Review: Miss Sporty Oh My Gem en Lasting Colour

Ondanks mijn vervelende slappe, snel scheurende nagels, ben ik toch verzot op nagellak. Soms gebruik ik het weken niet, omdat ik het elke 2 dagen opnieuw moet bijwerken omdat het altijd snel chipt. Na mijn fantastische ervaring met Rimmel London – Rita Ora, was ik zeer benieuwd naar de Lasting Colour van Miss Sporty. Zou deze ook zo goed blijven zitten? En de Oh My Gem, tsja, die leek me gewoon super tof!

homeofdaisies miss sporty nagellak nailpolish oh my gem! long lasting colour review dirx drogist kopen budget

Laat ik beginnen met de Lasting Colour van Miss Sporty, in de kleur 4289. Ik vind het echt jammer trouwens dat deze lakjes geen leuke naam hebben. Fix het Miss Sporty! Van de benamingen van bijvoorbeeld Catrice word ik altijd spontaan blij haha! De 4289 is een magenta kleur met een sterke paarse ondertoon.

homeofdaisies miss sporty nagellak nailpolish oh my gem! long lasting colour review dirx drogist kopen budget

Het kwastje is extra groot. Persoonlijk vind ik dat niet zo fijn, want dan kan ik minder precies werken. Ook hangt er dan snel een dikke druppel aan, met als gevolg dat óf de laag veel te dik is óf buiten mijn nagel ook mijn hele vinger onder de lak zit. Ook hier was dit enigszins het geval, hoewel hij niet zo dik is als andere Miss Sporty lakjes die ik heb.

homeofdaisies miss sporty nagellak nailpolish oh my gem! long lasting colour review dirx drogist kopen budget

Nu naar het long lasting gedeelte. Dit viel me echt niet tegen! Ik heb wederom geen base- of top coat gebruikt, enkel de lak zelf. Hiervan heb ik twee laagjes aangebracht omdat hij de eerste keer net niet voldoende dekkend was. De lak bleef meerdere dagen goed zitten, op enkele chips na. Ik heb hem er pas na 4 dagen weer afgehaald. Toppie dus, zeker als je zelf wel sterke nagels hebt!

De Oh My Gem kocht ik in de kleur 3229. Dit is een dieppaarse kleur met glitters. Meestal zijn deze totaal niet dekkend, maar in dit geval dus wel. Het was niet nodig een andere kleur eronder aan te brengen. Het geeft me echt zo’n midzomernacht gevoel! Donkere hemel, flikkerende sterren. Heerlijk!

homeofdaisies miss sporty nagellak nailpolish oh my gem! long lasting colour review dirx drogist kopen budget

De lak zelf is ook echt high shine, vergelijk zelf maar met de kleuren op mijn andere nagels. Hij springt er echt vanaf! Door de glitters blijft hij ook erg goed zitten, ik kreeg hem er zelfs maar moeizaam af met nagellak remover haha.

homeofdaisies miss sporty nagellak nailpolish oh my gem! long lasting colour review dirx drogist kopen budget

Ik ben heel blij met mijn twee nieuwe aanwinsten, zeker omdat ze zo goed blijven zitten! De lakjes kocht ik trouwens bij de 50% opruimingsuitverkoop van Dirx Drogist. Normaal kosten ze €1,99 en €2,49.

xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s