Mijn week in plaatjes #9

Week 9 is voorbij gevlogen met allemaal leuke dingen in de agenda. Spontaan sushi eten, nog een verjaardagscadeautje ‘doen’ en ik heb ein-de-lijk mijn eigen domein voor homeofdaisies. Yay! Kijk je mee?

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Woensdag werd ik wakker met een serious bad hair day! Dat was dus knot in and go haha. Ik was alleen op kantoor en ben tussen de middag lekker buiten de deur een broodje gaan halen. Loooove Smoske! Halverwege de middag belde Jochem of hij me mee uit eten mocht nemen. Ik voelde me goed genoeg dus dat was een leuk idee. Hij was er alleen nog niet uit wat. Even wat simpels of toch sushi..? Na wat wikken en wegen (ik vond namelijk dat hij mocht kiezen aangezien hij me wilde meenemen) is het sushi geworden haha obviously! Was even fijn om met zijn tweetjes weg te zijn, lekker te eten en goede gesprekken te voeren šŸ™‚ Ohja en voordat Jochem thuis was, ben ik nog even langs Kruidvat gegaan voor de extra koopavond en kwam uiteraard weer met veel te veel spulletjes thuis. Zucht! Maar hoe cute zijn die mason jars? Loooove it!

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Donderdag was Jochem vrij en mijn agenda stond vol vergaderingen dus kon ik helaas niet vroeg weg. De dag vloog wel voorbij zo. Anne kwam eten en na het eten ging Jochem naar een vriend toe, zodat we allebei girls/boysnight hadden. Ohh wat was het zielig dat Chris uit WIDM ging! Hij was vanaf het begin een van mijn mollen, maar ook vond ik het vanaf het begin al een beetje too obvious als hij het zou zijn geweest. Ben zo benieuwd wie het uiteindelijk wordt: mijn andere mol Marlijn of toch onze onbetrouwbare nieuwslezer Rik? Als het Margriet is wordt ik gek, want op haar heb ik alle afleveringen echt geen seconde gelet.

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Vrijdag heb ik na het werk een berg foto’s genomen voor verschillende blogs. Altijd leuk! Het was ook lekker weer, dus had goed licht in de hal. Ja, ik maak mijn foto’s boven in de hal. Daar heb ik een dakraam met goed licht. Verder hebben we een behoorlijk donker huis, dus eigenlijk geen goede plek om te fotograferen. Halverwege de middag ging ik naar mijn ouders toe, even bijkletsen. Berg spulletjes meegekregen om te knutselen voor de bruiloft. Jaja, de voorbereidingen gaan gewoon door! Omdat we heel veel zelf (willen) doen, ben ik alvast met wat dingetjes begonnen, zodat ik alles op tijd klaar heb voor de grote dag. Geen stress! Zie die nacho’s for dinner. Yumm!

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Zaterdag was de dag dat ik (eindelijk) mijn laatste verjaardagscadeautje mocht maken. Maken? Uhm ja, maken! Anne en ik geven elkaar meestal ‘doe’ cadeautjes: fijn samen iets ondernemen. Omdat ook de bruidstaart maken op mijn DIY lijst staat voor de bruiloft, leek het Anne een leuk idee een taarten-versier-workshop te volgen. Tot zover wist ik het wel, maar wat we precies zouden maken was nog een verrassing. Het bleek een uiltje te zijn! A.s. donderdag zie je een uitgebreid verslag van de workshop. Toen we onze uiltjes heelhuids thuis hadden gekregen, hebben we samen gekookt, met zijn drietjes gegeten en ’s avonds film gekeken. Hele leuke dag! šŸ™‚

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

 

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

 

Zondag zijn Jochem en ik naar Middelburg geweest. Ik had afgesproken met een vriendin om koffie te drinken in de stad en daarvoor en daarna zijn Jochem en ik nog wat wezen shoppen. Zo fijn, een man die net zo van shoppen houdt als ik! Mijn caramelinio was overigens aweeeesome! Bij Kruidvat super leuke dingen in de sale geshopt (3 nagellakjes voor 50 cent per stuk woohoooe), lieve lichtjes bij Xenos en bij CoolCat tegen the most awesome denim jumpsuit gelopen. Ik. Ben. Verliefd! Is het al bijna 20 graden buiten? Is het al bijna festivalweer? Woohoooe!

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

 

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Maandag en dinsdag had ik fysiek wat mindere dagen. Wel gewoon gewerkt, maar daarna weinig anders gedaan dan op de bank/bed gelegen. Wel was eindelijk mijn domein rond, yay! Ik ben nu dus niet alleen via wordpress te bereiken, maar ook op homeofdaisies.nl *doet een happy dance*

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

homeofdaisies week in plaatjes plog photo diary dagboek mijn leven week 9

Hoe was jouw week? Xo DaisyĀ 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s