Look: Rusty ginger

Als red head, rooie, ginger (whatever you want to call it), kun je best veel verschillende kleuren hebben. Maar herfst-achtige tinten staan mij het best. Vandaag ga ik dan ook voor een echte rusty-ginger look met roestkleuren. En dan is echt niet alleen geschikt voor de herfst, want met een mooie coral lipstick is het heel springy!

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

Vandaag gebruik ik de MAX&MORE Green Eyes Palette. Maar je hebt toch helemaal geen groene ogen, zul je denken? Klopt, maar de tinten die ik pak, staan juist wel heel goed bij mijn sproetjes en rode haren (veel gingers hebben ook groene ogen). In de foto laat ik zien welke kleuren ik gebruik uit de palette door de volgorde aan te geven.

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

Ik begin met de donkerste kleur, dit is een echte roestkleur met een goudkleurige sparkle. Deze breng ik met een ronde kwast aan op mijn hele bewegend ooglid en trek ik door tot net onder mijn wenkbrauwbot. Daarna blend ik de randen uit met de tweede kleur, die meer rood/roze is.

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

Met een platte kwast trek ik een smudgy lijn met de eerste kleur. Het makkelijkst werkt dit van buiten naar binnen. Ik breng hem helemaal aan tot in de hoek. De tweede kleur blend ik tot ongeveer 1/3 mee onder mijn oog.

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

Daarna breng ik een ultra zwarte mascara aan op mijn bovenste en onderste wimpers. Met een hele lichtroze kleur high light ik het bot net onder mijn wenkbrauw. De binnenkant van mijn oog high light ik met de lichtgele oogschaduw.

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

De look maak ik af met Coral Calling van Essence.

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

homeofdaisies max&more action rusty ginger look make-up tutorial rood haar rooie roest sproeten ooglook eyelook

xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s