Catrice Lash Extension Fibre

Laatst las bij Mascha een review over een mascara met vezels, waardoor je wimpers verlengd worden. Mijn aandacht was direct getrokken. Ik baalde alleen wel van de prijs van het product. Wel werd ik heel blij toen ik een vergelijkbaar product in het schap van Catrice zag liggen! En voor €4,59 zeker het proberen waard.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

Maar wat is het nu eigenlijk? Het is geen mascara zoals je gewend bent, maar zo ziet de verpakking er wel uit. De huls zit in een wit, kartonnen doosje met zwarte opdruk. De huls zelf is ook wit met zwarte letters en heeft een zilveren, spiegelende dop. Als je deze open draait, zie je een borsteltje dat eigenlijk hetzelfde is als een gewone mascaraborstel. Alleen zitten er – in plaats van een romige mascara – kleine witte vezeltjes op het borsteltje.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

Het werkt eigenlijk heel simpel. Je brengt een laagje gewone mascara aan en direct daarna ga je met de vezeltjes over je natte wimpers heen. De vezels blijven dan hieraan plakken en zorgen dat je wimpers voller én langer worden. Als deze laag droog is kun je een tweede laag mascara aanbrengen, zodat de vezels niet meer zichtbaar zijn en je de lengte ziet.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

Ik ben benieuwd! Als mascara gebruikte ik Catrice Jet Lash Speed Volume. Eerst had ik al mijn basis make-up aangebracht, alleen mijn mascara miste nog. Zoals je ziet heb ik hele lichte, rechte en niet erg lange wimpers van mezelf.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

De eerste laag mascara bracht ik aan zoals ik gewend ben.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

 

Daarna voegde ik snel de vezels aan. Dit ging eigenlijk vrij makkelijk. Met het borsteltje doe je dezelfde bewegingen als je gewend bent met gewone mascara. Ik begon alleen niet helemaal bij de basis, maar deed enkel het bovenste gedeelte van mijn wimpers, omdat dat de plek is waar ik de lengte wil.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

 

Het ziet er best gek uit haha die kleine, witte, glanzende vezeltjes. Gelukkig zie je hier na de volgende laag mascara natuurlijk niks meer van.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

Ik vind de lengte nog niet echt verbluffend, maar misschien moet ik even goed oefenen met het aanbrengen.

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

homeofdaisies catrice lash fibre boost vezel vezels mascara lengte volume wit kruidvat

Je ziet wel wat verschil met het andere oog, waar ik alleen twee lagen mascara heb aangebracht. Deze mascara droogt ook redelijk snel, dus misschien moet ik het eens met een andere mascara proberen. Ik heb overigens expres geen vezels bij de wortel aangebracht, want dan bestaat de kans dat je een klonterige, spinnenwebachtige mascara krijgt en daar houd ik persoonlijk niet van.

Heb jij wel eens vezeltjes gebruikt om je wimpers langer te maken? Welk product gebruikte je en wat is jouw ervaring? Xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. annajirina schreef:

    Ik heb nog nooit zo’n product gebruikt, maar ik ben wel erg benieuwd geworden!

    Liked by 1 persoon

  2. Akosua schreef:

    Ik heb van MAC wel zo’n product, alleen is dat echt een witte mascara met vezels erin. Dat lijkt me toch iets makkelijker dan alleen losse vezels en geeft ook gelijk wat volume.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s