Review: Essence Mosaic compact powder

Wow, dit ziet er gezellig, zomers en zonnig uit! Deze kon ik niet laten liggen: de Essence mosaic compact powder in de kleur 01 sunkissed beauty. Met een lichte shimmer, zie je er in no time zomers uit. Benieuwd wat ik er van vond?

homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter

Deze compact powder zit in een zilverkleurig doosje, met bolle doorzichtig klepje en bevat 10 gram poeder. De poeder is opgebouwd in 4 tinten bruin die in mozaiek vorm in het doosje zijn gegoten. De kleuren bevatten allemaal glittertjes, voor een echte sunkissed look.

homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter

Ik was al direct bang dat de kleur erg donker voor me zou zijn, aangezien het 2 kleuren bevat die donkerder zijn dan mijn eigen huid. Er was geen proefmonster om te proberen, dus ik gokte het erop. De Essence mosaic compact powder kost maar €2,89, dus ik vond wel dat ik het kon proberen. Ik kan je al direct melden: ja hij is veel te donker voor me. Maar ik heb een andere oplossing gevonden, ik gebruik hem nu namelijk om mijn jukbeenderen mee te shapen!

homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter

De poeder breng ik aan met een kwast, en ik merk wel dat er veel poeder los komt. Dat zie je ook duidelijk in het doosje. Dat vind ik jammer, want zo breng je niet alleen snel teveel aan, het gaat snel op en je hebt veel poeder dat wegvliegt. Dat vind ik erg zonde! De shimmer is subtiel en de poeder zelf voel je bijna niet zitten op je huid. Erg fijn.

homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter

Wel vind ik de kleur die het afgeeft erg mooi. Het geeft echt die sunkissed tan die je verwacht. Wel alleen geschikt voor dames die niet zo licht zijn als ik, of je moet hem gebruiken om te shapen. Dat vind ik overigens wel fijn, want donkere shape-kleuren zijn voor mijn huidskleur ook vaak veel te donker. Een goede oplossing lijkt mij!

 

homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter homeofdaisies essence compact powder mosaik sunkissed beauty 01 review shape tan zon poeder shimmer glitter

Hebben jullie de Essence Mosaik compact powder al gebruikt? Wat zijn jullie ervaringen? xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sandra | Beautybysandra schreef:

  Deze poeder kende ik nog niet. Het resultaat is wel erg mooi, zonde dat er zoveel poeder tegelijk loskomt…

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Het is even wennen omdat andere compact poeders stevig vastzitten moet je hier gewoon niet zo hard duwen met je kwast 😉

   Like

 2. twinkelbella schreef:

  Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd, ziet er wel erg goed uit!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Zeker het proberen waard. Jouw huid is wat donkerder dan de mijne denk ik, dus zal hij wel mooi staan als gewone poeder 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s