Een dag met Rimmel London Provocalips

Lipstick die echt de héle dag blijft zitten. Yeah right, dacht ik. Ik drink werkelijk liters thee (waar mijn lipstick altijd op blijft plakken) en alles wat er nog op zit hap ik er wel af tijdens de lunch óf wanneer ik tussendoor een appel eet. Maar na al die lyrische reviews die ik las op verschillende blogs en Instagram, was ik toch wel héél nieuwsgierig geworden. Bestaat het dan toch dat een lipproduct de hele dag netjes blijft zitten? Ik testte het uit.

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

De Provocalips zijn allereerst niet heel goedkoop. Ook niet super duur, maar ik moest toch wel even slikken: €11,99 per stuk. Iets, wat ik normaliter echt niet zou neerleggen. Voor hetzelfde geld verdwijnt het na 1x achterin de kast om er nooit meer uit te komen. Zonde! Maar deze week zag ik in de folder van Etos de aanbieding 2e gratis op alle Rimmel London producten. Tsja, dat was wel erg verleidelijk. Feitelijk gezien maar €6 per stuk én al die goede reviews…

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

Ik gooide – nadat ik alle kleuren op mijn hand had geprobeerd – de kleuren ‘I’ll Call You’ en ‘Play With Fire’ in mijn mandje. Stiekem nam ik ook nog twee nagellakjes uit de nieuwste Rita Ora collectie mee, die zal ik ook snel reviewen. ’s Avonds na het eten deed ik I’ll Call You op voor een eerste indruk. De Provocalips bestaat uit twee delen: een intense liquid lipstick en een transparante top coat. Je begint natuurlijk met de lipcolor. Deze breng je met het kwastje aan. Dit deel vind ik behoorlijk kleverig aanvoelen, maar smeert wel goed uit. Hierna mag hij eventjes drogen. Zorg hierbij dat je mond open is en je lippen elkaar niet raken voor gelijke verdeling. De kleur droogt redelijk mat in. Na een minuutje is het tijd voor de top coat.  Deze zorgt voor een lichte glans en goede hydratatie van de lippen.

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

Na een avondje zat hij er nog perfect op. Tijd voor test 2: de hele dag. Op andere blogs las ik dat sommige meiden de hele dag door de top coat herhaalde, maar ik wilde dit zo lang mogelijk uitstellen. Ik bracht mijn Provocalips aan na mijn ontbijt, ging naar mijn werk, dronk 7 kopjes thee, at een broodje en een appel. Daarna ging ik naar huis en bekeek mijn lippen. Niet gek! Na het avondeten bracht ik toch een nieuw laagje top coat aan, omdat mijn lippen er een beetje droog uitzagen. Later op de avond ging ik zwemmen. Bij thuiskomst was de top coat er wel af, maar de kleur zat verder nog helemaal prima!

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

Wel lees ik vaak dat het lastig is om de kleur er af te halen. Daar had ik overigens geen problemen mee. Ik haal mijn make-up er altijd af met de reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid van Lidl. Deze heeft kleine ribbeltjes en met een beetje druk zetten was de Provocalips er zo af.

homeofdaisies provocalips rimmel london i'll call you play with fire review test dag met make-up trend etos reclame aanbieding kissproof kiss zoenen zoen

Nu ben ik ook super benieuwd natuurlijk naar de andere kleur en kan niet wachten deze te proberen. Ik ben echt serieus enthousiast en denk dat dit ook zeker een super fijn lipproduct is voor als ik ga trouwen. Die hoef ik echt niet na elke kus bij te werken. Awesome! Al met al dus zeker zijn geld waard. Ren nog even snel naar de Etos waar hij deze week 2e gratis is 😉 xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. indian2day schreef:

    Wat een goede tip. Deze ga ik onthouden en de volgende keer meenemen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s