Mijn week in plaatjes #11

Week 11 alweer! Met vooral veel zon #sproetjeskweken, ein-de-lijk Anne Frank uitlezen, bij mijn ouders op bezoek, sushi dinner, heel hard werken en voorbereiden voor weekendje Parijs. Wiiiehooooe! 

Woensdag begon met dikke mist. Ik baalde al een beetje, want ik had me voorgenomen voor een project op mijn werk foto’s te maken in Middelburg. Gelukkig trok de lucht eind van de ochtend open dus ben ik maar snel gegaan. Zoals je hebt kunnen lezen in Je moet niet zitten aan mijn Nikes, heb ik ook nog even snel schoenen gekocht daar haha! Direct na mijn werk heb ik het andere paar teruggebracht naar de winkel. ’s Avonds kwam Sophie eten en daarna zijn we gaan Aqua Joggen. De jongen van het CIOS moest examen doen en we hadden met de leraar afgesproken dat wij mee zouden jureren. Super grappig om te doen, veel gelachen in het bad! Hij had het echt wel moeilijk gemaakt en ik heb lang niet alles mee kunnen doen omdat er veel oefeningen waren met je armen in de lucht en gewichtjes. Dat trekken mijn armen helaas niet. Ik had wel behoorlijk last van mijn benen en ging moe en voldaan naar bed.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Donderdag had zo’n typische dag dat er bijna niks uit je handen komt. Om half 11 liep ik nog steeds te gapen en toen we besloten onze lunch op het dakterras van kantoor te eten was de motivatie helemaal verdwenen. Oh, wat was het fijn in de zon! Daarom lekker lang blijven zitten, maar wel wat zakelijke dingen doorgenomen. Eind van de middag toch besloten wat tijd op te nemen en lekker in de zon te gaan zitten. Ik zag al toen ik bijna thuis was, 2 lege bankjes in het park. Helemaal blij pakte ik mijn zonnebril, boek en wat te drinken en installeerde mijzelf. Helaas was de rust voor korte duur, want op het bankje naast me kwamen twee meiden zitten die hard praatten en lachtten. Weg concentratie! Ik heb werkelijk in de anderhalf uur dat ik er heb gezeten maar 20 bladzijdes gelezen. En ik had mezelf nog wel zo voorgenomen Anne Frank eindelijk uit te lezen. Bummer! ’s Avonds dinner date met Anne. Helaas niet meer een van onze favo programma’s op TV, maar wel lekker bijgekletst. Fijne dag 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond
Ik kan trouwens geen Snack-a-jacks eten zonder aan Parijs te denken. Allemaal de schuld van Simone 😉

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Vrijdag na het thuiswerken naar mijn ouders gesjeesd. Die hebben namelijk een heerlijke tuin waar je beschut in de zon te zitten, zonder irritant pratende meiden op het bankje naast je haha! Lekker met mama bijgekletst, thee gedronken, uurtje in de zon gezeten, met de hond gespeeld. ’s Avonds lui bank-hang dagje gehad, omdat ik weinig had geslapen de nacht ervoor was ik beetje gaar.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Zaterdagochtend kon ik echt mijn bed niet uit! Ik was super vroeg wakker, maar wilde er niet aan toegeven. Toen ik uiteindelijk weer in slaap viel was dat vlak voordat Jochem eruit moest voor zijn werk. Daar werd ik weer half wakker van en toen ik om kwart over 9 echt wakker was heb ik lekker geluierd tot half 11. Wel Anne Frank uitgelezen. Eind.De.Lijk! Na op de bank verder geluierd te hebben, toch mijn laptop opgestart want ik moest een hoop vooruit werken met een hele drukke werkweek en het weekend Parijs in het vooruitzicht. Eind van de middag voorbereidingen getroffen voor onze homemade sushi avond. Yay! Altijd gezellig met paar vrienden sushi maken, eten, borrelen, kletsen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Zondag blegh dagje met mijn lijf. Voornamelijk op de bank gelegen, film gekeken en paaskoekjes gegeten. Shit! Ohja en de afwas had ik laten staan voor de volgende dag. Helemaal blegh haha! Soms wilde ik dat ik een vaatwasser had (terwijl ik ook mega blij ben met het extra kastje wat ik nu heb sinds de oude vaatwasser kapot ging). En… ik had 150 volgers op Instagram, yay! 🙂 Volg jij me al?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Maandag moest ik eens ’s middags werken in plaats van ’s morgens. Ik kon dus lekker rustig aan doen, nog wat bloggen en alvast een start maken met het inpakken van wat spullen voor Parijs. Dingen die ik eigenlijk zondag had willen doen. Na het werk nog even wat to do’s afgewerkt, zoals nieuwe pijnstillers halen en een Parijs boekje halen. Dacht dat ik die nog wel in de kast had staan, maar helaas. ’s Avonds rustig aan, lekker alleen thuis. Eerst nog een blogje voorbereid en toen ik op zoek was naar oude foto’s van Parijs vond ik heeeele hilarische (for our eyes only) foto’s van mijn tripje met school in 2007. Meteen wat foto’s naar Simone gestuurd en zitten chatten erover. Ze is in elk geval blij dat ik ga trouwen en niet zij, want het zijn vooral heeele gekke foto’s en video’s van haar hihi! Voor het slapengaan nog begonnen in een nieuw boek. Deze is in pocket formaat, ideaal om mee te nemen naar Parijs (lange trip!).

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond
Parijs in 2007, kijk hoe awesome mijn meeeega zonnebril is!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

Dinsdag is echt voorbij gevlógen. Ik had mijn agenda vol deadlines, afspraken, vergaderingen en to do’s staan. Ik heb gegeten terwijl ik mailtjes doornam, gepraat terwijl ik berichtjes tikte, echt niet normaal. Het was ook ‘opeens’ het einde van de dag. Wel had ik dikke koppijn en stressnekpijn, auw! Nadat ik poosje op de bank had gelegen was het ergste wel gezakt. Toen Jochem thuis kwam had hij een verrassing voor me; het theepotje waar ik al maaaanden op aan het eyeballen was bij Xenos! Super cute! Ik vond hem zelf beetje aan de dure kant, maar hij is ook wel van echt porselein. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik vond zelf de pastel roze en blauwe het mooist en Jochem had de blauwe voor me gekocht. Maakte de dag weer helemaal goed 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond
Ugh, paar uur wakker gelegen ’s nachts -_-

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek week 11 parijs voorbereiden werken servies theepot smoothie sapje gezond

 

En nu gauw verder met nog een hele drukke (en lange) dag. Hopelijk lukt het me om donderdag mijn overuren te compenseren en ’s middags wat eerder naar huis te gaan. Ik moet namelijk nog wat boodschapjes halen om te drinken en snacken onderweg naar Parijs en ik moet nog wat last-minute spulletjes inpakken. Ohja, en natuurlijk ons slotje schrijven haha die heb ik al wel klaar liggen! Hebben jullie een goede week gehad? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s