Mijn week in plaatjes #8

Het is alweer week 8 lieve mensen! Zoals gewoonlijk weer een berg eet foto’s haha – dat ik nog niet dichtgegroeid ben snap ik soms zelf ook niet -, hard gewerkt, lui gedaan. Maar ook minder leuke momenten. Het is best een heftig weekje geweest. Kijk  je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Woensdag moest ik suuuuuper vroeg werken (oké, ik vind alles wat voor mijn normale wekker plaatsvind vroeg. Ik weet dat er een heleboel mensen zijn die vinden dat ik elke dag mag uitslapen). Om 8.00 uur was ik op kantoor om een presentatie te geven aan een groepje monteurs. Was heel leuk om te doen, goede reacties en feedback gekregen! ’s Avonds mochten Jochem en ik aanschuiven bij Sophie, die zoals altijd weer heerlijk had gekookt. Ook ontmoette we haar nieuwe roommate, een jongen uit Chili. Ik ben dan altijd mega benieuwd hoe zo iemand in een uithoek als Goes terecht komt haha, dus leuk gesprek gehad. Daarna zijn Sophie en ik nog gaan bikkelen in het zwembad, ondanks dat zij after-wintersport-spierpijn had en ik nog aan het bijtanken was van een goede week rugpijn. Na het douchen nog even verder gegaan in Anne Frank.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Omdat het wegens de vakantie echt uitgestorven was op kantoor, heb ik donderdag fijn thuis gewerkt. Het was super lekker weer en dan heb ik altijd de drang om naar buiten te gaan, dus ben ik tussen de middag even richting de zee gereden. Heerlijk uitwaaien, van de zon en het uitzicht genieten! En gezellig bij mama een broodje gegeten. ’s Avonds ging ik bij Anne eten en we hadden zoveel bij te kletsen dat we niet veel van WIDM hebben gevolgd haha. Heb ik trouwens vrijdagavond met Jochem teruggekeken. Hihi nog steeds al mijn molletjes erin gnegne…!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Vrijdag was de uitvaart van Jochem’s oma. Ik ga hier verder niet op in, maar we zijn bijna de hele dag weg geweest en we waren allebei blij toen we thuis waren. Het vreet energie zo’n dag, dus makkelijk gegeten ’s avonds en in ons kloffie op de bank gelegen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Zaterdag was ik al om 6.00 uur wakker, ik baalde als een stekker. Maar uiteindelijk na 8.00 uur alsnog in slaap gevallen en blijkbaar heb ik toen slaapdronken gesprekken met Jochem gevoerd hahaha want die moest gewoon gaan werken. Ik werd rond 10.00 uur wakker en kon me nu niet zo goed herinneren of ik het had gedroomd of echt met Jochem had gepraat. Super vaag! Daarna lekker het huis gepoetst, zo fijn als het weer fris ruikt. Was al paar weken geleden dat ik het uitgebreid heb kunnen doen omdat ik zoveel pijn had en weinig energie. De zon doet me goed! Ik was als een speer klaar, dus nog genoeg tijd om te tutten, blogjes te shooten en de stad in te gaan om cadeautjes te scoren en koffie te drinken met Lotte. ’s Avonds ging ik naar een vriendin die deze week jarig is. Fijn bijgekletst en overheerlijk gegeten. Het toetje was zeker een aanrader: stracciatella kwark met kersen en choco vlokken. Yumm!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag
De eerste helft van de twee cadeaupakketjes

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Zondag was het voor mij ook weer vroeg dag, maar kon gewoon niet slapen met al die creatieve gedachten! Dus zat ik om 8.00 uur al achter mijn laptop blogjes te tikken, daarna bloglovin.com lezen en toen nog anderhalf uur zitten kleuren. Super fijn om zo je zondag te beginnen! Daarna getut, gegeten en naar de housewarming van een oud studiegenootje. Heel leuk huis overigens! Ik wist niet zo goed wat ik – buitenom een paar leuke deco spullen – moest halen en Lotte opperde een poets-pakketje te maken. En Marieke was er mega blij mee haha dus dat viel goed in de smaak 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Maandag was het ook weer heerlijk weer en toen ik thuis kwam opperde Jochem – terwijl ik net een bord uit de kast pakte om een boterham te smeren – om even in de stad te lunchen. Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren haha! Ik was blij dat hij weer iets beter in zijn vel zat na de heftige dagen. Daarna heb ik (eindelijk!) een zonnebril uitgekozen om op sterkte te laten maken. Ik liep al een paar weken met het idee in mijn hoofd, maar wist niet zo goed wat. Maar met Jochem erbij was de keus snel gemaakt. Het is geen merk, maar qua model zo’n standaard Ray Ban Unisex. Ze hadden bij Specsavers ook een model zoals de Clubmaster – die ik echt super tof vind – maar die stond me echt voor geen meter. Balen! Wel zijn mijn ogen voor het eerst in forever weer vooruit gegaan met 0.8. Over twee weken mag ik mijn zonnebril ophalen en dan hoef ik niet meer mijn lenzen in (of blind door het leven, want dat gebeurd nog al eens dat ik zonder lenzen een zonnebril opzet). ’s Avonds was Jochem weg dus heb ik lekker geknutseld, PLL gekeken en Anne Frank gelezen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Dinsdag had ik een blegh dagje. Er kwam niet zoveel uit m’n handen, behalve de kop thee die ik half over mijn bureau heen goot in plaats van hem leeg te drinken. Soms heb je van die dagen…

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's zwembad anne frank vakantie zwembad uitvaart 8 shoppen housewarming verjaardag

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s