Look: pop of colour!

Als de zon ook maar eventjes zijn blije gezichtje laat zien, heb ik zin in de zomer. Ben de kou, korte dagen en die dikke winterjassen wel beu. Daarom breng ik met deze stap voor stap make-up look even een splash zon in je leven, een pop of colour!

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Op mijn gezicht heb ik een standaard basis aangebracht van primer, foundation, concealer, matt fixing powder en een beetje bronzing powder en high lighting powder om mijn gezicht iets te shapen. Natuurlijk heb ik ook mijn wenkbrauwen al aangebracht.

Ik begin met een lichte, nude bruin kleur aan te brengen op mijn bewegend ooglid en deze iets door te trekken in de crease. Hiervoor gebruik ik de Absolute Nude palette van Catrice en pak de tweede kleur van links. Daar is natuurlijk weinig pop of colour aan, maar deze look is ook heel draagbaar naar bijvoorbeeld je werk. Je kunt hem uiteraard zwaarder aanzetten of een andere poppy kleur gebruiken voor als je gaat stappen of naar een festival gaat.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Daarna breng ik  met potlood een licht blauw/turkoois kleur onder de onderste waterlijn aan. Zelf vind ik het handigst van buiten naar binnen te werken, zodat ook de ‘rimpels’ onder je oog goed worden meegenomen en het potlood niet daar overheen bounced. Aan de buitenkant trek ik hem iets verder door, zodat hij straks langs de wing loopt.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Op mijn bewegend ooglid breng ik een zwarte liquid eyeliner aan. Deze trek ik daarna verder in een smalle wing. 

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Vervolgens breng ik op de bovenste waterlijn met een zwart kohlpotlood een lijntje aan. Dit ziet er een beetje eng uit en het kriebelt enorm, maar zorgt er wel voor dat je lijn wat dikker lijkt en je wimpers langer. Hierna breng ik mascara aan op de bovenste wimpers.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Op de onderste waterlijn trek ik met wit kohlpotlood een lijntje, wat je oog groter laat lijken.  Daarna ga ik voor een tweede laagje mascara boven en een laagje op de onderste wimpers. Om je ogen nog meer te high lighten, breng ik met witte oogschaduw een klein stipje aan naast mijn oog, op het neusbot. Dit maakt je ogen extra sprekend.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

De look is natuurlijk niet af zonder een toffe lipkleur. Ik ga hier voor ‘Colour me coral’ van Essence. Deze koraalkleur past goed bij het turkooizen oogpotlood. Eerst breng ik een laagje aan.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Vervolgens trek ik een velletje van mijn super zachte, 3-laags toiletpapier af. Met het 2-laags gedeelte hap ik de extra lipstick af.

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

Daarna breng ik de 1-laags aan op mijn lippen en poeder deze af met de Fixing Powder van Essence. Dit zorgt ervoor dat mijn lipstick nog langer blijft zitten!

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

 

Even afmaken met een nieuw laagje, goed laten drogen et  voila.. A pop of colour!

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

homeofdaisies eyelook makeup tutorial plog photo foto pop of colour beauty catrice all about nude max&more essence color me coral

xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Come-Moda schreef:

  Leuk hoor! Liefs

  Like

 2. catlining schreef:

  Leuke manier om kleur toe te voegen aan je look! Staat je heel mooi. 🙂

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah dank je wel 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s