De band met mijn moeder

Ik hoef mijn moeder nooit te bellen. Ze heeft namelijk Facebook en zo weten we allebei wat de ander uitspookt. Wie waar is geweest of iets heeft geknutseld. Dat betekent overigens niet dat we elkaar nooit persoonlijk spreken. Mijn moeder heeft namelijk ook Whatsapp. Daar stellen we elkaar korte vraagjes of sturen elkaar foto’s als we in de winkel staan en spullen tegenkomen die de ander misschien wilt hebben. Ja ja, we denken vaak aan elkaar!

homeofdaisies moeder mama moederdag hulde ode lief sociaal social media facebook whatsapp terras knutselen

Zo stond ik laatst weer – heel onhandig – met allemaal spulletjes voor mezelf in mijn hand (ik kwam alleen voor sokken, was niet van plan veel meer mee te nemen en had dus geen mandje gepakt bij de ingang) te proberen een foto te maken van glazen potjes die mijn moeder misschien wel kon gebruiken. En jawel hoor, of ik maar liefst 5 potten wil meenemen. Andersom doe ik het ook, vooral als ik iets van Action wil hebben wat ze in ‘mijn’ filiaal niet hebben. Mijn moeder en ik zijn té fan van Action. Ik probeer de winkel zoveel mogelijk te vermijden, mijn moeder daarentegen komt er soms meerdere keren per week. Handig, ik geef graag mijn bestelling door. Hoewel ze mij ook wel eens belt of ik in de mijne wil kijken voor iets, wat er dan niet is en ik vervolgens wel een mandje vol spulletjes voor mezelf shop. Herkenbaar?

En doordat we regelmatig spulletjes voor elkaar shoppen, zien we elkaar dan ook eens in de paar weken. Even de spulletjes brengen of halen en meteen een bakje koffie of thee doen en bijkletsen. Want tsja, er gebeuren natuurlijk altijd dingen die je niet op Facebook zet of via Whatsapp bespreekt.

homeofdaisies moeder mama moederdag hulde ode lief sociaal social media facebook whatsapp terras knutselen

Bellen doen we eigenlijk pas als er echt wat aan de hand is. Als ik het echt even niet meer weet, het niet meer zie zitten of NU advies moet hebben over iets. Wat dat betreft kan ik altijd bij mijn moeder terecht. Geen onderwerp is te gek. Ik kan werkelijk alles met mijn moeder bespreken. Ze is ook de eerste die ik sms als ik veilig ben aangekomen op mijn vakantiebestemming en ook als ik weer op Hollandse bodem sta. Zij is degene van wie ik HMS/Fibro heb geërfd en dus ook degene die begrijpt hoe ik me voel als ik een K** dag heb. Ze weet dat ik super zelfstandig ben, prima mijn eigen boontjes kan doppen, maar in de stress schiet als ik een dag niet online ben (true story; ik had 3 jaar geleden 4 gemiste oproepen toen ik 2 dagen niet online was geweest in Mallorca, waar toen nog de McDonalds de enige plek met redelijke wifi was. Of het allemaal wel goed met me ging. Ja hoor mam, we hadden het druk met op het strand liggen en paella eten!)

Ik kan met recht zeggen: ik heb een super duper lieve, krachtige, slimme, bezorgde, creatieve, sociale moeder en ik ben dankbaar dat ik haar heb. Love you!

xo Daisy

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Stephanie schreef:

    Leuk dat je zo’n goede band met je moeder hebt! En de action is idd soms moeilijk om met lege handen buiten te komen hé :p. Alle geluk kom ik daar nu wel niet zo vaak 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s