Review: Catrice Ultimate Nail Laquer + Essence Galaxy Flakes

Oh, wat had ik weer mazzel! Ik was bij Kruidvat in Middelburg en daar stond een bak met sale make-up. Het was een heleboel troep, maar ik viste wel twee toffe lakjes eruit. Catrice Ultimate Nail Laquer in de kleur 65 Be My Violetine en Essence Galaxy Flakes in de kleur Rock My World. En dat voor maar €0,50 per stuk. Woohoooe! 

homeofdaisies catrice nail laquer be my violetine essence galaxy flakes rock my world nagellak kruidvat nail polish review sale

Be My Violetine. My gosh, wat een toffe kleur! Om natuurlijk nog maar te zwijgen over de naam. Heerlijk weer! De kleur is super dekkend, één laagje is al genoeg. De vorm van het kwastje is wel iets anders dan ik gewend ben: een V-vorm. Maar eerlijk is eerlijk, het werkt super fijn.

homeofdaisies catrice nail laquer be my violetine essence galaxy flakes rock my world nagellak kruidvat nail polish review sale

Omdat ik zelf hele slappe nagels heb, chipt mijn nagellak altijd super snel. Maakt niet uit of ik een base coat en/of top coat gebruik. Altijd ligt het er snel af. Ik zou eigenlijk elke dag mijn nagels wel kunnen doen. Deze bleef wel ietsje langer redelijk zitten, een dag of 2, 3 (met top coat). En dat terwijl ik maar 1 laagje had aangebracht. Niet slecht!

homeofdaisies catrice nail laquer be my violetine essence galaxy flakes rock my world nagellak kruidvat nail polish review sale

De Essence Galaxy Flakes,  Rock My World is ook very awesome! Deze komt uit de Effect Nail Polish collectie. Ik was vooral erg benieuwd wat het Galaxy Effect zou inhouden. De flakes zijn een beetje zilver-met-paars achtig haha, lastig te omschrijven maar wel een hele toffe kleur. In tegenstelling tot de meeste glitter nagellakjes, zijn de Flakes volledig dekkend. Je hoeft dus geen kleur eronder aan te brengen.

homeofdaisies catrice nail laquer be my violetine essence galaxy flakes rock my world nagellak kruidvat nail polish review sale

Voor het beste effect, zijn twee laagjes zeker nodig. Je voelt dat de flakes wat dikker zijn, dus persoonlijk vind ik een top coat wel fijn zodat je nagel wat gladder aanvoelt. Ook deze chipte na een dag of 2, maar toen ik hem er uiteindelijk af ging halen ging dat wel heel lastig. Begrijpelijk, wat dat is met glitter lakjes ook altijd.

homeofdaisies catrice nail laquer be my violetine essence galaxy flakes rock my world nagellak kruidvat nail polish review sale

Al met al hele toffe kleurtjes die redelijk goed blijven zitten op mijn slappe nagels. Ik weet niet of ze nog verkrijgbaar zijn, omdat ik ze uit een sale bak heb gehaald.

xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s