Mijn week in plaatjes #15

Lekker weer, Daydream festival, feestjes, terrasjes.. ik zeg dit was een goede week! 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Woensdag begon dan weer niet zo zonnig. Het was enorm mistig en blijkbaar bleef alle mist aan mijn bril plakken op de fiets waardoor ik nog minder zag, maar dat merkte ik pas toen ik mijn bril afzette toen ik op mijn werk aankwam. Jammer hoor! Ik had zin in een lekker muziekje en zocht Craig David op. Bijna fout, maar oh zo lekker (jeugdsentiment hihi). Toen ik thuis kwam was mijn bestelling van Hobbyvision binnen. Ik had wat dingetjes besteld die ik ga gebruiken voor de bruiloft en probeerde direct een ideetje uit waarvan ik super enthousiast werd. Dat wordt binnenkort eens een middagje knutselen met Jochem! De stempels en touw zijn trouwens van HEMA en heb ik een jaar geleden gekocht.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Donderdag was ik ’s morgens erg moe, ik had niet zo goed geslapen. Het was wel heerlijk weer en toen mijn collega voorstelde een rondje te lopen in de pauze zei ik geen nee. We liepen een rondje door het bos en op de terugweg langs de groenteboer waar ik flink insloeg. Mijn collega had aardbeien gekocht en ze waren zoooo lekker! Toen ik thuis kwam was er nog net wat zon voor de deur dus besloot ik de fatboy naar buiten te slepen en even te genieten. Hoe leuk is de mason jar? Deze kocht mijn moeder voor me bij Action (bij mijn vestiging hebben ze ze telkens niet boooe!) Ik maakte zogenaamd Detox Water. Dit is koud water met komkommer, munt en citroen/limoen. Het best kun je hem een nachtje in de koelkast laten staan. Dit zou erg goed zijn om afvalstoffen uit je lichaam af te voeren, maar ik vind het vooral erg lekker en verfrissend op een warme dag. ’s Avonds kwam Anne eten en we hebben heerlijk bijgekletst, gelachen en een datum geprikt om binnenkort wat leuks te doen in het weekend samen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Vrijdag was het ook heerlijk weer, dus toen ik klaar was met werken om 13.00 uur ben ik even naar het terras gegaan en daarna weer de fatboy buiten gesleept. Bailey vond het ook gezellig en is ook veel buiten geweest. Ik kan niet wachten tot het warm genoeg is om het raam de hele dag open te laten zodat ze weer fijn zelf kan bepalen wanneer ze binnen of buiten zit. Ik heb wel nog wat blogjes getikt in de zon, zo fijn! Je ziet alleen echt geen fluit op het scherm haha. Kreeg veel leuke reacties van mensen die voorbij liepen, dat ik zo zat te genieten in de zon. Wij hebben geen tuin, dus ik zit letterlijk op straat haha. Boeiend! ’s Avonds waren Jochem en ik lui dus zijn we een pita giros gaan eten op het terras. Ohja en natuurlijk meteen mijn arm verbrand. Ik vergeet me echt altijd in te smeren, domme ginger dat ik ben -_-

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Zaterdag was ik nog zo diep in slaap dat ik heel verbaasd was dat mijn wekker afging. Toen het kwartje eindelijk viel, besefte ik dat we vandaag naar Daydream gingen. Yay! Snel uit bed, laatste spulletjes pakken, alvast wat basis make-up opgedaan en om iets voor half 10 werden we opgehaald. Daarna nog wat andere mensen opgepikt en vertrokken we naar België. We zaten daar in een luxe sta-caravan, zo’n 9 km van het feest af. Zoals altijd was het weer super gezellig! Dit keer wel beter geregeld dat we ook op de heenweg een taxi hadden (dank je Har!), want vorig jaar hebben we gelopen en dat was niet zo fantastisch. Het was dit jaar helaas niet mega mooi weer, maar gelukkig grotendeels droog gehouden. We hebben voornamelijk wel in de tenten vertoefd, maar toen Fedde Le Grand op de main stond was het droog en liet zelfs de zon zich zien, yay! Super leuke dag gehad 🙂 by the way, hoe cool is mijn glitter tattoo? Die kon je op het feest laten zetten, hij heeft er nog tot dinsdag opgezeten!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Zondag was iedereen natuurlijk flink krakkemikkig na het feest. Er werd ontbeten met hamburgers, tijgernootjes en thee hahaha heerlijk weer! Was wel blij dat we thuis waren, het was in de caravan namelijk super koud en in de auto juist warm (de zon scheen hard). Thuisgekomen alleen spullen neergegooid, omgekleed en zijn Jochem en ik een heerlijk ijsje gaan halen (we love Maestro Gelato!) en daarna een paar uurtjes op het terras vertoefd. Goede manier om uit te brakken haha! Daarna (we waren toch al slecht bezig dat weekend dus boeieee) naar de Mac gegaan en hebben we ’s avonds Exodius gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

Maandag viel het werken wel even tegen. Jochem kon natuurlijk lekker uitslapen en ik had redactievergadering. ’s Middags wilde ik een heleboel dingen doen (schoonmaken, opruimen, boodschappen halen etc.) maar uiteindelijk is daar niks van gekomen. Ik was zo moe, ik kon alleen maar op de bank liggen. Balen! Gelukkig heeft Jochem wel wat dingetjes in huis gedaan. (ik heb deze dag niet eens foto’s gemaakt, moet je nagaan hoe moe ik was haha)

Dinsdag werd ik wakker met een dikke, rauwe keel. Shit! Bij de supermarkt even snel wat keelsnoepjes en dropjes gehaald en ontbeten met een sapje boordevol fruit. Wel lekker gaan werken, er stonden leuke dingen op de agenda. Het was daarnaast heerlijk weer dus gingen we met ons team na de meeting nog even naar het terras. Hoe veel mazzel heb ik met mijn baan?! 🙂 Na het werk toch nog even mijn to-do list afgewerkt met boodschappen etc. We gingen vroeg eten (normaal pas na 19.00 uur) zodat we nog even konden wandelen over het strand. Nu is er niet direct een groot strand in de buurt, dus gingen we naar de Katse Veer. Daar is een klein strandje met een oude steiger. Wel even lekker uitgewaaid en van de (bijna) ondergaande zon genoten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary 15 daydream festival terras ijsje lopen wandelen strand sunset zonsondergang knutselen hobbyvision

En zo was de week alweer voorbij. Ik ben wel blij dat we zo dicht in de stad wonen dat we naar het terras kunnen lopen of even snel een ijsje kunnen halen als we daar zin in hebben. Wel mis ik soms de zee dicht in de buurt. Maar gelukkig heb ik een auto en ben ik er alsnog snel. Hoe was jullie week? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s