Review: HEMA Soft Matt Lipbalm

Ik was op slag verliefd toen ik deze mooie lipbalms voorbij zag komen op verschillende blogs. En ik had nog zó met mezelf afgesproken even niks te kopen, zodat ik leuke dingen kan doen als ik in Parijs ben. Maar ik zou ik niet zijn om na een lang en diep gesprek (“oké, fuck it, ik ga ze gewoon halen”) toch de winkel in te lopen. Hoewel ik graag de winkel uit was gerend met de hele Soft Matt Lipbalm collectie (de kleuren zijn namelijk very awesome) heb ik het er twee afgerekend. De kleur 03 en 04. Benieuwd of ik de rest ook ga halen?

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

Antwoord op die vraag is: JA! Zodra ik salaris heb, ga ik ook de andere kleuren halen. Want my goodness, deze zijn fantastisch! Ik doe namelijk wel altijd of ik een echte girly girl ben met lipstick en shit, maar ik ben echt té lui met lippen. Bedenk me na 3 bakken thee en een broodje dat er misschien nog wel een vage hint van lipstick aan mijn lip hangt en er vervolgens in de spiegel achter kom dat ik al een halve middag voor aap loop.

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

Dat gaat bij deze Soft Matt Lipbalm van HEMA dus niet op. Ik dronk thee, at een broodje, werkte de lipstick bij. Keek daarna 3 uur lang niet in de spiegel, omdat ik gezellig bij mijn moeder op bezoek was. Dronk 3 koppen thee, at 2 paaseitjes en zat een uur vol in de zon. Gaf mijn beide ouders zowel bij het “Hoi” als “Doei” een kus, keek in de auto in de spiegel en… ondanks dat mijn lippen ietwat droog aanvoelden, zat de kleur nog helemaal goed! Wow!

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

Nu weet ik dat matte lipproducten altijd stukken beter blijven zitten dan glanzende varianten, maar dit is buitengewoon. Bij lipsticks ben ik altijd druk in de weer om ze af te happen, af te poederen, nog een nieuw laagje op te brengen.. en dan nog ligt het er na een paar bakken thee vrijwel af. Maar deze blijft dus zitten waar ie zit. Ondanks drinken. Ondanks zoenen. Ondanks eten.

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging
04 vlak na aanbrengen
homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging
04 na hele dag eten, drinken en zoenen

Ik werkte hem niet meer bij, omdat ik toch van plan was na het eten mijn make-up eraf te halen en lekker te gaan douchen. Twee glazen water en halve bak zelf gemaakte lasagne verder, moest ik toch echt met een make-up doekje de kleur eraf halen. De pigmentatie van beide kleuren zijn goed, hoewel ik wel een paar keer over mijn lippen ben geweest met de stick. De stick heeft een simpele zwarte huls met witte letters en zowel het draai-gedeelte als de dop heeft de kleur van de lipbalm.

De kleuren 03 en 04 zijn beide een roze-tint. 03 is echt lichtroze en is dus iets wat ik meer everyday kan dragen. 04 trekt iets meer naar het paars/rood en is dus wat feller.

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

homeofdaisies hema soft matt lipbalm 03 04 review recentie lip product beauty verzorging

De HEMA Soft Matt Lipbalm is verkrijgbaar in 7 kleuren en kost €3,50 per stuk. Welke is jouw favo? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s