Mijn week in plaatjes #18

Eerlijk gezegd moest ik even goed nadenken wat ik ook alweer allemaal heb gedaan de afgelopen week. Conclusie is: voornamelijk werken en shoppen! Ik neem jullie van dag tot dag even mee..

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Woensdag werd ik gebroken wakker. Ik had namelijk die nacht 2 nare dromen gehad. In de eerste stierf Bailey in mijn armen. Ze was helemaal slap en langzaam voelde ik haar hartje steeds trager slaan. Ik moest ’s morgens dus meteen even kijken of het wel goed met haar ging. Toen ik daarna weer in slaap viel, droomde ik over inbrekers in mijn huis. Vaaaag! Eenmaal op mijn werk was ik er gelukkig snel weer vanaf. Tussen de middag at ik een heerlijk aspergesoepje (looove it!). Toen ik naar huis ging had het net geregend en dat vind ik zo lekker ruiken in de lente. Ik was overigens wel blij dat het droog was op de fiets haha! Normaal zouden we gaan zwemmen, maar ik was zo moe na die nacht dat ik lekker op de bank ben gekropen en vroeg naar bed ben gegaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Donderdag had ik de heeeele dag zin om te shoppen! Tussen de middag dus even naar de Kruidvat gegaan en wat dingetjes meegenomen. Na het werk nog ‘even’ naar Action haha, je weet wel hoe dat gaat 😉 ’s Avonds at ik bij Anne en keken we Silverlinings Playboek (die moeten we nog af kijken, dus niet spoileren aub!). Zij toverde nog chocolade pepernoten uit haar kast… Yummie!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Vrijdag na het werk een lekker middagje gehad. Eerst ging ik uit lunchen en bijkletsen met een studiegenoot en later ben ik nog naar het terras gegaan met een andere goede vriend. Toen Jochem klaar was met werk kwam hij ook. Super gezellig én geeft echt een heerlijk weekendgevoel 🙂 Voor het gemak daarna lekker frietjes gehaald en thuis opgegeten bij de TV.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Zaterdag was ik weer vroeg wakker, schreef wat blogjes en ging daarna de stad in. Ik had namelijk een tas gezien die bij mijn trouwschoenen past. Je zult misschien denken, waarom moet je een tas bij je trouwen? Nou, ik ga er ook echt niet mee lopen hoor haha maar meer voor onderweg dat ik tijdens de fotoshoot/voor de kerkdienst/na de kerkdienst even mijn lippen en mascara kan bijwerken en dan is het wel handig dat ik ook een spiegeltje/zakdoekjes/wattenstaafjes etc bij me heb. Ik laat hem dus lekker in de auto liggen en later in de hotelkamer, maar hij matcht dus wel bij mijn schoenen. Die overigens niet standaard zijn en ik ook na de bruiloft nog kan dragen (en dan is het wel handig dat ze matchen!) Anyway, ik was dus even naar de stad en deed meteen wat andere nodige/leuke aankopen. Op weg naar huis haalde ik een frozen cappuccino bij de nieuwste koffietent van Goes. Hij was super lekker maar duurde echt een eeuw voor ik hem met het rietje kon drinken. Sterker nog, het meeste heb ik eruit gelepeld. Dit heb ik via Instagram laten weten aan deze shop en het leuke is dat ze mijn opmerking hebben gezien en nu rietjes met lepel aan de onderkant hebben besteld! ’s Middags ging ik even langs mijn ouders en daarna zou ik op kraamvisite gaan. Alleen belde mijn vriendin af dus ging ik met mijn moeder naar Action (what else is new haha). Ik hield me in! Ik kocht alleen wat ik bij het filiaal in Goes niet had kunnen vinden donderdag. Eenmaal thuis stortte ik een beetje in van vermoeidheid dus heb ook niks meer gedaan ’s avonds. Jochem nam wel – super lief – een bosje rozen voor me mee!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Zondag was echt een rotdag. Ik werd wakker met onwijze pijn in mijn kaak, nek, schouders en armen. Mijn kaak kraakte alweer sinds donderdag en waarschijnlijk heeft hij ’s nachts een stukje uit de kom gelegen. Hierdoor kon ik mijn mond niet ver open doen en niet hard kauwen. Eten was dus een beetje lastig. Geen lekkere afbakbroodjes voor mij deze zondag! 😦 Ook mijn armen deden pijn doordat ze telkens luxeerden (=stukje uit de kom gaan, maar net niet helemaal. Hierdoor worden de banden en de spieren uitgerekt en voelt het alsof er iemand heel hard je arm naar beneden trekt). Ik kon dus ook niet echt lekker zitten/liggen/hangen op de bank. Ellendig. Gelukkig was Jochem ook lui dus hebben we heel de dag beetje tv gekeken en niks gedaan. Hij zorgde wel goed voor me met lekker eten (waar ik niet teveel op hoefde te kauwen).

