Mijn week in plaatjes #10

Oh wat was dit 95% een hele fijne week! Zo fijn, dat ik die minder leuke dingen bijna ben vergeten. Ik typ dit stukje trouwens altijd met mijn agenda naast me, om te kijken wat ik ook alweer heb gedaan afgelopen week haha. Wat me vooral is bijgebleven zijn de vrienden, het feestje en het o-ver-heer-lijk-e weer! Lente! Yay!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Zoals jullie in Mijn week in plaatjes #9 hebben gelezen, ging het niet zo lekker die week met me. Lichamelijk dan. Ik had deze keer vooral last van mijn fibromyalgie. Op zo’n moment kan ik niet echt aangeven waar het pijn doet en misschien doet het dan ook niet zozeer pijn als dat ik gewoon totaal geen kracht heb om iets te doen. Al met al behoorlijk frustrerend. Woensdag ben ik dan ook thuis gebleven en daar gewerkt. Dat scheelt alweer een boel energie met opstaan, aankleden, eten etc. in een korte tijd. Dan kan ik gewoon naar beneden gaan, laptop aanzetten en rustig opstarten. Normaal gaan we natuurlijk woensdag zwemmen, maar dat ging sowieso niet lukken. Dus kwam Sophie gezellig op ‘ziekenbezoek’ zo ze het zelf noemde. We hebben lekker choco donuts gegeten en The Penguins of Madagascar gekeken. Hi-la-risch!!!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Donderdag was ik meteen een stuk fitter. Ik was woensdag om half 10 al naar bed gegaan en had redelijk door kunnen slapen. Dus fijn weer op kantoor werken. Anne was niet zo fit en aangezien ik ook wel vroeg naar bed wilde, hebben we onze date afgezegd. Natuurlijk heb ik wél WIDM gekeken. Man man man, wat baalde ik zeg! Zoals gezegd: ik heb echt geen secónde op Margriet gelet en ja hoor.. zij is de mol. Maar goed, ik ga al vooruit. Want vorig jaar ging elke aflevering mijn verdachte eruit haha en dit keer is mijn ene mol er in de halve finale uitgegaan en was mijn hoofdverdachte de verliezer in de finale. Vind het wel super tof hoe Marlijn en Rik het samen gespeeld hebben. Die live show vond ik trouwens totaal geen toegevoegde waarde hebben. Wat vonden jullie?

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Vrijdag was het vroeg dag, omdat we om kwart over 8 werden opgehaald voor een begrafenis. Jochem en ik waren allebei redelijk moe toen we thuis kwamen, dus zijn lekker op de bank geploft. Tegen etenstijd kregen we gelukkig meer energie, want er stond een feestje op de planning. Elke eerste vrijdag van de maand is het 25+ avond in Goes. Het was alweer een paar maanden geleden dat we op stap waren geweest, dus nodigden we wat vrienden uit thuis om daarna de kroeg in te duiken. Lang verhaal kort: ik heb de after party mensen om half 5 buiten gezet, want ze waren het nog lang niet beu hahahaha! Oh wat hebben we een lol gehad!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Jochem was gelukkig vrij deze zaterdag, dus hij heeft heerlijk kunnen uitslapen. Ik niet, want Jochem snurkte echt niet normaal hard waardoor ik na een kleine 5 uurtjes slaap niet meer verder kon slapen. Nog wel even op de bank geprobeerd, maar helaas. Daarna maar een stevig ontbijtje gemaakt, want ik had een beetje moeite met the day after haha! Ik was ook behoorlijk mijn stem verloren, het leek wel of ik de baard in de keel kreeg. Mijn stem sloeg telkens over! Na een frisse douche, toch maar boodschappen gaan halen en ’s middags hebben we zelfs nog even op het terras van de zon genoten. Fijn! Overigens lag ik ’s avonds (na een vette Big Tasty Chicken) al voor 9 uur op de bank te pitten 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Zondag was ik natuurlijk rete-vroeg wakker, aangezien ik al zo vroeg sliep. Wel fijn, want toen heb ik al heel veel kunnen doen voor mijn blog: posts klaarzetten, foto’s maken en dat alles in mijn pyjama. Ik had gehoord dat ze heerlijk weer hadden afgegeven, dus ik was blij dat Jochem redelijk op tijd wakker was. Net na de middag zijn we naar het strand van Dishoek gereden en hebben we een heerlijke strandwandeling gemaakt. Daarna uiteraard nog bij een strandtent, uit de wind, in de zon gezeten (zonder jas, yay!), met een latte en taart. Op de terugweg zelfs nog even met mijn dakje open gereden hihi ik word zooo blij van de zon. Lekker keihard muziek op en gaaaan! Toen heeft Jochem nog even snel mijn auto gewassen en toen we thuis kwamen was het nog zo lekker dat we in het park (met thee) op een bankje de laatste zonnestraaltjes hebben gepakt. Fenomenale dag! Ohja en het was internationale vrouwendag, dus zette ik mijn 2 super women in het zonnetje: mijn moeder en oma 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Alleen had ik van al die zon zoveel energie gekregen dat ik niet kon slapen. En toen ik eindelijk sliep, maakte Jochem me wakker omdat ik schijnbaar alle dekens had gepikt. Daarna ging hij snurken en lag ik plafond te staren. Shit! Doodmoe kwam ik dus uit bed. Gelukkig maar een half dagje werken, die redelijk voorbij vloog omdat ik het druk had met de redactievergadering. Bij thuiskomst eerst even op de bank gechilled en om 2 uur had ik een afspraak om mijn zonnebril op te halen. Hij is zo tof! Verder de hele middag en avond op de bank gelegen, want ik was echt gaar. Ik zie er op de foto ook echt verrot uit. Gelukkig heb ik op die andere een zonnebril op, zie je die verlepte oogjes niet!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Dinsdag was ik in the zone. Echt, ik was zo verbaasd dat het alweer tijd was om naar huis te gaan. Super veel to do’s weggewerkt, heerlijk als de dag zo snel gaat! ’s Avonds wilden we film kijken, maar hij haperde steeds dus snel weer uitgezet en tv gekeken. Ik probeer trouwens weer een beetje gezonder te gaan eten, alsin minder snoep en vet. Is nog niet zo gelukt, want weer een halve zak chips leeg gevreten. Shhhhh! (die staat natuurlijk niet op de foto!)

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's photo diary dagboek 10

Hoe was jullie week? Ook zo genoten van het weer? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s