Mijn week in plaatjes #17

Zo, dat was me het weekje wel weer! Het lijkt wel alsof ik alleen maar leuke dingen heb gedaan (waar ik nu dan weer heel hard van moet bijkomen haha). Zo ben ik uit lunchen geweest, uit eten, Koningsnacht én -dag gevierd met allemaal leuke mensen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Woensdag had ik echt nergens energie voor. Ik had namelijk slecht geslapen. Mezelf door het werk heen gesleept, maar op de terugweg zag ik dat de eendjes in het park bij ons huis babies hadden. OMG how cute?! ’s Avonds mezelf toch maar naar het zwembad gesleurd. Daar was blijkbaar (wisten we niet) een aqua jog marathon bezig met live DJ. Super leuk natuurlijk, dus ondanks dat we pas halverwege kwamen aangespoeld, toch nog even meegedaan. Voor de lol was het ook nog eens 10x zwaarder dan normaal, dus ik was helemaal uitgeput nadien. Dan slaap je wel weer lekker haha!

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Donderdag gingen we uit lunchen voor de verjaardag van een collega. Ik ben ook zo blij met deze fijne collega’s! Tegen het eind van deze lunch-date kreeg ik te horen dat mijn contract wordt verlengd. Yay, 30 seconds dance party! Super blij en opgelucht dat ik nog een tijdje mag blijven! Jochem was die dag ziek thuis, dus ’s avonds lekker lui met z’n tweetjes op de bank gehangen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Vrijdagmiddag lag ik wederom na het werk gestrekt op de bank. Het lijkt wel een gewoonte te worden om na een week werken niks anders meer te kunnen dan liggen. Hier baalde ik dan ook enorm van. Jochem was ook nog thuis gebleven van zijn werk omdat hij zich nog niet top voelde. Ik keek naar buiten en zag dat het lekker weer was. Toch maar mezelf ertoe gezet schoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Daar knapte ik uiteindelijk best wel van op, fijn! Zon is zo goed voor je energielevel. Hopelijk volgend jaar verhuizen naar een huis met tuin, zodat ik wat makkelijker mijn batterij kan opladen met zonne-energie. Lekker bakje koffie gedaan op het terras en ’s avonds toch maar weer languit op de bank Step Up gekeken (Channing wooooehhh!)

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Zaterdag flink voor mijn blog aan de slag gegaan met foto’s en nieuwe berichtjes en daarna huishoudelijk wat dingen op orde gesteld. ’s Avonds gingen Jochem en ik uit eten, uiteraard sushi haha (what else is new?!). Altijd fijn om even buiten de deur te zijn samen, kom je vaak toch op andere gesprekken dan wanneer je thuis op de bank zit te zappen. Heerlijk gegeten en onder andere wat dingen besproken voor de bruiloft (samen dromen is fijnnnn!)

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Zondag kon ik zowaar uitslapen. Ik kan dat qua tijd meestal wel in het weekend, maar mijn interne wekker gaat dan vaak nog vroeger af dan door de weeks. Maar nu wel tot half 10 geslapen terwijl ik zaterdag niet eens zo laat naar bed ging. ’s Middags bakte ik een boterkoek en gingen we naar Jochem zijn ouders. ’s Avonds was het natuurlijk Koningsnacht en kwamen er wat vrienden bij ons langs. Daarna nog even naar de stad geweest. Dat viel in eerste instantie echt tegen, zo jammer! Normaal is het in alle kroegen wel afgeladen vol, maar dit jaar was het maar in 2 kroegen een beetje oranje. In de drukste was de leeftijd alleen erg laag, dus besloten we naar een ander café te gaan. Daar was het dan weer niet zo druk, maar wij hebben er wel een feestje van gemaakt haha! Zo hebben we een limbo gemaakt met oranje vlaggetjes, met diezelfde vlaggetjes een bikini geknoopt en hebben we mensen letterlijk versiert. Leuke avond dus 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog
By the way, what’s up met deze foto? Ik lijk wel 16!

Maandag was het Koningsdag en het was lekker weeeeer! Ik was zo blij! Ons idee was namelijk om de hele dag op het terras te vertoeven, maar met die weersvoorspellingen zag ik het zwaar in. Maar na een klein rondje over de rommelmarkt hadden we mazzel dat er net mensen weggingen en we een fijn plekje hadden, met de hele middag zon. Lekker gekletst, gelachen en natte voetjes gehaald door de golven water die uit de spellen van het 6-kamp kwamen. Nadien natuurlijk nog een stevige maaltijd gehaald om het weekend af te sluiten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Dinsdag voelde meteen als maandag haha, hoewel ik wel een hele dag moest werken in plaats van een halve. Maar de dag vloog echt voorbij, ik had veel afspraken en to do’s. Altijd fijn! Ik was wel nog steeds erg moe, mijn lichaam doet er altijd iets langer over om bij te komen dan gezonde mensen, zeker als ik weer slecht heb geslapen. Daarom meteen nadat ik thuis kwam lekker gedoucht en met Bailey op de bank gekroeld. Kattenkusjes zijn de beste!

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

homeofdaisies mijn week in plaatjes 17 instagram koningsdag koningsnacht feestje film bailey kat eendjes baby babies cute zwemmen aqua jog

Hoe was jouw week? Leuk (lang) weekend gehad? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s