lol!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Maandag drukke ochtend werken en daarna gingen we naar mijn meest favo winkel op aarde: D-reizen. Want, yaaay, we hebben toch besloten een korte huwelijksreis te boeken. We willen heel graag ver weg, maar dat is financieel nu gewoon niet mogelijk omdat trouwen echt heel duur is! Al ons geld gaat daarheen en kunnen dus ook aankomende zomer niet weg. Om toch een vooruitzicht te hebben, besloten we een korte zonbestemming/stedentrip te boeken. Alleen duurde het een eeuwigheid bij D-reizen. Eerst bijna een uur gewacht tot we aan de beurt waren en vervolgens nog 1,5 uur over gedaan om 3 opties te bekijken en te boeken. Man man man, ik was gebroken! En daarna moesten we nog boodschappen doen, in de stad wat ruilen etc etc. kreeg ik een plensbui op mijn hoofd.. Dus ’s avonds maar makkelijk soep met brood gegeten en vroeg gaan slapen want ik was helemaal gesloopt. Ohja, nog wel even chocomouse gemaakt, need sugar als ik zo gaar ben.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Dinsdag mega drukke dag op het werk. Soms lijkt het wel of alle deadlines en to do’s op hetzelfde moment komen. Vandaag dus ook weer. Snel een presentatie afmaken, brieven verzenden, interne nieuwsbrief artikelen redigeren, zelf nog wat schrijven, afspraak buiten de deur en en en… Je kent het wel haha! Ik was blij dat ik thuis was en heb buitenom koken weinig meer gedaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary photo pictures foto's fotoshoot strand wandelen belastingdienst belasting geld shoppen uitgeven boeken hemelvaart markt

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Hannah schreef:

  leuke week gehad lijkt het! 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Stephanie schreef:

  Leuke week! Ik vind die foto’s van de fotoshoot wel cool! En tof dat jullie op huwelijksreis gaan, naar waar gaan jullie?

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dat houden we nog even voor onszelf hihi maar de zon schijnt er zeker dus dat is een goed vooruitzicht 😄

   Liked by 1 persoon

 3. Vind het altijd zo leuk om jouw week te lezen/zien! Ik vind de fotoshoot juist wel heel tof! Ben benieuwd waar jullie heen gaan! Wanneer gaan jullie trouwen? Liefs!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah dank je wel 😄 lief! Ben zelf ook blij met de shootresultaten dus erg jammer dat ik niet meer foto’s heb gekregen. We trouwen over ongeveer 5 maanden dus spannend hihi heb er super veel zin in om laatste dingetjes te regelen (en vooral veel DIYS te maken) xo

   Like

   1. Ja snap ik, hè bah. Oeh dat is écht een leuk vooruitzicht!! Geniet van de voorpret! X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s