Mijn week in plaatjes #13

Deze week was een rustige, normale werkweek. Het was even opstarten na Parijs, maar ik had wel een volle mailbox na 2 dagen afwezigheid. Genoeg te doen dus! Maar ook tijd voor spontane dingen en geplande feestjes. Kijk je mee?

Woensdag was ik hard aan het werk, toen ik heel eventjes tussendoor op Facebook keek. Bleken er nog kaarten beschikbaar te zijn voor Guido Weijers die avond in het theater in Goes. Leek me natuurlijk veel leuker dan een avondje zwemmen hihi! Sophie vond het ook een goed idee, dus ik belde meteen om te reserveren. We aten bij Sophie thuis en gingen daarna naar de voorstelling. Super leuk! Hoewel ik me op den duur lichtelijk irriteerde aan het aso typetje dat Guido speelde (en enorm stotterde… duurt lang!) heb ik me wel rot gelachen op bepaalde stukken en bij andere delen was het juist heel emotioneel. Een goede balans!

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Donderdag kreeg ik samen met mijn collega de hele ochtend uitleg over Google Analytics. Phoe, we kunnen nog zoveel leren hiervan! Het is wel onwijs interessant. ’s Avonds was ik alleen, dus lekker bank avondje gehouden. Ook kreeg ik mijn nieuwe telefoonhoesje binnen, super blij mee. Kijk hoe lief en vrolijk met die bloemetjes *verliefd*. Ik bestelde hem bij smartphonehoesjes.nl. Daar bestel ik eigenlijk altijd, want je krijgt het meteen de volgende dag al thuisgestuurd en je kunt op verschillende manieren betalen. Fijn!  Minder leuk was de stapel rekeningen die ik nog moest betalen. Bah, echt het minst leuke  om te doen elke maand.

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Vrijdagochtend werkte ik thuis, maar ik kon echt niet uit bed. Volgens mij ben ik toen 10 minuten voor ik begon met werken nog eens uit bed gestrompeld haha! ’s Middags wel lekker bezig geweest in huis, wat dingetjes opgeruimd in de slaapkamer. Ziet er weer netjes uit! Ook nog even met Mario naar het terras geweest, van het zonnetje genoten, koffie gedronken en bijgekletst. Gezellig 🙂

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Zaterdag stond opeens de postbode voor de deur met een mega pakket van H&M. Die had ik nog niet verwacht! Normaal duurt het toch wel langer dan 1 week voor het pakket wordt bezorgd, maar dit keer kwam het al binnen een paar dagen. Lekkere passessie gehouden en meteen wat foto’s geschoten voor mijn blog. ’s Middags was ik super moe, ik had namelijk een paar dagen niet zo fijn geslapen. Tijdje op de bank tv liggen kijken. Soms zo fijn even lui zijn. ’s Avonds had ik twee feestjes. Eerst aten we bij mijn schoonouders omdat mijn schoonmoeder pas jarig was geweest en zaterdag zelf was mijn schoonzusje jarig. Daarna met haar samen doorgereden voor haar feestje. Die was ook heel gezellig met veel mensen, lekkere hapjes en drankjes. We bleven daar slapen dus hoefde niet te BOB’en 😉

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Zondag was het natuurlijk mega slecht weer. Dat was super jammer, want het was vriendinnendag in Goes. Dat betekent buitenom koopzondag (wat bijna nooit is) nog allemaal leuke andere events. Heel veel ging helaas niet door, zoals de pop-up markt. Ik ben daarom lekker thuis gebleven en heb onder een dekentje filmpjes gekeken met Jochem.

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Maandag na het werk ben ik nog even de stad in geweest. Toch maar het servies gekocht waar ik al een hele tijd wilde. Hij was in de aanbieding bij Xenos, dus heb ik nu 3 pastelblauwe en 3 pastelroze ontbijtbordjes en dinnerbordjes. Leuk leuk leuk! Toen ik later op de middag een pakketje terugbracht spotte ik dit boek bij Primera, ook deze kon ik niet laten liggen. Jochem moest dit keer werken op maandag (is normaal zijn vrije dag) en hij besloot me daarom mee uit eten te nemen. Heerlijk gegeten bij de Griek. Normaal zit ik propvol na een bord vlees, maar dat viel mee dus besloot ik toch nog een toetje te nemen; een choco lava. Hmmm, goddelijk! Ik had trouwens mijn telefoon niet bij me, dus dit plaatje is van internet 😉

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Dinsdag mega drukke dag op het werk, de dag vloog echt voorbij! ‘Overigens bijna letterlijk ‘vloog’ want met die mega harde wind… was ik lekker met de auto naar het werk gegaan haha. Ga echt niet fietsen dan! Maar kon dus wel lekker mijn tussendoor jas aan in plaats van mijn dikke winterjas (want die ben ik na al die maanden echt wel beu). En ik had voor het eerst mijn nieuwe schoentjes aan 🙂

homeofdaisies week in plaatjes plog diary dagboek foto guido weijers shoppen shop xenos H&M smartphonehoesje boek lezen griek grieken uit eten dinner feestje verjaardag schoonfamilie familie

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Manon Dijkhuizen schreef:

    Mhmm wat zie die brownie er lekker uit! En ja, het weer was echt vreselijk!
    x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s