Mijn week in plaatjes #14

Volgens mij zeg ik dit elke week, maar serieus alweer een week die voorbij vloog! Zwemmen, feestjes, Pasen, koken, eten, gezelligheid. Dat somt de week wel een beetje op. Kijk je mee?

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Woensdag was een gewone werkdag. Ik begon de dag met een lekker ontbijtje. Zoals je ziet droeg ik een soft matt lipbalm van HEMA, die in het begin wel wat afgeeft maar de basis blijft goed zitten! ’s Middags was Bailey heel blij dat ik weer thuis was en kwam meteen kroelen. Laatste tijd is ze sowieso heel kroelerig, denk dat het tijd is dat ze weer wat meer naar buiten kan. ’s Avonds aten we lekker makkelijk broodjes shoarma met veel groenten, feta en knoflooksaus hihi

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Donderdag was Jochem vrij en ik moest werken. Daar baal ik altijd van, want ik heb expres de maandagmiddag vrijgehouden zodat we samen leuke dingen kunnen doen. Nu moest hij maandagmiddag werken en was donderdag de hele dag vrij. Gelukkig konden we wel even samen uit lunchen bij mijn favo Belgische broodjeszaak ’t Smoske. Die zit sinds een klein jaartje vlakbij het station in Goes en toevallig staat het kantoor waar ik werk in dezelfde straat. Dat was gezellig! ’s Avonds zijn we ook nog even sportief gaan zwemmen, ook al hadden we eigenlijk niet zoveel zin.

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Vrijdag werkte ik thuis. Dat is niet altijd even makkelijk als dat je denkt, want Bailey vond het vandaag ook vooral gezellig om over me heen te lopen, aandacht te vragen en te kroelen. Nu kan ik best goed multitasken, maar dat lukte toch echt niet haha! Gelukkig was ik ’s middags vrij en kon ik haar de aandacht geven die ze verdient. Daarna wilde ik echt nog wat poetsen in huis, maar daar is weinig van terecht gekomen haha ik had meer zin om lekker te tutten en outfitjes samen te stellen voor het festival waar we 11 april heen gaan. ’s Avonds was het de in Goes welbekende 25+ avond. Meestal is Sophie dan in Noord-Holland maar dit keer was ze er gewoon dus moesten we natuurlijk wel een feestje bouwen! Cocktails, 30 seconds, veel geschreeuw en lekkere hapjes ter voorbereiding en daarna nog een dansje in de stad. Fijne avond!

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Zaterdag was ik – ondanks dat ik maar 4 drankjes op had – super gaar. Ik was de enige van heel de club die kon uitslapen (er waren mensen die moesten werken, afspraken hadden of zelfs om half 9 al in de trein moesten zitten.. bikkels!) dus heb wel rustig aan gedaan. Ik kreeg wel dit super lieve kaartje van een vriendin van me die vorige week is bevallen van een prachtige dochter. Gauw op bezoek!

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Zondag hadden we de wekker niet goed ingesteld, dus was het ff haasten haha! Gelukkig konden we ’s middags rustig aan doen, lekker rondje gewandeld in de zon. Het weer was heerlijk! Daarna heb ik alvast wat voorbereidingen gedaan voor de Paasbrunch van maandag en nog even met de Fatboy in het deurgat van de zon genoten. Bailey mocht voor het eerst in maaanden weer naar buiten. Ze was blij en nieuwsgierig en ging overal aan snuffelen. Maar toen er een auto kwam stoof ze naar binnen en kwam daarna niet meer buiten. Ohja en samenwonen met een beauty blogger is niet altijd even top als man zijnde ­čśë

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Maandag was de brunch met onze beide ouders. Ik had allemaal lekkere hapjes gemaakt als wraps met zalm, mini pizza’s, mini quiches, cupcakes en vers gebakken broodjes met verschillend beleg. Dat was goed geslaagd, gezellig gehad en heerlijk gegeten. ’s Middags nog even over de rommelmarkt gelopen, maar niks gekocht. ’s Avonds makkelijk soepje met left-over broodjes gegeten en ik heb zelfs nog even wat blogs gemaakt. Daar was ik verder in het weekend niet aan toegekomen.

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

Dinsdag voelde een beetje als maandag, weer aan het werk. Gelukkig kon ik even naar buiten, want ik moest foto’s maken in Middelburg. Altijd fijn, zeker als de zon schijnt! Wel bijna hapjes uit mijn stuur genomen, want door politieacties kon ik niet harder rijden dan 65 km/u op de snelweg. Grrrr dan wordt mijn geduld echt op de proef gesteld! Bij Etos shopte ik nog 2 Provocalips van Rimmel London in de aanbieding (2e gratis). Na alle fantastische reviews die ik overal las m├│est ik ze wel kopen. Er komt snel een review online hoor en dan zie je welke kleuren ik koos. ’s Avonds verraste Jochem mij met een filmpje. We gingen naar Michiel de Ruyter in Filmhuis ’t Beest. Dat is vlak bij ons huis, super lief klein theater. En wat een onwijs gave film, mooi gemaakt, fantastische kostuums en props. Daarnaast heb ik weer heel wat geleerd van onze Zeeuwse geschiedenis hihi ­čśë

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

homeopfdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek ontbijt eten gezond lunch brunch broodje yoghurt smos smoske goes michiel de ruyter film pasen 't beest zon weekend make-up provocalips

En toen was de week alweer voorbij. Hoe was jouw week? Leuke Pasen gehad? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s