What’s in de bag? | Parijs souvenirs

Afgelopen weekend was ik in Parijs. We waren er nog niet eens 48 uur, dus alles is full on speed bekeken. Je wilt mijn voeten ook echt niet voelen nu ūüėČ Maar… leuke souvenirs maken alles goed. Het zijn leuke reminders van ons fijne weekendje weg. Benieuwd wat ik heb geshopt?

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Allereerst: ik heb me best ingehouden. Ik heb onwijs veel leuke dingetjes gezien. Vooral de mokken waren favoriet. Zoveel verschillende stijlen, kleuren en opdrukken. Uiteindelijk heb ik deze gekozen.

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Hij is wit van buiten, zwart van binnen en heeft een lepeltje wat in de oor past. Hoe leuk is dat?! De mok heeft mooie, zwierige tekeningen in het grijs van ¬†Parijs. Zo zie je de Eiffeltoren, ¬†heerlijke macarons,¬†love¬†birds,¬†rozen, Franse teksten¬†en een vogelkooitje. In het rood zie je¬†de Moulin Rouge,¬†hartjes en de tekst ‘Glamour’. Ik heb nu al zin om elke dag een heerlijk kopje thee te drinken en terug te dromen.

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Daarnaast kocht ik¬†natuurlijk¬†een Eiffeltoren. Hij staat al naast de TV te pronken! Hij is een beetje brons/zilverkleurig en heeft verticaal en op alle pootjes ‘Parijs’ staan. Hij is ongeveer 25 centimeter groot.

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Deze heb ik gekocht in souvenirshop vlakbij de Eiffeltoren. Rond de toren werden we bijna gek van alle straatverkopers die ons voor een prikkie torentjes wilden verkopen. Toch hebben we ervoor gekozen hem in een echte winkel te kopen.

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Als laatst werden we al snel verliefd op dit fotolijstje. Ook deze is een beetje zilver/bronskleurig en heeft alle monumenten. De Eiffeltoren, de koepel van het Louvre, Sacre Couer, Notre Dame, Le Moulin Rouge en de prachtige lantaarnpalen.

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Nu nog even een mooie foto laten afdrukken om ons lijstje mee te vullen. ¬†Dat moet wel lukken, want we hebben genoeg leuke foto’s van ons samen. Iedereen staat met camera’s, dus niet zo erg om even te vragen of iemand een foto van je wilt maken!

homeofdaisies parijs weekend citytrip citytip shoppen souvenir what's in the bag eiffeltoren eiffel moulin rouge

Overigens werd ik wel helemaal gek toen ik op Les¬†Champs Elysees de Sephora in liep. Wow, ik wist echt niet waar ik moest kijken. Prachtige muren met de meest heerlijke parfums, schappen vol kleurrijke make-up. He-le-maal gek! Zo gek, dat ik op den duur maar gewoon ben weggelopen. Uiteraard verliefd geworden op de nieuwe Marc Jacobs – Daisy Sorbet. Ook zag ik Daisy Dream. Want. It. All. Maar qua prijs maakt het niks uit met Nederland, dus beter maar niet mee sjouwen in Parijs en vriendje lief aankijken hier ūüėČ

1426934035481

Oh en deze zag ik bij Swarovski. Hoe cute?! ūüôā Hij was ‘maar’ 849 euro hahaha

DSC06143

xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s