Mijn week in plaatjes #19

Grenzen, grenzen, grenzen. Oh, wat blijf  ik moeite hebben met ze voor mezelf stellen en me eraan houden. Ik ging er keihard overheen met leuke dingen doen en daar heb ik de rest van de week voor moeten boeten. Veel bed/bank hangen dus. Maar dus ook leuke dingen doen!

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Woensdag voelde ik me alsof er een vrachtwagen over me heen was gereden. Oh, wat was het een slecht plan geweest om naar Bevrijdingsfestival te gaan. Het was echt super leuk en gezellig, maar woensdag betaalde ik daar zwaar voor. Ik werkte thuis maar had echt overal moeite mee. Daarom ook maar een afspraak gemaakt bij de fysio waar ik gelukkig diezelfde middag bij terecht kon. Alleen bleek het achteraf meer energie te kosten om naar de fysio te gaan dan dat ik terug kreeg van de behandeling. Weer verder voor dood op de bank en om 21.00 uur lag ik al te slapen.

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

 

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Donderdagmorgen had ik een afspraak bij de tandarts. Ik heb een aardige angst voor tandartsen. Als kind had ik 14 vullingen en in mijn volwassen gebit 11. Eigenlijk vindt de tandarts altijd wel iets en ga ik nooit zonder behandeling de stoel uit. Nu ben ik eindelijk geswitcht van tandarts en dat vond ik best een beetje spannend. Maar dat was gelukkig allemaal voor niets, want mijn nieuwe Spaanse tandarts was heel lief, deed alles heel zachtjes en met beleid en met alleen wat tandsteen verwijderen en polijsten stond ik snel weer buiten. Phew! ’s Avonds wel weer mijn tandjes in wat chocola gezet samen met Anne haha! Oh en ik heb irritante velletjes rond mijn nagels, waar ik aan ga pulken en dan gaat het bloeden. Grrr!

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Vrijdag hoorde Bailey me ’s morgens vroeg naar de wc gaan en kwam ze even later kroelen in bed. Altijd fijn wakker worden zo hihi! Ik werkte ’s morgens thuis en begin van de middag kreeg ik een berichtje dat mijn kraambezoek niet door kon gaan. Jammer, wil die kleine zooo graag bewonderen! Gelukkig zag ik op Facebook dat mijn moeder en oma naar de creabeurs gingen en vroeg of ik mee kon. De beurs was helaas niet zo bijzonder, maar was wel gezellig even met twee van mijn favo vrouwen bij te kletsen 🙂 Als lunch maakte ik wrap pizza en deze was nog lekkerder dan mijn eerdere receptje haha! ’s Avonds was ik alleen thuis en keek ik een dvdtje in bed.

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Zaterdagochtend heb ik veel foto’s gemaakt voor mijn blog en ’s middags ging ik de stad in. Het was super druk natuurlijk vanwege moederdag. Zo ook bij H&M, maar ik shopte wel een suuuuper toffe jurk. Helemaal blij! Ik spotte ook deze salopette, vond hem heel tof, maar ik had er een onwijs platte kont in (wat serieus knap is!). Niet gekocht dus. Toen Jochem thuis kwam van zijn werk nog even burgerlijk samen boodschappen gedaan en omdat we geen zin hadden om te koken naar de grote gele M gereden. Die kruidenzakjes zijn echt aanraders voor over je frietjes, yumm! Ik had de lemon/thijm en Jochem had de Chili. Daarna kwamen er wat mensen borrelen en zijn we de stad in gegaan. Gezellige avond, geen foto’s gemaakt haha!

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Gelukkig sliep ik zondag zowaar uit (het is een wonder als ik pas om 3.00 uur ga slapen dat ik dan pas om 10.00 uur wakker ben). Om half 11 ging ik uit bed en begon met opruimen en met het maken van een appeltaart. Dit was de eerste keer voor mij en Jochem hielp mee. Het huis rook echt zooo lekker! Daarna gingen we eerst naar Jochem zijn ouders voor moederdag en ’s middags naar de mijne. Ook weer een hele fijne dag gehad, maar ging vroeg naar bed om verdere ellende te voorkomen.

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Maandag mocht ik weer aan de bak en meteen daarna hadden we een afspraak met de dominee van de kerk om nader kennis te maken. Zij gaat ook ons huwelijk voltrekken. Super leuk en fijn gesprek. Over een paar weken gaan we verder in op de details van de dienst. Daarna nog even naar de stad gelopen, of althans, uiteindelijk haha. Want op de heenweg brak mijn slipper af, dus kon ik op 1 blote voet weer terug naar huis voor een ander paar. Nog een lekker ijsje gegeten in de stad en daarna met ons kleedje bij het water gaan zitten. Zo fijn dat dit onze ‘achtertuin’ is!

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Dinsdag een beetje gaar na een hele slechte nacht. Ik had veel gedroomd, het was super heet in de slaapkamer en ik had me blijkbaar helemaal ingewikkeld met dekens (serieus, ik kon mezelf maar met moeite bevrijden!). Dat vroeg dus om liters thee en water om mijn vochtgehalte weer wat op te krikken. Ik had de hele dag lekkere trek dus heb welgeteld 3 snackajacks op haha die waren nu eenmaal aantrekkelijker dan die appel… Tijdens het koken ’s avonds de nieuwe H&M doorgebladerd, wordt je hebberig van! Spotte wel een jurk die ik zaterdag al had gekocht, hij is zo fijn, leuk en luchtig! Deze avond vroeg naar bed gegaan, want ja, moe en blegh…

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

homeofdaisies week in plaatjes plog 19 eten food diary hms moe vermoeid bank H&M shoppen koken eten fysio

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Van het weer genoten? Zoals je ziet ben ik intens gelukkig met mijn jampotje waar ik mijn lunch in meeneem: yoghurt met fruit en muesli yumm!  xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Stephanie schreef:

  Leuke salopette! Spijtig dat die niet goed stond aan de billen. En inderdaad leuk als de kat ’s ochtends komt knuffelen hé! :-). Ik heb vorige week ook een toffe week gehad. En zeker van ’t weekend genoten van de zon!

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia schreef:

  Oooh die wrappizza zit er freaking lekker uit! En die salopette is leuk! Al snap ik wel waarom je het niet neemt. Ik heb juist een forse kont 😛

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja ik heb ook een goede kont haha dus plat is mega gek :p wrappizza is super easy, aanrader!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s