Fotoboeken CeWe

Met je telefoon schiet je bijna dagelijks foto’s en op evenementen, concerten en tijdens vakantie’s zijn camera’s niet weg te denken. Maar wat doe jij eigenlijk met die bergen foto’s? Laat je ze op je telefoon staan of zet je ze op een harde schijf? Of maak je de herinnering nog levendiger door ze af te drukken, zodat je ze voor altijd kunt bewaren? Een foto zegt meer dan duizend woorden, wordt wel eens gezegd.

homeofdaisies cewe foto fotoboek boek afdrukken programma budget herinnering memory stedentrip Parijs

Ik probeer zelf zoveel mogelijk herinneringen samen te vatten in fotoboeken. Dit doe ik eigenlijk al jaren. Vind ik veel leuker om zelf te kijken en zeker om aan anderen te laten zien, dan een beetje door 3000 foto’s van een vakantie te scrollen. Boek op schoot en bladeren maar! De beste ervaring qua prijs en kwaliteit heb ik bij CeWe, die onder andere ook de fotoboeken van Kruidvat drukt.

homeofdaisies cewe foto fotoboek boek afdrukken programma budget herinnering memory stedentrip Parijs

Je kunt natuurlijk ook direct bij hun op de site je boek maken, maar ik heb het programma van Kruidvat op mijn laptop gedownload. Ik sleep met gemak foto’s uit de map op mijn laptop naar de gewenste pagina, zet hem als achtergrond of maak hem groter/kleiner, plaats er een randje om… Wat ik maar wil. Ik kan teksten plaatsen in verschillende lettertypes, groottes en kleuren.

homeofdaisies cewe foto fotoboek boek afdrukken programma budget herinnering memory stedentrip Parijs

Ik vind het vooral leuk om een beetje te spelen met formaten. De kwaliteit van het drukken vind ik fantastisch, zeker als ik foto’s heb gemaakt met mijn Sony DSC-HX300 camera. Dan merk je toch wel dat mijn telefoon (Samsung S4 Mini) geen top camera heeft.  Als ik foto’s van mijn telefoon groot wil maken in het fotoboek, geeft hij vanzelf aan dat de kwaliteit te wensen overlaat. Hierdoor sta je achteraf nooit voor een verrassing over de kwaliteit. Dat vind ik super fijn!

homeofdaisies cewe foto fotoboek boek afdrukken programma budget herinnering memory stedentrip Parijs

De fotoboeken bewaar ik in mijn boekenkast op de logeerkamer. Daar staat ook een (slaap)bank, waar ik af en toe nog es op plof met een fotoboek, waarin ik dan blader en herinneringen ophaal van mooie vakanties. Heerlijk vind ik dat. Na ons weekendje Parijs laat ik ook vol trots ons nieuwste exemplaar zien.

homeofdaisies cewe foto fotoboek boek afdrukken programma budget herinnering memory stedentrip Parijs

Wat doe jij met al je gemaakte foto’s? Heb jij al wel eens een fotoboek gemaakt? xo Daisy

PS. Overigens kies ik meestal voor een medium hardcover versie. Van onze grote dag straks ga ik een XL boek (laten) maken 🙂

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s