Moederdag | what to shop?

Volgende week zondag 10 mei is het moederdag. Dé dag om de liefste vrouw even in het zonnetje te zetten. Mijn moeder is niet zo’n tut als ik. Ze lakt misschien 2x per jaar haar nagels en smeert buitenom dagcrème helemaal niks op haar gezicht. DIY projectjes, daar is ze vooral zelf heel erg druk mee. Boeken leest ze bijna niet. Parfum draagt ze niet. Mijn broertje houd niet van op de foto gaan, dus dat is ook geen optie. Zucht… Wat moet ik nou weer voor haar kopen?

homeofdaisies moederdag cadeau kopen shoppen what to buy DIY parfum verzorging bloemen chocola

Ik ben heel goed in cadeautjes shoppen – al zeg ik het zelf. Een mand vol heerlijke verzorgingsproducten, een emmer vol party essentials of een ander thema pakket. Ik weet de tofste boeken en handigste gadgets. Maar op een of andere manier, als het op mijn familie aankomt, weet ik het gewoon niet. Dan vind ik alles stom, niet passend.

De reclamefolders staan al weken vol met leuke moederdagaanbiedingen. Hele verwenpakketten, parfumsets en dagjes naar de sauna. Maar daar is mijn moeder niet van. Iets leuks voor haar knutselen? Tsja, haar huis staat al vol met haar eigen toffe DIY projecten.

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Dus lieve lezers, als jullie nog een goed idee hebben voor de liefste vrouw op de wereld.. laat het me dan alsjeblieft weten! Ik ben mega creatief, maar vrees dat ik niet verder kom dan een bon van de Action (waar ze overigens giga blij mee is haha), een bosje bloemen en een reep chocola…. xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sweet and Sassy schreef:

  Heb je veel leuke homevideo’s van vroeger en foto’s enzo? Misschien kan je een kei mooie video ineen steken, met mooie tekstjes in en een ontroerend muziekje. Van jou en je broer als bedanking voor haar?

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Die foto’s liggen allemaal bij haar, heb zelf niet zo veel. Video’s hebben we helaas helemaal niet. Wel een leuk idee, hoewel ik die oude foto’s wel op mijn bruiloft verwacht 😅

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s