Review: Essence super fine eyeliner pen

I love me some black eyeliner, maar oh wat ben ik slecht in mooie rechte lijntjes aanbrengen. Hoe veel ik er ook op oefen, het is en blijft een crime. Daarom ben ik altijd op zoek naar een applicator die nóg beter werkt, nóg strakkere lijntjes zet en nóg makkelijker is in gebruik zodat ik ook eyeliner kan aanbrengen als ik niet zo heel veel tijd heb. Een eyeliner pen had ik niet eerder geprobeerd, dus was erg benieuwd naar de werking, het gemak en de intensiteit van de kleur van de Essence super fine eyeliner pen.

homeofdaisies essence super fine eyeliner pen review kruidvat trekpleister zwart black winged wing intens

In de winkel ontdekte ik dat Essence verschillende eyeliner pennen heeft. Waar ik vooral op lette was de dikte van de stift. Ik probeer namelijk vaak een wat dunner lijntje aan te zetten en dat wordt vast lastig als ik dat met een dikkere stift probeer. Toen zag ik de super fine eyeliner pen en probeerde hem op mijn hand. Zoals je ziet, je kunt er heel gedetailleerd mee tekenen!

homeofdaisies essence super fine eyeliner pen review kruidvat trekpleister zwart black winged wing intens

homeofdaisies essence super fine eyeliner pen review kruidvat trekpleister zwart black winged wing intens

Meestal gebruik ik een dip eyeliner, dus het eerste voordeel vond ik toch echt wel dat je de hele tijd kunt doorwerken zonder telkens je dop te moeten dippen om je lijntje verder of intenser te maken. Toppie! De kleur was direct erg zwart; ik hoefde dus niet heel vaak over hetzelfde stuk voor een mooi resultaat. De lijn trekt erg smal, wat fijn is voor dagelijks gebruik. Maar je maakt hem ook heel makkelijk een slagje breder.

homeofdaisies essence super fine eyeliner pen review kruidvat trekpleister zwart black winged wing intens

Daarnaast belooft de huls een long lasting, smudge-proof finish en ook dat kan ik beamen. Zelfs als ik op de bank heb gelegen en gegeeuwd (met tranen uiteraard!) zit het er nog helemaal goed op. Ik heb nog niet geprobeerd in mijn ogen te wrijven, maar neem aan dat het niet zó smudge-proof is dat hij dat aankan. Maar je hebt echt de hele dag plezier van je aangebrachte lijn.

homeofdaisies essence super fine eyeliner pen review kruidvat trekpleister zwart black winged wing intens

Ook hier ben ik weer super tevreden mee. Ik ben alleen erg benieuwd hoe lang ik met de applicator kan doen. Ik vrees namelijk wel dat het – net als met viltstiften – uiteindelijk de punt snel zal uitdrogen. Dit gebeurd met een dip-liner natuurlijk niet. Maar dit mag de pret niet drukken, want voor slechts €2,59 is een nieuwe zo gekocht! Hopelijk blijft deze nog lang in het assortiment!

Wat is jouw favo eyeliner? En welke applicator gebruik je? xo Daisy 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. boterkaaseieren schreef:

  Ik heb deze ook gehad maar na een tijdje vond ik ‘m niet meer zo fijn. Ik heb nu een hele fijne van Catrice (ik weet de naam verder niet), ook niet zo duur! Liefs

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik ben ook echt benieuwd hoelang het puntje goed blijft en of ie niet snel uitdroogt. Voorlopig nog heel blij, gebruik hem anderhalve week ongeveer nu. Is die van Catrice ook een pen? xo Daisy

   Like

   1. boterkaaseieren schreef:

    Nee, omdat ik bij een pen vond dat het puntje zo snel uitdroogt. Het is een mooie diepzwarte vloeibare eyeliner (Catrice Liquid Liner 010 Dating Joe Black). Het kwastje is heel fijn zodat je heel precies kunt werken. Echt een blijvertje deze 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s