What’s in the bag? | à Paris!

Nous vienons aller à Paris! J’adore Paris, Paris est belle! Mijn Frans gaat nog wel een klein beetje verder dan dat (oké, ik moet er heul goed over nadenken want het is alweer een jaar of 8 geleden dat ik er les in had), maar dat van jullie misschien niet. Oh, ik heb er zo’n zin in. Op het moment dat deze blog online komt, ben ik al even de grens over. Maar wat neem ik nu mee op een weekendje weg? Neem een kijkje in mijn tas. 

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Zelfs voor een weekendje weg maak ik een lijstje met wat ik allemaal moet meenemen. Ik ben anders veel te chaotisch en vergeet de helft. Het zou niet voor het eerst zijn dat ik uuuuren na vertrek bedenk dat ik mijn beauty case thuis heb laten liggen (true story! Vakantie van 3 weken. Ga maar eens in Frankrijk een anti-conceptie pil halen. Draaaamaaa! Dat woord leer je niet op school…). Ik verdeel een A-4 blaadje altijd in 3 gedeeltes: mijn kleding, beauty en handbagage.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Omdat ik maar twee nachten wegga, hoef ik mijn beautyproducten niet in een andere tas mee te nemen. Het past gewoon in mijn weekendtas. Dit is wat ik meeneem: make-up, penselen gekleurde dagcrème van Kruidvat, nachtcrème, make-up doekjes en face wash. Mijn penselen neem ik mee in een tasje waar ik een penseel in heb gekocht. Deze kun je dichtzippen. Hierdoor blijven ze netjes. Zoals je ziet neem ik geen uitgebreid pakket make-up mee. De MAX&MORE eyeshadow palette heeft keuze genoeg om af te wisselen.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Ik neem twee kledingsetjes mee. De derde doe ik aan, maar dat zie ik wel op de dag zelf wat dat wordt. Set 1 is een shiny zwarte high waist skinny van Pieces met een gebloemde tanktop van DIVIDED, een lang wit vest van FOREVER21 met mijn biker boots van Even&Odd.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Set 2 is is een lichte regular waist skinny van Only, met een neon roze tanktop van Pimkies, een opengewerkte trui van Jaqcueline de Yong met mijn nieuwe neon Nikes.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Natuurlijk neem ik ook doucheproducten, ondergoed en sokken mee en mijn haarborstel.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

In mijn handbagage (hoe awesome is mijn uilen tas?! 🙂 Vorig jaar gekocht in Cyprus) neem ik mijn Instax mee (eindelijk uitgebreid proberen), telefoon, 100% Parijs boekje, pen, zonnebril, portemonnee en contant geld.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

We gaan trouwens met BlablaCar. Heb er super veel zin in! We rijden zowel op de heen als terugweg met dezelfde man mee van Rotterdam centraal naar Gare du Nord. Nu zijn we voor een retourtje (inclusief de treinkaartjes van en naar Rotterdam) minder kwijt dan voor een enkeltje met de trein. Ons hotel heb ik ‘gewonnen’ via Vakantieveilingen. Twee nachten inclusief ontbijt voor €50, woopwoop! 🙂 Dit is mijn derde keer Parijs, Jochem is slechts 1x 1 dagje geweest en heeft dus nog heel veel te ontdekken. Maar het aller leukste is dat we het samen gaan beleven.

homeofdaisies what's in the bag parijs paris weekendje weg city trip love liefde lijstje tas

Neem jij ook altijd teveel mee op een weekendje weg? Of ben jij zo iemand die met een rugtas genoeg heeft? xo Daisy 

PS. De foto’s van Parijs in deze post heb ik in 2007 gemaakt tijdens de schooltrip. Ik was toen al gestopt met het tweede jaar van de opleiding International Business and Languages. Alleen wist mijn docent Frans dit niet, zodat ik nog wel mee kon naar Parijs hihi. En blij toe, want echt ontzettend leuke dagen gehad waar ik met veel plezier aan terugdenk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s