Mijn week in plaatjes #7

Het is weer woensdag dus tijd voor mijn week in plaatjes #7. Wat heb ik allemaal gedaan deze week, wat maakte ik mee? Kijk en lees mee!

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Woensdag begon rustig, want ik voelde me nog steeds niet goed. Met dat gekke, vochtige weer voelt mijn lichaam erg zwaar en alles kost meer moeite dan gebruikelijk. Omdat we op het werk tegen een paar deadlines aanlopen, heb ik wel wat mailtjes bijgehouden tussen Pretty Little Liars door. Ook heb ik een paar kaartjes geschreven voor Valentijnsdag. Ik vind namelijk dat je niet alleen je lover moet laten weten hoeveel je van hem of haar houdt, maar zeker ook je vriend(inn)en. Dus ik schreef kaartjes naar 3 vriendinnen, mijn schoonzusje en mijn ouders. Doordat ik overdag rustig aan had gedaan, kon ik wel naar de première Ladies Night van 50 shades of Grey. Heerlijke film, die veel beter was dan ik had verwacht! Aanrader dus – ook als je de boeken niet hebt gelezen.

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Donderdag ben ik weer gaan werken. Eigenlijk was ik nog heel erg moe van het avondje weg – het was redelijk laat geworden – maar ik wilde toch weer aan de slag. Met de deadlines merk ik toch dat mijn mailbox snel volloopt en ik houd van een opgeruimde box en afgevinkte to do’s! Wel kreeg ik ’s middags een appje van Jochem dat hij ziek naar huis was gegaan. Woensdag voelde hij zich ook al niet lekker, dus dat had ik wel verwacht. Mijn donderdag-date met Anne zou sowieso niet doorgaan, dus heb heerlijk met Jochem onder een dekentje WIDM gekeken. Stiekem gaat mijn verdenking steeds meer uit naar Rik, maar oh wat blijven Chris en Marlijn verdacht!

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie  WIDM

Vrijdagochtend thuis gewerkt en ’s middags beetje het huis opgeruimd en wat items voor mijn blog klaargezet. Het was lekker weer en Jochem voelde zich na heel veel uren slaap weer iets beter. Een rondje wandelen in de frisse lucht leek ons daarom een goed plan. We hebben meteen wat oude spulletjes ingeleverd bij de Ruilwinkel en uiteraard kon ik het niet laten nog wat mee te nemen. Ik vond deze leuke blikjes voor in de badkamer. Zo kan ik weer wat spullen opbergen. Omdat de zon zo heerlijk scheen besloten we een kopje koffie te drinken op het terras. Zul je net zien, komen ze je koffie brengen en dan betrekt het. Maar gelukkig af en toe wat gaten in de wolken dus toch wat zonnestralen gevangen! ’s Avonds maakte Jochem zijn fameuze pizza’s (loooove it!)

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Zaterdag ben ik met Lotte naar de stad geweest. We hebben ons goed gedragen; kijken, kijken, niet kopen! Gezellig latte gedronken en bijgekletst. Omdat ze alleen zou eten ’s avonds, heb ik haar uitgenodigd bij ons te eten. Laatst had ik een heerlijk receptje gevonden, die ik al eens had geprobeerd op donderdag. Maar nu was hij nóg beter! Voelde me een serieuze chef, ik had zelfs het bord mooi proberen op te maken. Ga hem binnenkort bloggen voor jullie want hij viel fantastisch in de smaak!

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Zondag was het ook heerlijk weer, dus wilden we heel graag wat doen. Eerst een klein rondje meubelboulevard gedaan, maar de zon scheen zo fantastisch dat we besloten naar Vlissingen te gaan. Heerlijk over de boulevard gelopen, een terrasje gevonden en de meest gigantische club sandwich ever gegeten! Deze is echt een aanrader: voor nog geen 10 euro heb je dit giga broodje, met friet en salade. Sowieso is een kopje koffie of thee aan te raden bij De Monnik, want je krijgt er niet alleen een koekje, maar ook een chocolaatje én bonbon bij! Ik heb trouwens meteen de achterbank van onze trouwauto geprobeerd en hij zit goe-hooooed 🙂

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Maandagochtend druk gewerkt. Voor de middag had ik een heleboel plannen die al snel in duigen vielen toen ik na 1,5 uur thuis lichamelijk een beetje in elkaar stortte. Als gevolg dus weinig anders gedaan dan op de bank onder een dekentje tv gekeken. Zo vervelend die uitwerking van het weer op mijn lijf.

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

Dinsdag ook weer een drukke werkdag. Ik ben na het werk nog eventjes de Kruidvat ingedoken waar ik uiteraard weer een heleboel leuke make-upjes vond! Niet alles meegenomen wat ik wilde haha, maar ze hadden super fijne aanbiedingen van Catrice en Essence: het tweede product voor de helft. Dus feitelijk gezien had ik 1 product gratis, want ik kocht er 4. Wat het precies is, zie je vast binnenkort op de blog met een review.

homeofdaisies vlissingen boulevard week in plaatjes foto's 7 50 shades of grey bioscoop werken auto eten koken reuma HMS EDS fibromyalgie

En zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte van mijn week. Het is nog steeds heel koud, maar de zon schijnt dus hopelijk heeft dat snel een positieve werking op mijn pijnlijke gewrichten. Over vijf weken is het lente zal ik maar denken 😉  Vanavond ga ik wel weer proberen te zwemmen, want dat is goed voor mijn spieren. Hoe was jullie week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s