Metallic party pastel look

Komende zaterdag is ons eerste outdoor festival van 2015 en het belooft mooi weer te worden! Wooohoooe! Ik heb er zo’n onwijs veel zin in. En, daar hoort natuurlijk een vette make-up look bij. Nu ben ik niet van de mega schmink, maar een uitbundigere look kan natuurlijk geen kwaad. Hier dus mijn Metallic Party Pastels look. 

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

We gaan met een groepje naar Daydream Festival in Lommol (België). Voor mij is dit de tweede keer. Vorig jaar keek ik echt mijn ogen uit! Mensen in vette outfits en zelfs helemaal in karakter. Super awesome! Daarom mag mijn make-up look ook wel iets meer uitbundiger. De eyelook maak ik met de Essence All About Candies palette die ik vorig jaar kocht. Deze shiny powders zijn heel licht gekleurd, bijna enkel te gebruiken als highlighter.

Tot… je er een drupje water op doet. Dan veranderd de hele structuur en wordt het echt metallic. Super vet! Ik gebruik voor deze look 4 van de 6 kleuren uit het palette. Ik begin met de groene kleur. Deze breng ik op mijn hele bewegend ooglid aan. Op de onderste helft daarvan breng ik ook  nog een beetje blauw aan om wat meer effect te creëren.

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

In de crease breng ik wat roze aan en vervolgens trek ik met een eyeliner pen een dun streepje langs mijn wimperrand en maak een smalle wing. Daarna breng ik de eerste laag mascara aan.

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

Onder mijn onderste wimperrand breng ik een lichtblauw streepje aan. Hierna is het tijd voor een tweede laag mascara op de bovenste wimpers en de eerste op de onderste wimpers.

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

Om mijn ooghoeken en wenkbrauwbot nog meer in de spotlight te zetten, licht ik deze op met de zalmroze kleur. Deze zet ik aan met een droge kwast, zodat deze alleen highlight en geen metallic effect geeft.

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

Tot zover mijn ooglook. Mijn lippen zet ik ook heftig aan met een hoogglanzende, zeer gepigmenteerde lipgloss.

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

Homeofdaisies party pastel metallic make-up look tutorial plog festival outdoor feestje daydream lommel belgië

Nee, dit is zeker geen alledaagse look. Maar juist voor een outdoor feest vind ik het tof om een beetje heftig te gaan, een beetje anders dan anders. Wat vinden jullie ervan? xo Daisy 

Ik gebruikte de volgende producten:
– Essence All About Candies palette
Catrice too cool for pool kohl kajal
Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara
Essence Super Fine Eyeliner Pen
– Miss Sporty Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour in de kleur 103 Fuchsia Ca$h

PS. Duimen jullie voor de 20 graden en zon die ze hebben voorspeld? Ik houd mijn fingers crossed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s