Sokken-drama

Ik heb ruzie met sokken + de laatste mode. Want – zoals mijn moeder ze noemt – hoogwaterbroeken (in fashion language ook wel ankle length genoemd) zijn helemaal hot and happening. Zeker in combinatie met felgekleurde sneakers of hippe brogues. Maar dan hè. Sokken. Draag je hier nu gewone, lange sokken onder (en zie je dus precies welke sokken je draagt en of ze wel een bleekbeurtje kunnen gebruiken) of ga je voor de sneakersokjes? Want die laatste, die steken bij mij net zo hard boven mijn schoenen uit. Drama dus!

homeofdaisies sokken drama mode fashion socks sucks

Nu hoor ik je denken – Hallo Daisy, daar hebben ze toch van die teensokjes voor uitgevonden? Ja. Nou. Die heb ik wel. Maar daar heb ik mijn mega, idiote, vette, geen-vel-meer-op-mijn-hiel blaren in Parijs aan overgehouden (die pas na 3 weken weer een beetje hun normale uiterlijk kregen). Never again my dear!

homeofdaisies sokken drama mode fashion socks sucks

Dus hoe doen jullie dat? Ik heb zelf nog een sneakersokjes gevonden die laag genoeg zijn om onzichtbaar te zijn in mijn schoenen. Blote voeten is ook een no go (hallo zweetkakkers in mijn brogues). In die laatste doe ik wel mooie grijze of knalroze lange sokken, want ja, die brogues zijn natuurlijk super hip, dus mag er ook een hip sokje in. Maar om nu mijn neon Nikes op te fleuren met een net-niet-dezelfde kleur roze sokken? Nehh…

What to do, what to do? xo Daisy

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. LadyAmsterdam schreef:

    Je moet eens kijken bij het Kruitvat of Hema. Zij verkopen kousenvoetjes in ale kleuren. Ze zitten in de schoen en je ziet ze niet. Je voeten zijn beschermd tegen blaren en andere ongemakken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s