Mijn week in plaatjes #16

Ziek. Zwak. Snot. Vooral heel veel snot. Toen eindelijk ook de snotkoppijn was afgenomen, wel een heel leuk weekend gehad (geshopt, duhh!), goed nieuws, terrasjes, vrienden, gezelligheid. Dat maakt toch altijd weer een hoop goed 🙂 Kijk je mee naar mijn week in plaatjes?

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Dinsdag was ik al wakker geworden met een dikke, rauwe keel. Woensdag werd ik wakker met snot. Heel. Veel. Snot. Ik zal niet op de details ingaan, maar laat ik zeggen dat ik in 3 dagen 4 rollen wc papier heb weggesnoten en ik telkens maar 2 velletjes gebruikte. Kun je nagaan. Oké, toch in details: het was net of er vloeibaar, kleverig goud uit mijn neus kwam. Niet chill! Daarbij had ik een heel zwaar hoofd en voelde al mijn holtes pijnlijk. Ik meldde me ziek, want ik kon amper naar mijn telefoon kijken van de koppijn. Ik deed daarna niet veel meer dan op bed/bank liggen en zoveel mogelijk vitamine en neusspray naar binnen te gooien.

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Donderdag was het nog niet veel beter. Daar baalde ik enorm van, want we hadden een leuke ‘buiten-de-deur’ brainstormsessie gepland. Nu kon ik echt totaal nog niet nadenken met een kop vol snot dus is die helaas gecanceld. Dagindeling niet veel anders dan woensdag…

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Vrijdagochtend ging ik vastberaden weer aan het werk. Gelukkig thuis, hoefde ik me niet aan te kleden. Was maar goed ook, want ’s middags stortte ik weer helemaal in. Niks meer gedaan dan op de bank TLC kijken. Jochem kwam na het werk alleen even snel eten en spullen pakken, om daarna naar zijn beste vriend (en getuige!) te vertrekken. Ik keek met thee en chocola naar Komt een Vrouw bij de Dokter. Janken!!!

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Zaterdag ging Jochem shoppen voor zijn trouwpak en toen ik ’s middags met mijn oud-studiegenoten op het terras zat bij te kletsen kreeg ik het telefoontje dat hij hét had gevonden. Super blij! Ik was vooraf volgens mij nog zenuwachtiger dan hij hihi. Ik weet alleen wat het pak heeft gekost en verder wil ik het ook echt niet weten. Het mag voor mij net zo’n verrassing zijn als mijn jurk voor hem. Zijn zusje (is ook mee geweest jurk shoppen) heeft zijn pak goedgekeurd, dus dan vind ik hem ook vast geweldig! ’s Avonds heb ik nog bijgekletst met Mario. Ik ken hem echt al 15 jaar en onderstaande foto is denk ik 12 jaar (en minstens zoveel kilo’s minder bij hem en meer bij mij haha) geleden.

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Zondag klom Bailey stiekem bij me in bed. Mag eigenlijk niet van het baasje, maar vrouwtje vind het altijd wel gezellig haha! Eind van de ochtend heb ik een roadtripje gemaakt. Eerst even langs mijn ouders en daarna doorgereden om Jochem op te halen in Roosendaal. We gingen vervolgens naar de meubelboulevard in Breda en shopte bij Ikea (met een cappu en daimtaart natuurlijk!) en Xenos voor spulletjes voor ons huis. Door de kast moest de voorstoel plat en moest Jochem achter me zitten in de auto haha kijk dat gekke treintje! Thuisgekomen even makkelijk frietjes gehaald en filmpje gekeken.

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Maandag slecht geslapen omdat Jochem ook zien aan het worden is. Kijk hoe vrolijk ik was hahaha! Na mijn ochtendje werken was Jochem al druk het huishouden. Super lief! Enige wat ik nog heb gedaan is een doekje door de badkamer en daarna deden we samen boodschappen. Toen dat allemaal weer in huis was, nam hij me mee naar de stad voor een ijsje en shopte we wat kleding. Die wil ik binnenkort shooten, dus zie je vanzelf verschijnen hihi! We aten samen en daarna had hij zijn mannenavondje. Gaf mij mooi de gelegenheid nog wat aan mijn blog te werken want dat was er met al die snot ook niet van gekomen. Ging daarmee wel weer beetje over mijn grens heen. Ik was heel erg moe maar wilde ook heel graag bloggen. Lastige keus en eigenlijk moet ik (zeker na die snotweek) toegeven aan mijn moe-zijn. Stomme HMS ook soms, grrr!

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Dinsdag was een super drukke dag op het werk. Ik moet natuurlijk 2 dagen ziek-zijn inhalen. Alles wat ik had moeten doen blijft natuurlijk liggen en er komt altijd weer nieuw werk bij. De dag vloog daarom ook echt voorbij. Sinaasappels persen ging perfect zoals je ziet en koken duurde lang dus was maar alvast begonnen aan de casave 😉  Ik was nog wel heel moe van het verkouden zijn dus ’s avonds ook alleen maar gaar op de bank gelegen. Wel enorm gelachen om het programma Als de Bruid van Huis is. Echt, praten die mensen niet van te voren met elkaar? Zij wilde een boeren bruiloft en hij iets super romantisch.. Dat ging natuurlijk bijna mis hahaha, als hij het budget had gehad dan was ze helemaal niet blij geweest 😛 Blij dat wij echt wel eenzelfde idee in ons hoofd hebben voor hoe onze trouwdag eruit moet komen te zien!

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

homeofdaisies ziek snot snotteren verkouden geel goud bruiloft trouwen pak trouwpak bruidegom terras vrienden gezellig ikea shoppen xenos werk werken

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s