Je moet niet zitten aan m’n Nikes!

Mensen die me goed kennen zullen wel een beetje van hun stoel vallen. Want ooit, back in the days toen ik nog puberde, probeerde ik zo hard mogelijk tegen de stroom in te lopen. Toen iedereen pro Nike Air Max was, zocht ik stad en land af voor rode Puma’s (en ja, toen ik verdwaald was in Roosendaal vond ik ze in een achteraf steegje aan de verkeerde kant van het station). Maar nu, lieve mensen. Nu is de dag aangebroken dat ik het hele internet afstruinde voor dé perfecte Nikes. En toen kwam ik dus met twee paar thuis…

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

Het begon allemaal op de eerste zondag van maart, toen Jochem en ik na een koffiedate in Middelburg Coach in liepen. Op een grote tafel midden in de zaak stonden bergen schoenen uitgestald, de een nog feller neon dan de ander. Ik pakte random een paar Nikes op. Wow, wat licht! Ze wegen niks! Ik wierp een blik op het prijskaartje, zette ze terug en we liepen naar de volgende winkel.

Tot we de week erna, ik geloof dat het op maandag was, nog even bij Van Haren binnen liepen. Ook hier wemelde het van de neon-kleurige sneakers. En die waren overduidelijk de net-niet versies van Nike. Ook lichtgewicht en oogverblindend fel. Ik liep langs de schappen, nam de kleuren in me op en ging naar huis. ’s Avonds op de bank betrapte ik mezelf op het Googlen van deze Nikes. Nooit aangehad. Nooit gepast. Enkel een luttele 5 seconden opgetild. Maar ze zaten in mijn hoofd. Ik. Moet. Ze. Hebben. !!!

Maar mevrouw-budget-trut dat ik ben, had ik er geen +90 euro voor over. Ik bedoel, ik moet van mijn ergo therapeut wel platte schoenen dragen op mijn werk, maar ik kan natuurlijk niet op kantoor op neon-kleurige sneakers lopen waar je een zonnebril voor nodig hebt om er recht tegenaan te kijken?! Wat betekend dat ik ze eigenlijk alleen in mijn vrije tijd aan kan doen. Wat dus het weekend, maandag- en vrijdagmiddag betekend. Thuis loop ik niet op schoenen, enkel op blote voeten of sokken. Dus struinde ik het internet af, op zoek naar het goedkoopste paar. Maar.. hoe weet ik nou of ik ze überhaupt wel fijn vind zitten?

Moest ik toch – heel toevallig – woensdag naar Middelburg voor mijn werk om te fotograferen. En blijkt dit dan ook – heel toevallig – in het centrum te zijn. En dus begaf ik me – ik nam even een vroege pauze – even voor half 12 in de Coach. Schoenen passend. Er waren nog slechts wat left-overs. Geen maat 40. Dan maar 39 proberen. Wow! Ik paste erin! Niet te klein voor de lengte, slechts ietwat strak in de breedte. Maar ach, dat loop ik wel uit. Maar… ik twijfelde enorm over het paars-met-roze paar met grijze zool. Die heavy roze/oranje achtige waren stiekem veel toffer. Alleen was daar de grootste maat 37 van en daar ga ik natuurlijk sowieso niet inpassen. Twijfel. Twijfel. Twijfel. En mijn hulplijnen blijken allemaal druk aan het werk en reageren niet op mijn wanhopige whatsappjes ‘what to do?!’. Dus besluit ik ze mee te nemen, op voorwaarde dat ik ze nog wel mag ruilen ondanks de sale. Ik betaalde 50 euro en verliet de winkel.

Op de weg richting de auto liep ik langs Aktie Sport. Op internet had ik gezien dat ze hier ook deze lichtgewicht Nikes in de aanbieding hadden. Ik besloot toch even te gaan kijken. “Kan ik u helpen?,” vroeg de aardige jongen die er werkte. “Nee, ik kijk even, “zei ik. Mijn oog viel direct op de neon roze versies van deze running shoes. En heel toevallig stond er een maat 39 in het rek. En die paste. Heel toevallig. Dus. Hallo. Twijfel again. Shit! Even later kwam de verkoper terug, wederom met de vraag of hij me kon helpen en of alles goed ging. Ik zei van niet, dat ik enorm twijfelde omdat ik net schoenen had gekocht. Twee vrouwelijke medewerkers kwamen aangesneld en vroegen me natuurlijk welk ander paar ik had gekocht. En deze waren ook nog eens 15 euro duurder en ik mocht eigenlijk niet meer shoppen deze maand. Pfff.. Wat een rot beslissing!

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

Lang verhaal kort: ik liep dus naar buiten met een tweede tas in mijn hand en besloot een van de twee terug te brengen als ik thuis was. Ik kon natuurlijk niet uuuuren in de winkel blijven omdat ik gewoon aan het werk was. Ik besloot de foto met de twee paar op Instagram te zetten en te wachten tot mijn lieve volgers een beslissing maakte voor me. Het ging erg gelijk op, maar ik wist het al lang, had zelfs al het andere paar terug naar de winkel gebracht haha! Het is geworden….

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

Ik ben zo blij!!! Ze zijn super heftig van kleur haha! Het is niet echt roze-roze. Er zit een rode ondertoon in, maar als de zon erop schijnt zie je ook wel een oranje-toon. Als steunkleur is torkoois/babyblauw met geel gekozen.  Ze lopen heel fijn, ook al moet ik ze in de breedte nog iets uitlopen. Het lijkt me in elk geval heerlijk voor ons weekendje Parijs volgende week. Ik heb namelijk altijd snel vermoeide voeten en benen. Dat hoop ik met deze schoenen minder snel te hebben, omdat ze zo lichtgewicht zijn. Ze zijn natuurlijk eigenlijk gemaakt om mee te rennen, dus het voetbed is heel zacht en veerkrachtig. De zolen hebben veel grip. En door de gaas-achtige stof ademt de schoen. Geen stinkvoeten dus! Ik vond ook nog een neon-roze tanktop in mijn kast. Matchy-matchy 😉

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

homeofdaisies nike nikes running wmn flex shoe shoes sneaker sneakers neon fashion mode trend trendy

Wat vind jij van mijn Nikes? Wat zijn jouw favo sneakers? xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. boterkaaseieren schreef:

  Aaaah lovely! Ik had eerst een paar hele fijne Nikes, maar nu loop ik sinds een paar maanden liever op m’n Asics. Vans doen het ook nog prima. Ik houd te veel van sneakers haha!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik ben eigenlijk een high heels girl, maar mag sowieso geen hakken meer aan op kantoor van mijn ergo. Dus flats amd sneakers it is 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s