15 dingen die niemand vraagt – TAG

Ik zie de laatste tijd op meerdere blogs allemaal verschillende tags langskomen. Deze vond ik zo leuk en origineel, dat ik hem wel moest invullen! 15 dingen die de meesten van jullie niet zouden vragen en waarschijnlijk ook niet weten. 

homeofdaisies week in plaatjes zwemmen aqua joggen koud fietsen

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Nou… we hebben geen kastdeuren! Omdat we aan beide kanten van de slaapkamer een schuin dak hebben, heeft Jochem zelf een kast gemaakt. De bedoeling is om er schuifdeuren in te maken, maar dat is er nog steeds niet van gekomen.  Ik baal er soms wel van, want ik vind het best rommelig al die hangende kleding. Ook moet ik voor mijn leg-kast nog bakjes kopen, zodat dat was opgeruimder is. Nu gebeurd het ook regelmatig dat er kleding aan de achterkant uitvalt, want het is zo’n vakkenkast van Ikea.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Dat doe ik vrijwel nooit, omdat het vaak van die spullen zijn die je haar en huid enorm uitdrogen. Wat dat betreft ben ik erg gehecht aan mijn vaste merken.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, maar dat wilde ik wel heel graag. Dat weet volgens mij echt niemand haha! Ik was vroeger echt ENORM fan van The Spice Girls en in ons dorp had je de ‘Emmastraat’. En laat Emma nou echt mijn favo Spice zijn… Maar nee, ik was (en ben?) veel te braaf om iets te stelen.

3541150949_7fe31e197b

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja! Ik ben een enorme vergiet en anders ben ik alleen maar aan het nadenken over ‘dat wat ik niet moet vergeten’. Ik heb daarom nog een fysieke agenda waar ik dingen in kan schrijven en post-its in kan plakken. Ook voor mijn werk heb ik bijna wekelijks een nieuwe to do lijst, vooral met grotere projecten vind ik dit handig. Zo vergeet ik niks en houd ik overzicht!

homeofdaisies wedding trouwen bruiloft datum plannen to do ringen excel pinterest budget

5. Heb je sproeten?
Ze zijn momenteel bijna niet te zien en ik voel me ook enorm kaal zonder, maar ik ben roodharig en daar horen natuurlijk sproetjes bij! Vroeger vond ik het verschrikkelijk en had ik ze het liefst allemaal weggehaald. Nu vind ik mezelf echt een bleekscheet als ik geen bruine stipjes op m’n gezicht heb. Gelukkig heb ik er niet enorm veel en zijn ze mooi verspreid. Buiten mijn gezicht heb ik ze ook altijd op mijn armen, wat op mijn handen en op mijn knieën (gekke plek haha!)

homeofdaisies sproetjes tag ginger rood

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ik was een paardenmeisje op een plek zonder wc, dus ja, ik moest altijd achter de stal plassen. En soms is het op festivals ook fijner om in de bosjes te gaan dan op een vieze Dixie. Blegh!

7. Hoe groot is je bed?
Groot haha! Jochem en ik zijn allebei lang en hebben allebei de ruimte nodig, dus volgens mij is hij 180cm breed en 210cm lang.

8. Ben je lui?
Stiekem wel. Niet doorvertellen! Ik lig nu eenmaal liever op de bank TV te kijken dan mijn huis te poetsen. Maar ik ben wel heel opgeruimd, dus dat botst intern nog wel eens haha

homeofdaisies week in plaatjes soof zondag dvd dan karity

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Aan die eczeemplek onder mijn bril, die irriteert!

10. Kauw je op pennen en potloden?
Iew, nee!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, ik reed paard. Hoewel, da’s soms ook beetje survivallen.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Jazeker, tekenfilms zijn en blijven leuk. Ook als je 27 bent. Ik vind het vooral leuk dat er vaak volwassen grapjes in tekenfilms of animatie zitten, dat maakt het voor de ouders leuk. In de kerstvakantie heb ik nog een paar Shrek films gekeken en vorige week Big Hero 6.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Uhm nee… zie niet in waarom wel? Ben vooral blij als ik boven ben zonder buiten adem te raken haha

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Zeker! Want omdat jullie geen muziek horen, betekent niet dat ik geen muziek in mijn hoofd heb. Dansen maakt me blij 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Met al die autoproblemen het afgelopen jaar, weet ik zeker wel hoe ik het oliepeil moet meten. Ruitenwisservloeistof bijvullen lukt me ook nog wel haha

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi

Zijn er nog andere gekke vragen die jullie hebben? Laat ze in een reactie achter! xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s