Review: Essence I love stage eyeshadow base

Eerlijk gezegd ging ik naar Kruidvat om de eyeshadow base van Catrice te kopen. Hier had ik zoveel goede reviews over gelezen. Deze is pas terug in het assortiment. Maar helaas stuitte ik op een leegverkocht schap. Toen ontdekte ik bij Essence ook een oogschaduwbasis en besloot deze een kans te geven. En ik kan je alvast verklappen, ik ben enthousiast!

homeofdaisies essence i love stage eyeshadow base blij enthousiast hebben kopen shop it aanrader make-up basis long lasting stay

Eigenlijk heb ik nooit eerder een oogschaduw basis gebruikt. Wel smeer ik soms – als ik primer op mijn gezicht aanbreng voor mijn foundation – de restjes ook op mijn oogleden. Maar de laatste tijd gebruik ik weinig oogschaduw die heel snel in de lijntjes gaat zitten, dus is het ook niet erg nodig. Ik heb een palette liggen van Catrice die dit wel standaard doet; na een paar uur zit er meer oogschaduw in de ‘rimpels’ van mijn ooglid dan op mijn ooglid zelf. Super vervelend! En daardoor ligt dat palette al een hele tijd in de kast. Zonde natuurlijk, want Catrice heeft wel altijd hele mooie kleurtjes. Ik was daarom erg benieuwd of deze eyeshadow base van Essence hier uitkomst in kon brengen.

homeofdaisies essence i love stage eyeshadow base blij enthousiast hebben kopen shop it aanrader make-up basis long lasting stay

En ja, ik ben heel enthousiast! Ik heb het meerdere dagen geprobeerd, om 8.00 uur ’s morgens aangebracht en ’s avonds na 22.00 uur eraf gehaald en de oogschaduw zit nog precies zoals ik hem had aangebracht. Perfect! Kan ik eindelijk weer die oude doosjes gaan gebruiken.

homeofdaisies essence i love stage eyeshadow base blij enthousiast hebben kopen shop it aanrader make-up basis long lasting stay

Het werkt heel simpel. De applicator kun je uit het flesje draaien en heeft een soort sponsje aan het uiteinde. Het lijkt erg op de Essence concealer. Hiermee kun je de oogschaduwbasis direct op het ooglid aanbrengen door te stippelen of op je vinger smeren en dan op je ooglid aanbrengen. Ik stippel. Vervolgens smeer je de substantie met je vingertop uit over je hele ooglid. Vergeet ook zeker niet in je crease aan te brengen, want daar gaat altijd het meeste residu zitten.

homeofdaisies essence i love stage eyeshadow base blij enthousiast hebben kopen shop it aanrader make-up basis long lasting stay

 

Het hoeft niet te drogen, je kunt direct verder met je op te maken. De base laat een lichte kleur achter, een beetje als concealer. Je ziet het wel zitten, maar je gebruikt dit natuurlijk alleen als je een oogschaduw aanbrengt. Het beïnvloed de kleur van je oogschaduw niet; het wordt dus niet feller, lichter of anders van kleur.

homeofdaisies essence i love stage eyeshadow base blij enthousiast hebben kopen shop it aanrader make-up basis long lasting stay

Al met al gaat deze regelrecht in mijn dagelijkse stash. Dat ik hier ooit zonder heb gekund! Ik ben blij! Essence I love stage eyeshadow base is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,59.

Gebruik jij (altijd) eyeshadow base? Wat zijn jouw ervaringen met deze van Essence? xo Daisy 

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s