Review | W7 In the night palette

Al zo vaak heb ik dit prachtige palette online voorbij zien komen, maar hier in de buurt was het nergens te krijgen. En online mijn make-up kopen? Tsja, ik wil toch graag even kijken, voelen, ruiken of het wat voor mij is. Maar nu is er eindelijk een Op is Op shop geopend in de stad en daar verkopen ze het budgetmerk W7. Er zijn drie verschillende oogschaduw palettes verkrijgbaar, maar ik koos voor In the Night. Kijk je mee naar mijn bevindingen en naar een look die ik ermee maakte?

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook

De W7 In the Night oogschaduw palette bevat 12 kleuren, donker en licht, om de perfecte smokey eyes te maken. De meeste smokey eyes palettes bevatten vooral bruin-, grijs- en zwart tinten, maar deze bevat juist meer paars- en roze kleuren. Net even wat anders. De kleuren zitten in een langwerpig blik, een beetje ter grootte van een oud pennenblikje. De letters liggen op het doosje, wat je ook aan de binnenkant van de deksel kunt zien.

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook

De kleuren hebben allemaal een naam, deze staan op de achterkant van het blik. Van links naar rechts: Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abacadabra, Top Hat, Razzamataz, Lucky Lady, Laura E, Party Pooper, Gate Crash, Bologna. Ik vind het altijd grappig als de kleuren een naam hebben en zeker handig als je de kleuren wilt benoemen in een tutorial (in plaats van de derde van rechts). Alle kleuren bevatten wat glitter, voor de extra sparkle!

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook

Ik swatchte de kleuren eerst op mijn arm. Het lijkt net of er niet zoveel pigment in zit, maar toen ik het uiteindelijk met een kwast op mijn ogen aanbracht was het pigment juist super goed. Wel moet je goed oppassen, want het verstuift redelijk. Met een beetje pech zit het dus niet alleen op je ogen, maar zeker ook op je wangen. Voor de zekerheid bracht ik daarom wat Eyeshadow Base op, zodat het niet in de fijne lijntjes gaat zitten. Met de flits zie je de glitters goed zitten, wat een glamorous effect geeft.

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook
Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abacadabra, Top Hat: zonder flits
homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook
Met flits
homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook
Razzamataz, Lucky Lady, Laura E, Party Pooper, Gate Crash, Bologna: zonder flits
homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook
Met flits

Door de eyeshadow base, vielen de kleuren wat donkerder uit dan ik ze had verwacht. Ik begon op mijn bewegend ooglid met Abacadabra. In de arcadeboog bracht ik Top Hat aan en blendde dit uit met Atlanta tot aan mijn wenkbrauwbot. De binnenkant van mijn oog high light ik met Dusty en trok dit licht door onder mijn onderste wimperrand. Onder mijn onderste wimperrand bracht ik met een fijne, platte kwast Atalanta aan.

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook

homeofdaisies w7 in the night eyeshadow palette smokey eyes review look make-up oogschaduw blik blikje doosje paars kleuren glitter sparkle eyelook ooglook

Ik vond het product verder heel fijn werken, als je maar een beetje oppast met het verstuiven. Met dit palette ga ik zeker een hoop verschillende looks kunnen maken, omdat er een goede balans zit in donkere kleuren en high lighters. De kleuren bleven de hele dag prachtig zitten zonder bij te werken. De bijgevoegde kwasten heb ik niet geprobeerd. De ene kant heeft een spons en de andere kant een platte kwast. Sponsen werken sowieso niet fijn, die platte kwast ga ik nog wel eens proberen. In elk geval vast handig voor oogschaduwlijntjes te trekken onder de onderste wimperrand. De pigmentatie is heel fijn en de sparkle maakt het echt een feestje. Dit is een heel mooi palette, die ik zeker vaak ga gebruiken!

De W7 In the Night palette kocht ik bij Op is Op voor €7,98. 

xo Daisy

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s