Review: maskertjes van Montagne Jeunesse

Op het verlanglijstje voor mijn verjaardag afgelopen december, had ik onder andere ‘gezichtsmaskertjes’ gezet. Deze kon niet worden afgestreept, want tsja, die kun je nooit genoeg hebben toch? Nou, dat heb ik geweten haha! Volgens mij heb ik van bijna al mijn party people maskertjes gekregen. Super fijn natuurlijk, dus ik heb er een aantal van Montagne Jeunesse voor jullie uitgeprobeerd.

homeofdaisies masker montagne jeunesse verjaardag

Als eerste de Mud Pac. Zoals de foto op de verpakking al doet vermoeden is het prutje lekker blauw/groen. Deze was trouwens uitgekozen door Jochem zijn neefjes, die uiteraard een foto van mijn smurfenhoofd verwachten. Bij deze jongens, stukje scrollen nog haha! De verpakking belooft een anti-stress werking door de dode zee ingrediënten die erin verwerkt zitten. Daarnaast zou het goed zijn voor het diep reinigen van je poriën (altijd goed!) en is geschikt voor een normale tot vette T-zone huid. Nu is mijn T-zone gelukkig niet meer zo vet als in de pubertijd, maar de poriën op en rond mijn neus en kin raken wel snel verstopt.

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

De substantie is enigzins dik, maar smeert wel fijn uit. Het is overigens niet zo blauw als dat het plaatje doet vermoeden. Na een paar minuten met je al dat het wat gaat doen. Het masker wordt langzaam aan wat harder en je huid voelt trekkeriger. Na 10 à 15 minuten wilde ik hem er echt wel graag afwassen! Dit ging gelukkig vrij gemakkelijk. Wel ging mijn huid daarna enorm gloeien en werd ook rood. Het geen allergische reactie, want na het aanbrengen van wat dagcrème was in elk geval het droge gevoel snel weg. Gelukkig hoefde ik niet snel daarna de deur uit, want het duurde wel even voor mijn huid minder warm en rood was.

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

Op een ander moment probeerde ik de Chocolate Masque. Net als bij het chocolade masker van Lekkerineenpotje dat ik probeerde, moest ik me echt inhouden mijn vingers niet af te likken na aanbrengen! Deze zag er ook serieus uit als chocolademouse. Mensen, wat doen jullie me aan? Hahaha!

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

Ook deze verpakking belooft anti-stress te zijn (ik bedoel, je wordt toch sowieso helemaal chill als je een maskertje op doet?), het hydrateert, is goed voor een normale tot droge huid en reinigt de poriën diep. De substantie smeert fijn uit en wordt redelijk snel hard. Je ziet wel echt waar je dik en dun hebt gesmeerd, want de dikke plekken drogen bijna niet in. Na 10 à 15 minuten moet je het masker er weer af wassen. Dit ging vrij gemakkelijk. Mijn huid voelde zacht en gaf verder totaal geen reactie. Fijn! (ohja ik ben niet opeens van super blij naar super chago gegaan, maar als ik zou lachen dan brokkelt mijn gezicht af hahaha)

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

Een week later probeerde ik Green Tea Peel Off met een snufje citroen en gember. Van dat laatste ben ik totaal geen fan, maar gelukkig ruik ik vooral de citroen. Ik was echt benieuwd naar het Peel-Off gedeelte, want dit had ik nog nooit gedaan.

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

De substantie is echt mega dun, dus werkelijk heel mijn wastafel zat er onder! Bummer! Je moet dus echt goed uitkijken wat je doet en waar je het smeert. Voor mijn gevoel bleef het ook de hele tijd kleverig en merkte niet echt dat het iets deed met mijn huid. Op het eind voelde ik het wel een klein beetje trekken. Het rook in elk geval wel lekker. De plekken waar ik niet dik had gesmeerd, peelde er wel makkelijk af, maar daar waar het dik was lukte dat echt voor geen meter. Wat een smeerboel en dat terwijl ik het 20 minuten heb laten zitten omdat het niet goed opdroogde. Uiteindelijk zat niet alleen mijn hele badkamer er onder, maar ik zelf ook. Hele klodders in mijn haar, bah! Plus dat ik die flapjes die je eraf haalt ook beetje ranzig vind… Deze is dus echt niet voor herhaling vatbaar.

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

homeofdaisies montagne jeunesse revieww masker peel off chocolate mud pac citroen lemon gember ginger blue blauw smurf verjaardag

Mijn favo van deze rits is toch wel de choco variant. Ruikt niet alleen lekker, maar maakte mijn huid ook heerlijk zacht zonder gekke reacties. Wat is jouw favo maskertje van Montagne Jeunesse? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s