Review: Rimmel London – Rita Ora

Nagellak blijft op mijn super slappe, slechte nagels nooit zo lang zitten. Base coat, top coat.. het helpt allemaal niet. Maar WOW! Rita Ora for Rimmel Londen nagellak blijft super goed zitten! Kijk met me mee.

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

Even de omgekeerde wereld: niet beginnen met hoe fantastisch mooi de lak eruit ziet als hij net is opgesmeerd. Nee, vandaag begin ik met mijn nagels na 3 hele dagen. Wat betekent: 3x douchen, 3x mijn haar wassen en 3 volle dagen dingen ondernemen. Mijn nagels zien er zo uit:

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

En dat is dus onwijs goed! Want normaal zien mijn nagels er zo uit binnen een paar uur, hooguit 1 dag. Met of zonder top coat en/of base coat. Door mijn HMS gaat mijn huid snel kapot en zijn mijn nagels ook alles behalve sterk. Ze buigen en scheuren heel makkelijk.

Maar deze Rimmel London – Rita Ora 863 Do Not Disturb blijft dus zeker 2 dagen goed zitten en kan best 3 dagen door voor ik hem opnieuw moet aanbrengen. De kleur is een beetje turkoois. Persoonlijk vind ik hem op de foto’s veel blauwer dan in het echt, daar is hij meer groenig. Wat gecombineerd natuurlijk turkoois maakt!

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

Het flesje is simpel; glas met zwarte dop. Alleen op de dop staat een pop-art portret van Rita Ora. Super gaaf! De opdruk belooft een droogtijd van 60 seconden en ik ben dan ook echt verbaasd dat het binnen no time droog is. Na een paar minuten kan ik gerust naar de wc, zonder dat mijn broek onder de nagellak vlekken zit (en mijn nagels deuken bevatten). Toppie! Daarnaast dekt hij heel goed, ik heb maar 1 laag aangebracht.

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

Overigens is een base coat geen overbodige luxe, want de kleur is zo gepigmenteerd dat je die er bijna niet af krijgt. Mijn vingers zaten er zelfs helemaal onder van het afhalen! Heftig spul hihi

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

homeofdaisies rimmel london rita ora review do not disturb 863 nagellak nail polish

Al met al méér dan tevreden en ik hoop dan ook binnenkort een paar van de andere kleurtjes te kunnen scoren. Dit was namelijk de laatste die ik kon bemachtigen. Ik ben vooral benieuwd naar 853 Pillow Talk en 873 Breakfast in Bed. Rimmel Londen Rita Ora kost €3,99 voor 8ml.

Wat vind jij van de Rita Ora for Rimmel London collectie? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s