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Maandagmorgen moest ik gewoon werken. Ik had het idee dat ik de enige was, want de straten waren echt uitgestorven! Op kantoor was het ook niet zo druk met mensen. De ochtend was zo voorbij en ’s middags heb ik vooral het huis gepoetst en opgeruimd met Jochem. ’s Avonds keek ik voor het eerst Schindler’s List. Mega indrukwekkende film, zeker zo vlak na de dodenherdenking op diezelfde avond. Anne is daar twee weken terug nog geweest en na haar verhalen over Krakau kwam deze film toch echt wel binnen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Dinsdag was het Bevrijdingsdag. Jochem en ik waren allebei vrij en ik las op Facebook dat er wel weekmarkt was. De zon scheen dus liepen we vrolijk met zonnebril (maar wel met jas) naar de stad. Daarna liepen we nog langs wat winkels. Opeens betrok de lucht, ging het regenen en onweren en even later zelfs zware rukwinden. Er vloog van alles door de straten van winkels die spullen buiten hadden staan. Wat een drama! Gelukkig trok het snel over en was regende het zachter zodat we naar huis konden lopen. We namen nog wat kibbeling mee en aten dat op brood voor de lunch. Het zat in de planning om met een groepje naar Bevrijdingsfestival in Vlissingen te gaan, maar dit hebben we een uurtje later gedaan. Het waaide daar super hard, want je zit daar direct aan de kust. De dance area was pas om 17.00 uur open maar de andere podia hadden gelukkig wel optredens. Soms verbaas je je over hoe leuk het is op plaatsen waar je het niet verwacht. We hebben de meeste tijd besteedt bij het studentenpodium. Hele toffe dingen gehoord! Na heerlijke hamburgers gegeten te hebben en thee te hebben gedronken bij Lotte (even bijkomen op de bank!) toch nog even naar Liberty Dance geweest. Uiteindelijk was ik blij dat ik tegen 23.00 uur in bed lag, ik was echt afgepeigerd. Hier ga ik nog de hele week last van hebben vrees ik, maar het was een super leuke dag dus dat was het wel waard!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto instagram bailey bevrijdingsdag bevrijdingsfestival dodenherdenking mei zwemmen moe hms fibro fibromyalgie kaak pijn vermoeid pijn slapen

Hoe was jouw week? Ook leuke Bevrijdingsdag gehad? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sweet and Sassy schreef:

  Kei leuk poezebeestje!

  En silver linings playbook zeker uitkijken! Is een super film!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja gaan we zeker uitkijken haha maar met ons geklets was het opeens al laat 😉 je weet hoe dat gaat! Jaaa ik houd zo van Bailey ♡♡

   Like

 2. Mira schreef:

  Mooie foto’s! Wat naar zeg, die dromen. Hopelijk was het eenmalig! Wij zijn op Bevrijdingsdag lekker naar Antwerpen gereden:)

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks 😄 ja pfff ik houd sowieso niet van dromen want dan wordt ik altijd moe wakker… Antwerpen is leuk! Wat heb je daar gedaan?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s