Review | Revolution nudes and smoked collection eyeshadow palette

Mommy, I’m in love! 100 oogschaduws in 1 palette. Je gelooft het toch niet? En dat voor niet eens 100 euro. Nee, voor slechts €9,99!!! Rennen naar de Kruidvat dacht ik, deed ik (door de regen maar liefst). Ik hoopte dat hij er nog was, want zo’n aanbieding kun je niet laten liggen. Gelukkig lagen er nog een berg. Ik nam er een mee naar huis en probeerde hem.. Benieuwd naar deze Revolution eyeshadow collection? Ik wel!

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

Ik zag hem al in de folder, maar had toen nog niet in de gaten dat er zó veel kleuren in dit palette zaten. Wat me – naast de prijs (normaal €19.99, niet vast is de collectie) – aansprak, waren de vele verschillende kleuren die het palette bevat. Vaak zie je of bruin tinten, of smokey, of pastel, of… Maar hier zaten zowel mijn geliefde bruin- als paars/rozetinten in. Deze kleuren gebruik ik vaak in mijn dagelijkse make-up en dus leek het op het eerste gezicht iets wat ik daadwerkelijk veel zou gaan gebruiken. Daarnaast las ik bij wat andere bloggers dat de pigmentatie top was. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen, want 10 euro is toch wel een kleine investering als je op een budget leeft.

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

De palettte zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met doorzichtige voorkant. Op de voorzijde staat heel groot de merknaam Revolution met onderschrift ‘awesome eyeshadow collection’ in gouden letters, op de achterkant in het wit wat basic informatie zoals de inhoud (XXX gram, 100 stuks). Als je de doos openmaakt, komt de plastic palette te voorschijn. De voorkant zijn allemaal doorzichtige vakjes, waardoor je precies ziet waar, welke kleur zit. In het midden missen een aantal vakken, want hier staat de merknaam nogmaals op. De bodem/achterkant is wederom zwart.

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

Aan de binnenkant van de palette – achter het zwarte vlak op de voorzijde – vind je een spiegeltje met 2 sponsapplicators. Deze gebruik ik zelf nooit, omdat ik kwasten veel fijner vind werken. En dan die 100 – jazeker  100 – oogschaduwvlakjes. Ik weet van gekkigheid gewoon niet waar ik moet beginnen. Van links naar rechts, van onder naar boven, stuk voor stuk zijn het prachtige kleuren. Het is een mooie mengelmoes van donkere en lichte tinten, van matte en metallic/glitter finish, van nude tot heavy color… Prachtig!

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

Maar dat het er leuk uitziet in het doosje is natuurlijk niet het belangrijkste, hoe is de kleur op je huid? Ik swatchte wat random kleuren op mijn arm en koos ervoor dit in de paars/roze tinten te doen waar ik zo van houd en in verschillende bruinen. Komt ie:

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

Wow. Wow. Wow. Die pigmentatie is – op die 2e van links in de categorie paars na dan – fantastisch! Ik raak de kleur amper aan en hij geeft mega veel kleur af. De kleuren spatten ook echt van mijn arm af en dat terwijl de foto’s zonder flits zijn genomen. En die shine. Wow. Hier ga ik zoveel toffe looks mee kunnen maken! Alvast twee voorbeelden:

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

homeofdaisies revolution review make-up awesome eyeshadow palette kruidvat budget 100 kleuren colors bruin paars roze look mat shiny glans glitter basic

Ren snel naar de dichtstbijzijnde Kruidvat om te kijken of hij er nog is als je hem nog niet hebt. De actie loopt tot 10 mei, maar misschien dat hij komende week nog wel in de schappen ligt. Als je nog een goed basispalette oogschaduw zoekt is dit zeker een aanrader. Want AWESOME is deze eyeshadow palette zeker weten! xo Daisy

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Stephanie schreef:

  Ik woon hier momenteel naast ne kruidvat, dus ik ga sebiet ineens binnen springen! 10 euro is geen geld voor zoveel oogschaduwkes, zeker als de pigmentatie zo goed is! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hopelijk zijn de aanbiedingen in België hetzelfde en kun je hem ook scoren 😃

   Like

 2. lifetasticnl schreef:

  Wat leuk! Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zo zijn 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Lifestyliz schreef:

  Leuke review. Voor maar 10 euro wauw 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s