Review | Catrice Camouflage Cream

Die fijne donkere strepen onder mijn ogen en ik… Het is geen perfect match. Echt. Niet. Een tijdje terug dacht ik een ideaal product gevonden te hebben, de Catrice Allround Concealer. Maar helaas, deze ging ook steeds tussen mijn ‘rimpels’ zitten en gedurende dag ging ik er steeds meer als een gesmolten Madame Tussauds pop uitzien. Zou deze Camouflage Cream van Catrice dan wel hét wondermiddel zijn?

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

In de winkel probeerde ik de kleur uiteraard op mijn hand. En omdat ik ook op mijn handen sproeten en moedervlekjes had, probeerde ik er een weg te werken. Dat lukte goed, dus met de dekking zit het wel snor dacht ik. In het verleden kocht ik vaak veel te lichte concealers, waardoor het echt opviel dat ik wat onder mijn ogen smeerde. Plus dat stiekem die donkere strepen nog meer uitsprongen. Ik besloot het dus over een andere boeg te gooien en een meer zandkleur te nemen, de 025 Rosy Sand.

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

De camouglage cream komt in een rond, zwart plastic doosje met een doorzichtige draaidop met zwarte letters. Je kunt door het glaasje dus goed zien hoeveel er nog in zit. Op de achterkant vind je de overige gegevens in het wit. Er zit 3 gram product in.

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

Zo zie ik er uit zonder make-up. Die strepen onder mijn ogen heb ik ge-erft van mijn vader en al slaap ik 24 uur non stop, dan zitten ze er nog steeds. Daar moet dus echt iets van make-up overheen en hopelijk is Catrice Camouflage Cream mijn nieuwe liefde. Please be my match!

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

Zo zie ik eruit met de Camouflage Cream. Je ziet direct dat de donkere strepen zo goed als weg zijn, dus de dekking is fantastisch. Maar wat je vast ook ziet, zijn mijn oogrimpeltjes waar die make-up heerlijk tussen gaat zitten. En dit is pas direct nadat ik de make-up heb aangebracht. Ik breng de cream aan met mijn vingers, maar ook als ik het met mijn egg sponge of kwast aanbreng, blijf je de rimpels zien. Hier baal ik dus echt van! En ook na verloop van de dag wordt het er niet veel beter op. Gelukkig draag ik een bril (met min-glazen) dus valt het niet onwijs op, maar ikzelf zie het wel en stoor me er behoorlijk aan. Qua kleur past hij dan weer wel heel goed bij me, zand met een roze ondertoon.

homeofdaisies catrice review camouflage cream rosy sand concealer oog donkere kring dark circles review

Helaas dus wéér geen match. Die creams zijn dus niks voor mij, mijn zwarte strepen en mijn rimpels. Liquid it is, maar nu nog eentje vinden die super dekkend is. Heb jij nog een goede tip voor me? xo Daisy 

Catrice Camouflage Cream is te koop bij Kruidvat voor €2,99. 

Advertenties

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. annexxx schreef:

  De liquid concealer van mac is echt dé beste die er is naar mijn mening, helaas wel vrij prijzig

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja Mac is niet echt mijn budget, plus dat ik dat hier in de buurt niet kan krijgen en wil altijd wel graag testen voor t kopen. Jammer!

   Liked by 1 persoon

   1. annexxx schreef:

    Dat is inderdaad echt jammer! Misschien de maybeline fit me concealer? Die gebruik ik ook wel eens vaker

    Like

 2. Jenny schreef:

  Hi Daisy!

  Ik gebruik al een tijdje de re-touch light-reflecting concealer van Catrice. Het is een beetje in dezelfde prijscategorie als de camouflage cream maar werkt veel beter en is liquid. Ik werk op die manier mijn dronkere kringen weg. Let me know als het bij jou ook werkt! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks ga ik daar es naar kijken Jenny! 🙂

   Liked by 1 persoon

 3. Stephanie schreef:

  Die crèmes zijn idd vaak te dik voor een mooi effect. Ik heb een vloeibare van MAC voor mijn wallen en daar ben ik heel content van!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks, maar kan hier in de buurt geen MAC krijgen en wil graag wel kleur testen voor ik zo’n duur product aanschaf. Misschien binnenkort naar the big city haha kijken of ik daar wat kan vinden 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s