HEMA shoplog april

Herkenbaar? Dat je dan zo’n mailtje voorbij ziet komen met een kortingscode van 20% korting op een product naar keuze en je even móet kijken. En dat je dan meer dan dat ene product uitkiest. En dat – wanneer de producten binnen zijn – je óók nog in de winkel allemaal leuke dingen ziet? Tsja, dit overkwam mij en zorgt voor een gevarieerde shoplog van de HEMA!

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Waar zal ik eens beginnen? Waar ik eigenlijk voor naar de site ging, is iets wat ik al een tijdje op mijn wish list had staan, maar telkens nergens goed kon vinden. Of het was heel duur. Maar toen ik hoorde dat ze bij HEMA wel hadden wat ik zocht, moest ik die natuurlijk daar shoppen. Ik heb het over een kaartenrek (€9,95).

Deze zag ik vooral op Instagram vaak voorbij komen en ik vind het zooo tof! Ik ben sowieso fan van kaartjes sturen (en ontvangen natuurlijk) en haal in de bioscoop in Antwerpen ook altijd die rekken leeg met leuke gratis kaartjes. De kaartjes die nu in het rek zitten, waren laatst verkrijgbaar bij Wibra (€0,79 per 6 stuks). Ze stonden in de folder, maar bij de vestiging in Goes waren ze maandagmiddag al uitverkocht. Balen! Gelukkig wilde mijn lieve schoonzusje in Middelburg kijken en griste daar de laatste 2 setjes uit de schappen.

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Het rekje staat momenteel in ons toilet, maar misschien dat hij nog wel verhuisd naar bijvoorbeeld de keuken. Tussen de kaartjes van Wibra zitten namelijk ook erg leuke exemplaren die te maken hebben met koken, wat natuurlijk erg toepasselijk is. Plus dat de keuken ook olijfgroen is, wat ook weer super bij de kleuren van de kaarten past. Het rekje staat nu gewoon schuin tegen de muur, maar heeft in de beide bovenhoeken een ring die je over een spijker of haak kunt schuiven om op te hangen.

Daarnaast kocht ik online dit fotoambum voor mini Instax foto’s. Afgelopen december kocht ik mijn Fuji Instax mini 8 camera. Hier ben ik nog steeds van plan een review over te schrijven, alleen heb ik volgens mij verrotte films gekregen waardoor ik echt mega slechte foto’s maak. Sucks! Dus als dit rolletje op is, die van een andere leverancier proberen en hopen dat de kwaliteit dan wel beter is. Wel heb ik in Parijs een paar leuke foto’s genomen en dit boekje past daar super leuk bij, want op de voorkant staat de Eiffeltoren. Hoe schattig toch? Er passen 56 foto’s in (ik kan nog even doorschieten!) en helemaal achterin zit nog een vakje om overige foto’s of andere leuke dingetjes in te stoppen. Voor €3,00 kon ik hem echt niet laten gaan!

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Ook gooide ik een Hydrating Serum (€3,95) in mijn online winkelwagentje. Deze was telkens niet in de winkel verkrijgbaar en ik ben erg benieuwd naar dit product. Dit product gebruik je vlak voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème en zorgt voor extra hydratatie. Ik wil dit product vooral rond mijn ogen gebruiken, die soms wat droog en schilferig zijn. Als het product bevalt zal ik hier zeker nog een review over plaatsen!

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Mijn online aankopen vielen dus mee: slechts 3 producten. Maar ja, dan ga je het in de winkel ophalen. Je loopt de winkel in, moet he-le-maal langs de make-up schappen richting de roltrap en dan nog langs álle schappen op de bovenste verdieping. Dan kom je dus sowieso eyecatchers tegen. Mijn eerste aankomen waren niet zozeer iets waar mijn oog op viel, maar ik was hier echt naar op zoek. Het betreffen twee make-up kwasten, of eigenlijk zelfs 3.

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

De eerste is de 259 Smokey Eyes Brush die tweezijdig is (€3,10). De ene kant is een plat, schuin afgesneden kwastje en de andere kant is vol en fluffy. Ideaal dus om met de ene kant strakkere lijnen aan te brengen en met de andere alles goed uit te blenden. Vooral die schuin afgesneden kwast miste ik nog in mijn collectie, maar die fluffy kant is ook mooi meegenomen want ik denk zomaar dat deze beter werkt dan de kwast die ik hier normaal voor gebruik. En voor dit geld, niet gek! Helaas waren de kwasten los, er zat dus geen verpakking omheen. Ik weet dus niet van welk materiaal de haren zijn. Ze voelen in elk geval heel zacht en de wit met zilveren steel ziet er strak en clean uit.

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Uit dezelfde kwastenserie kocht ik de 159 Contour Blusher Brush (€4,00). Deze kwast is schuin afgesneden, ideaal om mooi te shapen en veel subtieler mijn blush aan te zeten. Mijn huidige blush kwast heeft korte, rechte haren waardoor de lijnen erg hard zijn. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat met mijn nieuwe HEMA kwast. Binnenkort zeker reviewen!

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Bij de keukenspullen viel mijn oog op deze fantastische ijsjes-maak-mal haha weet ff geen goede benaming hiervoor (€1,50, bijna gratis joh!). Je kunt dus makkelijk thuis zelf je (water)ijsjes maken door er bijvoorbeeld siroop met water in te doen en dan te laten bevriezen. Ik denk dat wij hier thuis vooral lekkere fruit ijsjes van gaan maken. Met warme temperaturen in het vooruitzicht, houden wij wel van een lekker ijsje. Ik ga zeker op zoek naar leuke, lekkere en makkelijke receptjes, die ik natuurlijk met jullie zal delen! Hoe cool is deze kleur ook? Love it!

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Toen mijn oog viel op de earphones, moest ik even op zoek naar ‘gewone’ dopjes. Je ziet tegenwoordig bijna alleen maar van die dopjes die echt in je oor zelf gaan. Op een of andere manier blijven die bij mij nooit zitten, vallen er om de haverklap uit en zitten sowieso super irritant bij mijn tragusring. Omdat de hele fijne oordopjes die ik heb, blijkbaar enorm storen als ik bel (ik hoor niks vervelends, maar degene met wie ik bel wordt schijnbaar gek van het gekraak) dus moest ik nieuwe hebben. En die vond ik gelukkig, voor maar €2,95. Helaas niet in een heel tof kleurtje, maar ik kan weer bellen en muziek luisteren 🙂

homeofdaisies hema shoplog online winkel winkelmand shopping bag fotorek kaartenrek hydratating serum smokey eyes brush contour ijsje ijsjes diepvries vriezer oordopjes earplugs telefoon bellen muziek fotoalbum foto instax mini fuji

Zo, en dat waren voor nu even mijn aankopen. Ik ben er weer onwijs blij mee en ja, ik vind het knap dat ik de afdeling met kantoorartikelen voorbij heb kunnen rennen. Ik had expres geen mandje meegepakt haha anders had ik die natuurlijk sowieso volgegooid! Wel wilde ik nog een Soft Matt Lipbalm meenemen, maar die waren werkelijk hélemaal uitverkocht. Wat vind je van mijn aanwinsten? Waar ben je benieuwd naar? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. indian2day schreef:

  Wat een leuke aankoopjes.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks, ben er blij mee 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s